Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Isabella och maten

jul14

Isabella fick kundkorg med ”mat” av mormor och morfar i julklapp, plus att vi köpt lite extra ”mat” – så nu har hon så att hon rer sig ett tag framöver 😉 Att Noah skulle vara spekulant på maten – det visste jag redan, för han älskar sånt där :-) Tur att de leker bra ihop och kan samsas om grejjerna så fint.

Två knivar, två skärbrädor och mat så att de kan bada i det… typ! Isabella är den som är mest noggrann med att det faktiskt plockas upp och läggs i vagnen/korgen efter att de lekt. Hon plockar mest hela tiden (kan ju hoppas att det sitter i även framöver, haha, mest önsketänkande kanske!)
Jag har en viss aning om att dessa leksaker kommer bli välanvända iallafall, och det känns bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *