Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Hemgjorda trillingnötter

 

 

trillingnötter

Till min stora besvikelse försvann ju de underbara trillingnötterna från chokladasken… men vad gör man då? Jo, man fixar det själv!
Rostar ett gäng hasselnötter så skalet försvinner, droppar i mjölkchoklad. Droppar i ljus blockchoklad och ringlar lite vit choklad ovanpå… Ja, de vart nog till o med godare än chokladaskens bitar! Mums!

Får nog komplettera med ett gäng till idag. Dessa gjordes igår, kanske tredubbelt mot av vad som syns i bild. Men ja… det är rätt shysst åtgång på dom…

5 reaktioner på ”Hemgjorda trillingnötter

  1. Tack för tipset! Min mamma är tokig i dem och nämnde senast idag att hon är så bestört över att de tagit bort den. Vi ska fira jul med dem imorgon och jag sade att jag sett att du lagt ut bilder på hemmagjorda och att jag skulle se om jag kunde hitta hur du gjort… 😉

    Hoppas ni haft en riktigt härlig jul!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *