Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Annons

Tävling – grötkokare från C3

'

 

Advent är det väl inte för intet va? Fjärde advent slår vi till med en grötkokare från C3. Detta blir en veckotävling – och därmed kommer ni ha lite längre tid att tävla – därmed inte sagt att ni ska vänta. Lika bra att tävla direkt, för jag gissar att ni inte är många som kommer sitta och leta tävlingar under självaste julhelgen 😉

Denna praktiska grötkokare ger dig en bra start på morgonen – och håller dessutom gröten/riset varmt även efter att tillagningen är klar. Hur bra är inte det liksom?
Kärlet inuti grötkokare, som du tillagar gröten i, rymmer 600ml och är otroligt lätt att rengöra efter användning

Vad du gör för att tävla:
Har du facebook så vill jag att du gillar C3 på facebook.
Sen motiverar du kort varför du vill ha / behöver en grötkokare hemma hos dig?

Tävlingen pågår till och med nästa söndag, dvs 28 december!
Vinnaren presenteras i bloggen därefter.

31 reaktioner på ”Tävling – grötkokare från C3

 1. Men så käck! Grötlagningen här på frukost tar 30 minuter i mikron för att alla ska ha varsin tallrik… Så denna kommer underlätta vardagen! Jenny Olsson på fb

 2. Det skulle vara härligt att kliva upp till nykokt gröt på morgonen. Och så skulle man förmodligen slippa det fastbrända i botten när man kokar risgrynsgröt. Jennie Östman heter jag på fb.

 3. Jag är gärna med och tävlar. Min 7-åring älskar gröt men jag är kass på att göra det. Lyckas alltid bränna gröten så nu har vi övergått till färdig gröt… dock är ju den något sötare (lätt överdrivet) så det skulle kännas bättre om vi gjorde den själva. Den här kokaren vore verkligen något för mig.

  Hoppas på tur.

  Delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/22/grotkokare-2812/

  gillar på FB, Anna Karlsson

 4. Hej!
  Är gärna med.

  Frukost är ju dagens viktigaste mål. Denna grötkokare skulle användas flitigt här hemma, jag har tendensen att jämt bränna gröten när den tillagas. Nu kanske jag slipper att äta bränd gröt. För med denna skulle allt gå så mycket lättare .

  Gillar C3 på FB sen tidigare med namn
  Julianna Fredriksson

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 5. Jag är gärna med och tävlar! Gillar C3 på facebook som Mirjam Skredsvik.
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag alltid äter gröt till frukost. Med denna grötkokare skulle jag slippa problem som att gröten fastnar i botten, att ingen kastrull är ledig och jag skulle dessutom kunna göra annat medan jag väntar på att gröten ska bli klar, något som är guld värt en stressig morgon! :)
  Håller tummarna nu!

 6. Vad coolt, visste inte ens att det fanns nåt sånt =) Sonen älskar gröt och vill ha det jämt, hade ju varit kul att kunna göra det själv ist för att köpa färdig, jag orkar verkligen inte koka egen.

 7. Senaste veckan har jag lyckats bränna risgrynsgröten två gånger, med envist skrubbande av grytan till följd. Jag blir tokig … och dottern undrar vad jag sysslar med. Har gröt på gång i en gryta just nu och sitter fast i köket tills den är klar … jag vågar inte lämna den och jag vägrar misslyckas en gång till.
  Snälla rara grötkokare … kom till mig.

  Gillar på Fb och delar här http://nouw.com/majavirrpanna/dagens-tavling-hos-drommen-om-11-barn-16695082

 8. jag lyckas alltid mer eller mindre bränna vid i botten och det är så trist att diska. det går förhoppningsvis bättre med en sån här :)

 9. Min son Gillis inte bara gillar gröt han ÄLSKAR gröt året om, med en grötmaskin blir det ju så mycket enklare att servera det oftare. Gillar på FB med namn Beata Lilja

 10. Jag är jättegärna med! I sommar tar jag studenten och flyttar sedan till en egen lägenhet i en helt ny stad och denna grötkokare skulle vara guld värd då, då jag äter gröt varje morgon och kommer ha sjukt mycket att tänka på!

  Gillar redan på fb (Helena Eklund)

  STOR KRAM!

 11. Jag älskar gröt! Nyttigt och billigt mellanmål för den aktiva och fattiga studenten. Mina vänner känner att det blir lite enformigt i längden. Men jag brukar varva med grahamsgröt när jag vill lyxa till det lite. Nu hoppas jag på en alldeles egen grötkokare så jag kan plugga i lugn och ro tills gröten är klar. MUMS!

  Gillat C3 på FB sedan tidigare.
  Hoppas på tur!

 12. Jag gillar C3 sedan tidigare. Vi får en liten i januari och det hade varit smidigt med en grötkokare när man inte känner att man hinner laga mat till sig själv (älskar gröt så jag kan lätt äta det som lunch).

 13. Jag skulle vilja vinna för att det skulle bli så mycket enklare och smidigare vid frukost för då man slipper man ju att det bränner fast i botten och så tar det inte lika lång tid. Gröt till frukost är ju så gott :)

  Gillar C3 på Facebook sen tidigare i namnet Hedvig Blomberg.
  Håller tummarna och hoppas på tur! :)

 14. Jag har länge tänkt börja äta gröt till frukost men det är så besvärligt att koka.
  Sen äter vi väldigt mycket ris och det kokar ALLTID över en massa och bränner fast så det blir ett helt projekt att rengöra både spis och kastrull efteråt så det här skulle vara drömmen för mig.

 15. Eftersom vi är familjen Gröt, så hade det här sparat både mycket morgon- och kvällsbestyr… Ja ibland t o m lunchgörande… Visste inte ens att det existerade grötkokare innan :)

 16. Gillar C3 på facebook sedan tidigare (Malin Edström)

  Jag hade gärna sett en grötkokare i vårat hushåll. Vi äter gärna gröt, men den som måste kliva upp och koka den, det är jag det. Vilket betyder att jag kliver upp innan resten av familjen och håller koll på gröten så den inte bränns fast i grytan. Men hade jag haft en grötkokare sköter frukosten sig själv och jag kan ta en dusch eller göra nått annat istället för att stå vid spisen och röra i kastrullen.

 17. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna en grötkokare till min lillebror som snart ska flytta hemifrån. Han fyllde nyligen 18 år och det är inte länge kvar innan han och flickvännen flyttar ihop, så att börja få in ett och annat till det blivande hemmet vore bra så detta skulle bli en perfekt julklapp till det bägge.

  Gillar givetvis på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 18. Sonens absoluta favorit mat är gröt, så skulle vara perfekt.
  Han skulle kunna äta risgrynsgröt frukost, lunch och middag om han fick.

 19. Vi här hemma älskar gröt,
  gärna med socker så den är lite söt.

  Men jag måste för dig bekänna,
  vi lyckas den alltid bränna.

  Det där med att rör runt,
  verkar vi tro vara strunt.

  Istället smakar gröten bränt,
  och läget bland oss blir så spänt.

  Denna kokare skulle för oss underlätta,
  så vi blir både glada och mycket mätta.

  God jul!

 20. Har gillat på FB! =)

  Vi älskar gröt här hemma och äter det gärna på kvällen när vi har lite mer tid, på morgonen hinner vi oftast inte så den här grötkokaren hade verkligen underlättat! Så mysigt att ha färdiglagad gröt när man stiger upp =) Mums!

 21. Hej
  Jag vill ge bort den här fina riskokaren till mina föräldrar som är gammal nu och behöver hjälp i köket mest. Den här riskokaren som håller varmt gröt o ris kan underlätta deras vardagsliv i kalla vinter tider och dem ska ha alltid varmt o gott ris till frukost, lunsh eller middag.vilket underbart!
  Dem kommer bli jätte glada!

 22. Gillar på Facebook med Jennie Svahn . Hela familjen gillar faktiskt gröt men tycker det e lite tråkigt o röra. Men det kan den gryta få göra!

 23. Skulle gärna vilja vinna denna för det verkar vara en praktisk pryl som skulle underlätta och användas mycket hos oss.

 24. Gillat på facebook!
  Risgrynsgröten håller på att förstöra varenda julafton för mig då den ALDRIG är klar i tid och jag har inte tid att stå och röra i den så den blir alltid bränd :-( Om den skötte sig själv och dessutom blev perfekt skulle mina gäster bli glatt överraskade!
  Att den sedan fungerar även till frukostgröten är en jättebonus! Barnen gillar gröt, mest mannagrynsgröt, som det sällan blir då jag inte har tid att stå och röra i den på morgonen. Ser fram emot ett gott nytt hälsosamt grötår för hela familjen!
  (Om jag skulle råka vinna alltså… :-))

 25. Jag har som nyårsföresats att vi faktiskt ska äta tillsammans innan vi drar till jobb och förskola. Om vi inte menar tillsammans som i mackan hon äter i vagnen medan jag halsar kaffe påväg mot förskolan så är det en jäkla uppförsbacke till det målet. Och att gena med färdiggröt går inget vidare, de som är mjölkfria verkar barnet betrakta som tapetklister – iaf ser det ut som att hon försökt hjälpa tapeterna att sitta fast bättre efteråt 😀 Jag tror alltså vi har visst behov av assistans här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons