Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Lucka 24 – min julklapp till Er!

 

 

DSC_0870

 

Nu äntligen presenterar jag lucka nr 24 – en härlig julklapp med blandad kompott och mix. Jag kommer presentera minst ett företag/produkt per dag fram till att en vinnare utses – och kommer vid varje presentation hänvisa er till denna tävling! Denna tävling kommer pågå fram till 1 januari – och en vinnare kommer utses efter kl 18.00 den 1 januari.

I denna första presentation får ni veta de flesta sponsorerna, samt se en tjuvkik i lådan som kommer skickas – sen finns en del som skickas direkt från sponsorerna också.

Julklappens sponsorer: Motivorama, Bettinas doptavlor, Roliga Prylar, Hemligheter, Addbaby, barfota.no, Olivkällan, Natures beauty m.fl
Dagens vinst: En ”goodiebag” med flera produkter!

Vad du ska göra för att vinna:
♦ Besvara frågan: Varför vill du vinna denna goodiebag?
♦ Gilla gärna företagen på facebook för större chans att vinna (bifoga isåfall gärna ditt namn på facebook i din kommentar)

 

Denna tävling pågår till kl 18.00 den 1 januari!

Dela gärna tävlingen i valfritt socialt media – isåfall får du gärna bifoga en länk eller ett fb-namn om du delat offentligt! Bloggen Drömmen om 11 barn finns på facebook (observera att jag har ny fb-sida)

59 thoughts on “Lucka 24 – min julklapp till Er!

 1. Åh vilken lyx det vore att vinna, bara till mig själv! Har tävlat och vunnit en del under de senaste månaderna. Många av vinsterna har jag önskat vinna till avdelningar på sjukhus, kvinnohem m.m eftersom det behövs helt enkelt. Men den här gången tänker jag faktiskt vara egoistisk då jag redan när jag ser bilden och sponsorerna blir helt förälskad.

  Delat, Dessie Borgström

  Kraam & god fortsättning!

 2. Jag brukar alltid tycka att det är roligare att ge än få och även så i år på julafton njöt jag när dottern öppnade sina julklappar och strålade. Men det känns faktiskt litegrann när man inte får en enda julklapp själv. Jag köper alltid julklappar till alla medan de andra vuxna har valt att bara köpa till barnen, men de köper alltid till sina respektive och det gör att jag som ensamstående aldrig får något. Jag önskar verkligen en julklapp.

  Jag gillar de som går att gilla på Fb (Maria Byland) och delar din tävling här
  http://nouw.com/majavirrpanna/julkalendrarna-ar-inte-slut-16744601

  God fortsättning och Gott slut på 2014. /Maria

 3. Det där objektivet där – det skulle jag verkligen verkligen vilja vinna *hoppar upp och ner och klappar händerna* Jag skulle till och med vara så ful att jag skulle ge tillbaka min sons fina servis om jag fick chansen att vinna det 😉 *fniss*
  Nä fyyy, nu var jag elak – jag vet – men jaaaa jag skulle vilja vinna det och det skulle också bli en fin julklapp till mig själv – i år har vi bara köpt julklappar till barnen i släkten och ingenting till varandra.

 4. Min syster är värd detta mer än jag. Hon hjälpte mig igenom en svår period av depression när mitt företag hamnade i konkurs och jag genomled en skilsmässa. Vill vinna detta härliga kit till henne för att visa min uppskattning för allt hon gjorde. Gillar på fb.

 5. Önskar vinna främst för objektivet.
  Jag älskar att fota och investerade i en systemkamera för några år sedan. Har man inte ekonomin så kör man på kitobjektivet och äger inga andra att byta med. Inte ens som reserv om olyckan är framme.

  Så hände det värsta tänkbara. Min mamma gifter sig. Sådan som händer en gång i livet förhoppningsvis. Jag hade erbjudit mig att ställa upp som fotograf. MEN….mitt under vigseln är objektivet trasigt!?!?!?!. Helt snett och jag förstår inte hur det kunnat ske när den ligger där i väskan hela tiden. Fick panik och ville bara bryta ihop. Missade mitt livs chans. Ingen kamera att fota med i övrigt heller, för nytt objektiv kommer jag inte kunna köpa på länge. Om jag ens kan? Vill bara gråta :(

  Hoppas att det här kan vara min stora chans att få fota igen. Resten av vinsterna är bara pricken över i:et. Jag skulle bli så himla glad, att jag inte vet vad jag skulle göra av mig själv.

  Om jag vinner, kommer jag garanterat skriva ett inlägg om både vinster och företag. Bara för att jag vill dela med mig av glädjen.

 6. Jag skulle gärna vilja vinna denna goodiebag till mig själv, då jag inte är så bra på att unna mig själv något och skulle behöva lite uppmuntring i sen graviditet med en del krämpor. Följer de sidor jag hittat på facebook samt delat tävlingen (Lina Sällberg).

 7. Jag är gärna med och tävlar. Utan att kunna se exakt vad lådan innehåller så ser sponsorlistan väldigt spännande ut. Tycker mig se ljus och servetter och en härlig bumpergrej från addbaby.

  Jag gillar när det är saker som man kan använda. Sen är jag väldigt nyfiken på Bettinas doptavlor. Felix har ingen doptavla som storebror har så jag är lite förhoppningsfull att det kan vara en sådan som hon sponsrar med.

  Har delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/26/lucka-24-hos-drommen-om-11-barn-11-kl-18/

 8. Jag skulle verkligen behöva en härlig julklapp, själv! Jag tänker alltid på alla andra och den här julen har varit tung, både ekonomiskt och tungt i själen.. känns inte som att jag ser ljuset =/

 9. Varför jag vill vinna: Var ska man börja? Okej då kör vi, för det första: vem vill inte vinna den där goodiebagen? Och goodiebags sen, hur roliga är inte dom! De innehåller inte bara en eller två saker, utan en massa roligheter! Andra anledningar är att jag är fototokig och ser ett objektiv skymta i lådan 😉 älskar renar, hjortar, rådjur, älgar…ja, allt med horn! Och servetterna ser såå fina ut. Bygelskyddet skulle jag ge bort till min vän som suttit och svurit framför symaskinen när hon försökt sig på att sy ett eget…nu slipper hon svära mera 😉 ……det finns fler anledningar men då kommer detta att förvandlas till en mindre novell så jag ger mig nu och hoppas att det var tillräckligt till svar :) God fortsättning!

 10. Hoppas på att vinna detta härliga paket då det skulle göra väldigt många :
  – ”Objektivet” skulle jag ge till min sambo på skämt. Han har visserligen en systemkamera, men objektivet i lådan lämpar sig inte riktigt för fotografering =)
  – Bygelskyddet skulle hamna på vagnen, vår son på 8 månader älskar allt vad lappar heter, detta skulle säkert bli en hit!
  – Servetterna skulle jag ge till en kompis som alltid ställer fram hushållspappret när man är ditbjuden.
  – En namntavla skulle jag hänga upp i min sons rum och den andra skulle jag ge till en vän från föräldragruppen.
  – Produkterna från Olivkällan och Natures beauty skulle jag ge mig själv =)

  Är säker på att övriga klappar i lådan också hittar hem där de behövs mest!
  Tack för en kul jultävling!

 11. Jag är med och tävlar. Vill vinna denna goodiebag, för det är så roligt med hemliga saker. Alla tycker det är så kul med julkalendrar hit och dit, man vinner så mycket, jag förstår inte detta. Jag tävlar och tävlar, men vinner i stort sett ingenting, men nu kanske det är min tur, vem vet? Man får inte ge upp hoppet, så nu kanske det är min tur, och det skulle vara så fantastiskt att bli lite bortskämd, med en hel goodiebag.
  Har delat tävlingen på facebook, liselotte andersson
  Gillar Roliga prylar, hemligheter, Add baby, Barfota, Olivkällan och Natures beauty på facebook, liselotte andersson. De två första företagen hittar jag ej på facebook.
  God Jul Liselotte

 12. Oj, det där objektivet lockade verkligen till mig! 😉 Har länge varit på jakt efter ett nytt objektiv som man kan zooma med. Goodiebags är alltid så spännande också, man vet inte riktigt vad man får. Det är en stor present med många överraskningar. Och jag älskar att bli överraskad!

 13. Jag fick en julklapp där det stod till mamma och pappa från barnen. En surfplatta, men jag har faktiskt inte sett röken av den. Min sambo köper lixom alltid saker han själv vill ha och ger till mig… Nu önskar jag att vinna en egen goodiebag till mig själv och barnen, vore till stor glädje nu när vi åkt på både halsfluss och influensa- ingen Jul, inget pappa 30 års firande eller något Nyår heller för den delen!
  Jag gillar alla på fb jenny olsson och delat där oxå!

 14. Hej!

  Är gärna med och har gillat de jag hittade på fejjan (några verkade inte ha fb så följer någon på instagram istället för det hittade jag :) (Matilda Pettersson/matatilda)

  Nä, ingen klapp fick jag av mannen i år heller.
  Vet inte om han tycker att jag alltid bara skäller?
  Här har jag chans att vinna en klapp ifrån flera.
  Då skulle jag nog inte vara riktigt lika ledsen mera..
  Spännande med ett än så länge hemligt innehåll.
  Vet bara att dessa företag alltid har koll!
  Håller nu tummarna hårt för första pris i lucka tjugofyra,
  kanske att dela med småprinsarna som är mig så dyra!

  Kram och god fortsättning!
  Matilda

 15. Efter två år då vi har genomlidit ungefär allt från dödsfall och bilolycka till vattenskador och trasig spis hoppas jag på att vinden vänder år 2015. Jag skulle därför bli världens gladaste om jag har lyckan att börja året med att vinna en stor, lyxig goodiebag hos dig! Denna julafton fick min dotter två paket men jag och min son ingenting alls så skulle alla fina gåvor verkligen ge guldkant på tillvaron! Min lille kille skulle t.ex. älska det roliga bygelskyddet och en doptavla vore mer än passande eftersom han faktiskt ska döpas nästa vecka. Själv skulle fotointresserade jag bli glad för allt mysigt som dina härliga sponsorer kan tänkas ha som ger lyxkänsla till vardagen! 😉

  Jag gillar de företag som jag hittade samt din blogg sedan innan på Facebook (Cecilia Maria). Och jag har bloggat om tävlingen här: http://ceciliamaria.webblogg.se/2014/december/drommen-om-11-barn.html

  1. Jag uppdaterar med ett hemsnickrat litet rim
   i hopp om att härhemma snart få höra tjo och tjim:

   Efter en jul utan Rocky Road och skinka
   har vi till tomten adjö fått vinka.
   Jag kunde inte skapa en magisk julafton för mina små
   men med hjälp av dig och alla sponsorer kan vintern bli sensationell ändå…
   Nya året började lite olyckligt med sjukstuga
   men kanske vänder allt med en goodiebag som heter duga!
   Hjälp mig snälla Annika att ge det nya året mera glim och glans
   med min egna inkomst har jag inte en chans…
   Alla sponsor-paket är lyx som får ögonen att tindra
   och skulle påminna oss om att drömmar kan ingen hindra!
   Vår trista vardag skulle förvandlas till ljuvlig fest,
   medan vi öppnar allt det som vi i julklapp önskade oss allra mest!

 16. Jag vill vinna då jag genom att titta in i lådan och på sponsorernas sida kan gissa att i lådan kommer det finnas något till mig och en del som kan bli utmärkta presenter och hjälpa till att dryga ut min usla ekonomi och lätta mitt dåliga samvete

 17. Överraskningar är alltid kul,
  inte bara till jul!
  En goodiebag önskar jag mig hett
  som jag kan dela med mig av, både vitt och brett
  Kanske finns det något till fröet som gror,
  eller till de barn som redan här bor
  Från januari till senvår ska jag jobba ett tag
  är lite nervös inför det, erkänner jag
  En storvinst vore jätteskoj såklart
  hoppas på turen nu, så underbart ♥

 18. Har haft ett uselt år både jobbmässigt, privat och tävlingsmässigt. Knappt en enda liten vinst har det blivit trots ett stort engagemang! Detta har naturligtvis inneburit att julklappar och presenter till nära och kära har blivit få och ibland rent obefintliga.
  Nu tar mina deltidsdagar på stämplingen slut så inkomsterna blir ännu lägre (för jobbar det gör jag – även om det bara än 16h /v i nuläget) att vara timvikarie suger!

  Så en goodiebag vore roligt att skulle muntra upp lite här hemma.

 19. jag vill vinna för att jag endast fick en julklapp i år.. Känner att jag behöver få lite till 😛
  Sen ser jag att många av företagen som sponsrar har väldigt fina och roliga grejer som jag gärna vill äga :) sen ser jag något som skulle kunna vara ett objektiv eller kanske en sån där rolig mugg som ser ut som ett objektiv och det skulle jag vilja ge till min man. :)

  Jag hoppas på en enorm tur.
  Följer Motivorama på instagram hittade dem ej på fb @axdal.se
  Försökte gilla betonas doptavlor via hemsidan men det fungerade ej.
  gillar roliga prylar, Hemligheter, Addbaby, barfota.no, Olivkällan, Natures beauty på facebook ( alexandra dahlberg )

 20. hej jag är med och tävlar!

  *Motivering: Jag vill så otroligt mycket vinna denna godiebag, jag har faktiskt aldrig vunnit en goodiebag, spännande och så himla kul att vinna olika produkter av alla dessa grymma sponsrar! Efter all julstök o stress, släkten är i thailand och sonen åkt med farmor till stockholm så hade de känt skönt med en liten julklapp till mig själv. I år blev de inga julklappar mer än sambon fick av sin mamma o jobbet =)
  Jag håller tummarna nu, att få känna lite lyx för en goodiebag!!!

  *Gillat på fb (Emnitus hjorth)
  *Delat i min blogg: http://nouw.com/Emnitus/lucka-24-hos-drommen-om-11-barn—11-kl-16778762

 21. Vilken fantastisk tävling, jag är absolut med och
  testar lyckan. Som ensamstående och studerande så unnar
  man inte sig själv nånting och skulle vara så kul att vinna
  och för en gångsskull tänka lite på sig själv och skämma bort sig.
  Skulle betyda jätte mycket att vinna!
  Haft en tungt 2014 men snart går vi mot ett nytt år och nya tag!

  Gillat på fb (Camilla millah öman)

  Kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

 22. Som småbarnsmamma vet du ju att man kanske inte unnar sig själv så mycket extra.
  Nu till jul var det självklart fullt fokus på barnens julklappar precis som det ska vara. Men nog hade jag oxå tyckt det varit kul med iaf en julklapp…men neee. Inte en enda blev det.

  Nu fick jag igår den bästa julklappen man kan få genom ett positivt gravtest men ibland behöver man helt enkelt lite materiella saker oxå

 23. Klart jag tar chansen att vinna hem en härlig låda med massor av smått och gott, som kan delas upp mellan alla familjens medlemmar lite julafton i efterskott ju!! :)
  Delar tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  och håller nu både tummar och tår att just jag den härliga klappen får :) <3
  GOTT NYTT ÅR!! :) <3

 24. Hejsan !
  Så ljuvligt det vore att vinna en Julklapp, bara till mig-
  av Tomten fick jag minsann inte en grej !
  Vi sa ju förstås ” det är barnen som ska få”…
  tänkte i mitt stilla sinne, vi är ju alla barn, då <3
  Lite snopen och paff, men ändå glad
  på Julafton Tomten var här , vet ni vad?
  Alla var nöjda och glada och det är sant-
  ingen julklapp till mig, tänk om jag denna vannt?

  Kram och Gott Nytt År!

 25. Jag vill vinna för att ge mig själv en julklapp i efterskott. Då jag aldrig unnar mig något och då min julklappshög ekade tomt. Skulle lysa upp i vintermörkret för mig så nu hoppas jag massor på min tur ♡ Det nya året skulle inte börja bättre. Gillar företagen på facebook som Anna Wahlström.

  Kram Kram

 26. Åååh, perfekt till en ung och studerande tvåbarnsmamma! Livet är tufft och pengarna jag har får ofta gå till mat och aldrig till att ge mig själv lite uppskattning eller något annat roligt till barnen.
  Efter alla dessa tävlingar på din grymma blogg hoppas jag ännu en gång på en vinst! Jag hade blivit överlycklig.

  Gillat på FB – Neda Sadat
  God fortsättning och Gott Nytt år <3

 27. Har alltid en goodiebag velat och om jag skulle vinna då lovar jag att ropa hurra. Jag skulle dela med mig mycket av det som finns i till nära och kära som finns i mitt liv. Jag älskar presenter och blir av de så glad så nu går jag och hoppas på tur var dag!

 28. Efter ett tung och jobbigt år, som satt sina spår,
  har inte varit så mycket jobb som man önskat och behövt
  och massa andra motgångar så hade en spännande goodiebag
  verkligen varit lyx och flärd och de är jag värd. En kul överraskning
  hade varit en så fin start på de nya året och att börja med att få
  skämma bort sig själv hade varit väldigt härligt. :) Sen skulle några grejer
  säkert också bli någon bra present till mina nära och kära för delad
  glädje är dubbel glädje! :)

  Gillar företagen på FB: Malin Gustafsson
  Delar tävlingen på FB:https://www.facebook.com/malin.gustafsson.7169

  Hoppas så på tur.
  Gott nytt år! :)

 29. vore inte helt fel med något till mamma i familjen här.
  jag ,miss christmas tappade helt stinget i år, ingen julkänsla eller julhumör så långt ögat kunde nå :-(
  får vara glad att julgranen kom upp i år så dålig var jag.
  men dottern blev nöjd med mat, godis och klappar.
  så håller tummarna för mamma nu :-)

 30. Som nybliven 50 åring (julafton) och mormor till världens underbaraste Tristan på 1,5 år som blir storebror till en lillasyster i april så hade jag hoppats på lite överraskningar till både mig och barn/barnbarn… Älskar överraskningar men med tanke på min födelsedag så blir det ju bara en gång om året vanligtvis så jag hoppas jättemycket!!!!! Gillar på fb som Carina Khina Andersson :)

 31. I mitt hjärta finns en tjej,
  hon är värd varenda grej
  Nyttår närmar sig så fort,
  jag vill ge henne något stort
  Jag önskar nu att jag får vinna
  för att ge den till min fina kvinna

 32. Wow!!! Vore helt underbart att få något fint till bara sig själv!! Som JAG bestämmer om jag bill dela med mig aveler ha helt för mig själv.
  Denna jul & nyår blev inte alls som planerat då vi legat däckade i olika magsjukor och feber.
  Denna vinst skulle kunna hjälpa mig att inte få humöret att falla helt. Det skulle hjälpa mig att få en bra start på det nya året trots alla omständigheter.

 33. Vill ju gärna vara med i tävlingen o testa om jag har lite tur,
  delatr tävlingsinlägget på fb under mitt namn, och ska gilla alla fb sidorna från sponsorerna o håller tummarna för ett riktigt fint goodiepaket är det, så självklart delar jag med mig av innehållet med mina barn o fru :)

 34. När själen fått stämning står kroppen på tur, en goodiebag ordnar detta med bravur! Allt som kan behövas till vardag liksom fest, det är nog vad jag önskar mig mest! :-)

 35. hade verkligen varit lyxigt att vinna .
  och lite lyx behövs ibland i all stress som har varit under jul och nyår något som piggar upp.
  har delat tävlingen på facebook och gillat företagens sida med (linda manashfi klasson)

 36. Om jag vann skulle jag ge det som lämpar sig för min älskade mamma åt henne bara för att visa att även fast vi bråkar och jag är sur på henne hel del så älskar jag fortfarande henne lika mycket, objektivet skulle jag högst troligen ge till bästa vän som funnits för mig i vått och torrt och hjälp mig genom svåra tider och finns det något jag kan ge åt min storebror så skulle jag självklart ge honom något också! Lämnar det något då skulle jag väl vara lite egoistisk och behålla det själv, men det måste man ju också få göra ibland.

 37. Skulle vilja skänka lite glädje åt min familj som stöttat mig i vått och torrt. De fanns där när lillan dog. De fanns där när liten föddes v26. De finns där nu när jag sen 10 mån drabbades av utmattningssyndrom. De är värda allt och lite till. Ps. Tack för en bra blogg.

 38. Jag skulle vilja vinna denna och dela med hela min familj. Min make skulle få objektivmuggen, perfekt att dricka det stärkande kaffet i efter en vaken natt med lillan. Jag tar gärna lakritsen, har lågt blodtryck och självmedicinerar ibland med lakrits :-) ett ljus skulle mamma få. Hon behöver lite ljus i mörkret nu när det verkar som om mormors hjärta vill ge upp. Ljuset med backhopparen skulle pappa få. Han kan prata i timmar om gamla skidåkare (även norska) Det färgglada bygelskyddet skulle lilltjejen nog gärna titta på.

 39. Jag tänkte först skriva en kommentar direkt när jag såg tävlingen men kände att jag ville vänta en stund för att se mer vad goodiebagen innehåller. Annars hade min kommentar bara varit att jag så gärna vill vinna en goodiebag, aldrig vunnit ett paket med blandade prylar tidigare, kan bara tänka mig spänningen när man öppnar och får undersöka alla saker :)

  Men nu har jag ju sett lite av innehållet och vill inte vänta längre för då kommer jag säkert klanta till det och missa sluttiden. Objektivmuggen är helcool, och vargljuset, så vackert! Ser ut att ligga servetter däri också, det kan man aldrig få för mycket av. Lakritsen skulle jag ge bort som spontanpresent när jag besöker någon nästa gång, det är extra roligt att ge när det inte förväntas tycker jag. Likaså bygelskyddet skulle jag ge till en vän som nyss fått en liten pojke. Om jag inte totalmissat något inlägg nu så känns det som att det kommer vara fler vinster, och blir det något som inte passar mig själv ser jag till att saken hamnar hos någon som kommer uppskatta den. Hoppas på tur!

 40. Åh den här vill jag vinna till mig själv! Brukar inte tävla för jag vinner typ aldrig men jag känner att jag måste iaf testa när det gäller en sådan här härlig kompott med fina grejor i!

  PS. Jag gillar din blogg och älskar dina recept!

 41. Åh vilken julklapp, den vill jag vinna,
  som en lycklig katt skulle jag gladeligen spinna.
  Lakritschoklad att njuta av framåt kvällen,
  och ljus som brinner när jag myser under fällen.
  Bygelskydd till vagnen är bra att ha,
  liksom olivkällans produkter till mitt hemmaspa.
  Ibland är det bra att få tänka på sig själv, eller hur,
  därför hoppas jag nu på lite extra tur!

  Gillar företagen på facebook – fullständigt namn ser du i min mailadress.

 42. Å jag vill vinna för att kunna inreda och göra lite roligare på barnens rum, jag är inte så haj på sånt så behöver all hjälp jag kan få

 43. Jag testar lyckan, brukar aldrig vinna men tävlar man inte så kan man aldrig få chansen.
  Skulle faktiskt dela med mig till mina systrar om jag skulle vunnit denna…min ena syster ska snart ha barn så skydd till deras barnvagn….min andra syster skulle få produkter från olivkällan. Här finns saker för oss alla tre och eftersom vi firat jul på olika håll så hade det varit fint att dela med dem.

  Håller mina tummar och tår.

  Ha en bra kväll.

 44. har haft det väldigt knapert sen jag blev ensam med dottern och det syntes väldigt väl vid jul tyvärr. barn behöver inte överösas med gåvor, julklappar och presenter, men det hade varit roligt att få ge dottern något mer än det lilla hon fick. hon fyller dessutom år snart så det hade varit perfekt även som födelsedagspresenter =). känner själv att jag behöver koppla av och försöka njuta av livet, så denna goodiebag hade passat även för mig.

 45. Jag är en ensamstående mamma med 3 barn, som studerar för att få ett bättre liv åt oss allihopa! Jag vet att det är värt det i sista enden, då jag kan bli en ännu bättre förebild för mina barn och visa dem att man kan allt det man gärna vill i livet om man bara kämpar hårt för det!
  Men det är mycket som måste offras, och det är inte alltid lätt att fa ekonomin att gå ihop, och det är sällan råd att unna sig något extra!
  Så jag håller tummarna och hoppas på tur!

 46. Skulle vara kul att få vinna denna åt sambon!! Hon har tjatat och tjatat om att hon vill vinna denna. Så efter en hel dels sökande på google, och lite snokande på internet och via sambon så har jag nu hittat hit, och hoppas på vinst.

  Tänk va arg hon skulle bli när hon märker att hon inte vunnit. Men tänk var överlycklig hon skulle bli när hon märker att jag vunnit åt henne.

  Har jag tur kanske det även finns något till mig i denna goodiebag. Som ett tack lixom.
  Sonen får nog en hel del med.

  Hoppas på att få ge sambon en rejäl överraskning!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *