Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Juldagen 2014 – middag hos mina föräldrar

middag1

 

Och så kom juldagen 2014 – och då tillhörande juldagsmiddag. Vi stoppade in ungarna i bilen och for iväg till mina föräldrar för att käka ”dansk julmat”. Skinkstek med potatis och sås. Steken hade ingen svål denna gången, så det blev ”vanlig” skinkstek istället för ribbestek men det var minst lika gott ändå…! Till detta massor av rödkål, jag älskar rödkål (konstigt nog äter jag det bara till jul?)

Tänk att de faktiskt lyckas se till att få tillräckligt många sittplatser runt köksbordet så att vi alla får plats, det är smått otroligt egentligen – för deras kök är inte direkt gjort för att klara 11 personer, som vi var där och då. Men skam den som ger sig säger dom väl? 😉
Svagdricka till maten – men nej, det var fortfarande inte alls gott enligt mitt tycke. Och tur var väl det eftersom jag inte alls tänkte på att svagdrickan innehåller alkohol 😉 Jag tyckte bara att det smakade öl, och öl är inte gott – därav drack jag julmust till maten istället. Precis som barnen!

middag2

middag

2 thoughts on “Juldagen 2014 – middag hos mina föräldrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *