Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Enklaste julgodiset

 

 

rischoklad

Rischoklad! Hur enkelt är det inte liksom?
Smält ner 1 eller 2 chokladkakor – jag tar vanlig ljus blockchoklad, men funkar egentligen med vilken choklad som helst. Mörk eller vit går lika bra 😉 Sen fyller jag med puffat ris tills jag får det som jag vill ha det – och fyller formar. Enkelt. Barnen kan vara med – och dom älskar det! Noah älskar att dona i köket, så såna här basic grejjer är ju hans stora lycka!

 

En reaktion på ”Enklaste julgodiset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *