Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Vinnare 18 december

addbaby

 

En barnvagnsdyna låg i lucka 18, inte vilken som helst heller, utan en underbar dyna från Addbaby som jag gärna hade behållt själv! Så fin – röd med vita stjärnor. Lyser lätt upp vilken vagn som helst!

Och sedär – en liten tvåårig kille får en ny dyna i sin vagn tack vare sin mamma som lämnade en motivering, gillade på facebook och faktiskt var lite fyndig på köpet. Grattis Michelle Berlin! Jag har mailat dig!

Glöm nu inte dagens tävling – titta HÄR!
Och förra helgens tävling om cakepopmakern avslutas idag – kika HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *