Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Skinkstek på mammas vis

 

skinkstek

Idag blev det skinkstek på mammas vis, så gott. Krävs lite tid, javisst, men inte direkt något energikrävande. Mer att det ska saltas in ordentligt :) Vart himmelskt gott och även ungarna åt så det nästan sprutade kött ur öronen på dom 😉

Egentligen är jag inte mycket för gris, trots att grisen vi köper är både svensk, närproducerad och ekologisk – men vissa delar blir ju väldigt goda beroende på hur man tillagar dom 😉
Det här var inte första gången jag gjorde skinkstek, men första gången jag gjorde det så som mamma brukar göra. Inte sista dock – för jag fick klara order även från barnen att det måste göras igen (precis som med gårdagens älgpiroger).

2 thoughts on “Skinkstek på mammas vis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *