Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Julkalendertävling 23 december

collage_object

 

23 december idag, dan för dopparedagen – och här hemma firar vi födelsedag. Maken fyller år, lämplig dag för födelsedag? Eller inte kanske… jag tycker allt att svärmor kunde hållt honom inne lite till, haha! Så dags att påpeka detta sisådär 39 år senare 😉 Nåväl – födelsedag är det iallafall, och jag är världens bästa fru som lämnar honom ensam med barnen för att dra på egenlyx!

Idag sponsrar Sockersöt.com med vinsten. Du som vinnare får 100kr att handla för i webshopen – plus fri frakt!
Isabella har världens finaste tunika från Sockersöt – och kommande bebisen har en underbar bodysuit att krypa ner i när h*n kommit till världen ♥ Kläderna är underbara och håller kanonfint även efter lek och tvätt!

Dagens sponsor: Sockersöt.com
Dagens vinst: Presentkort inkl fri frakt

Vad du ska göra för att vinna:
♦ Besvara frågan: Vad skulle du vilja köpa hos Sockersöt.com?
♦ Gilla gärna Sockersöt på facebook (bifoga isåfall gärna ditt namn på facebook i din kommentar)

 

Denna tävling pågår till kl 23.59 idag, dvs 23 december. Du har 24 timmar på dig att tävla och jag har som målsättning att presentera en vinnare imorgon!

Dela gärna tävlingen i valfritt socialt media – isåfall får du gärna bifoga en länk eller ett fb-namn om du delat offentligt! Bloggen Drömmen om 11 barn finns på facebook (observera att jag har ny fb-sida)

46514302-4RbEZ

22 thoughts on “Julkalendertävling 23 december

 1. Delat tävlingen på Facebook och följer både dig och sockersöt (Lina Sällberg) . Skulle jättegärna vilja vinna ett presentkort som bidrag till den fina bodyn Rina! Håller tummarna för ett nytt fint bebisplagg i väntan på ankomsten. ❤

 2. Jag skulle vilja köpa ”Muddbyxor-Village sommargrön” tyckte dem
  Var så fina.
  Har gillat på fb: Loppis Lisa
  Kram Alisa

 3. jag skulle absolut köpa Dregglis – Rina så himla fin. Skulle sedan ge bort den till en av barnens dagisfröken som när som helst har sitt första barn i famnen..

  gillar på fb ( alexandra dahlberg )

 4. Gillat på fb
  Jag skulle vilja köpa mössa – isabella.
  Mössan är super söt, min lilla ängel kommer att älska den :)

 5. Och jag vet en kille som skulle bli såå lycklig för Fordonsglad mössa & tubsjal! Det skulle jag köpt till min Viktor, det fanns dock väääldigt mycket fint till lillasyster oxå! Gillar på fb jenny olsson

 6. Om jag vinner ska jag köpa en mössa till systersonen ♡
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Mvh
  Malin

 7. har delat tävlingen på facebook(linda manashfi klasson)
  har även gillat deras sida.
  hade nog valt en söt liten body så otroligt söta kläder lite svårt att välja,
  man vill ju köpa allt nästan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *