Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Annons

Julkalendertävling 21 december

silvrigast-1412410434

armband sh-cross-skull

 

21 december – 3 dagar kvar och nu tycker jag att det är dags att vinna något till sig själv. Du förtjänar något fint för att du stressat som du gjort de här dagarna. För visst har du? Du jagar upp dig i onödan – det blir jul ändå, jag lovar 😉
Idag sponsrar Silvrigast.se med ett presentkort värde 499kr på deras hemsida. Du bestämmer själv vad du vill vinna, och javisst – vill du hellre ha ett smycke att ge till någon annan så är det såklart upp till dig! ♥

Dagens sponsor: Silvrigast.se
Dagens vinst: Presentkort värde 499kr

Vad du ska göra för att vinna:
♦ Besök Silvrigast.se och nämn minst en favorit på hemsidan. Berätta varför du gillar detta.
♦ Gilla gärna silvrigast.se på facebook (bifoga isåfall gärna ditt namn på facebook i din kommentar)

 

Denna tävling pågår till kl 23.59 idag, dvs 21 december. Du har 24 timmar på dig att tävla och jag har som målsättning att presentera en vinnare imorgon!

Dela gärna tävlingen i valfritt socialt media – isåfall får du gärna bifoga en länk eller ett fb-namn om du delat offentligt! Bloggen Drömmen om 11 barn finns på facebook (observera att jag har ny fb-sida)

37 reaktioner på ”Julkalendertävling 21 december

 1. Länkarmandet fastnade jag för, jag är en armbandstjej och det var stilrent så det föll mig i smaken. Ska inte få några julklappar så vore roligt att få välja något till sig själv.

 2. Jag hade valt Silveröronhänge med kors, kan tyvärr inte länka dem då jag sitter via mobilen. Jag hade valt dem r de är sååå fina och jag hade viljat piffa upp mig själv i dessa jobbiga tider.

  Jag har tyvärr inte fb.

 3. Jättemycket fint på Silvrigadt. Jag är väldigt förtjust i silverörhängena med spiraler med gröna stenar. Just den gröna färgen är härlig. Gillar som Elga Holm.

 4. Underbar tävling!
  Silverring med paveformation hoppas jag innerligt på att snart kunna köpa få. På mitt finger den ska gnistra och lätta upp allt det bistra!
  Delar på FB i mitt namn Camilla Milla Bergström

 5. Av olika anledningar är det få ”standardsmycken” jag kan använda så det är oftast ringar jag får hålla mig till. Där överkompenserar jag å andra sidan. 😉 Så klart att jag hittade en ring som jag gillade hos Silvrigast: http://www.silvrigast.se/silverringar-utan-stenar/596-silverring-med-hjartan.html En enkel ring som ändå sticker ut (utan att bli extrem). Den skulle passa fint med de smycken jag själv gjort (gått kurser i både silverslöjd och silversmide).

 6. Ja det blir jul vare sig man vill eller inte. Det gäller att göra det bästa utav det och inte stressa för mycket. Det brukar bli så bra ändå :)
  Jag gillade detta halsbandet. Jag har väldigt ont om smycken som är snygga. Har mest ”ärvesmycken” som jag mest bara har på kalas och på tillställningar.
  Detta hade passat som handen i handsken på mig!

 7. Jag skulle unna mig silverörhängena med blomdesign på om jag vann! Just nu kretsar alla inköp på bebisen som snart kommer (med all rätt) men det skulle vara kul att få ge sig själv en present när man står ut med illamående, foglossning och ryggvärk ^^
  (ÄVEN OM JAG ALDRIG SKULLE BYTA BORT DET!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons