Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Annons

Julkalenderlucka 18 december

addbaby

 

18 december – det närmar sig Dagen D. Idag kör vi en tävling i samarbete med AddBaby som sponsrar med en härlig röd barnvagnsdyna. Julen till ära har vi valt att satsa på en röd dyna, med vita stjärnor! Underbart fin!
Nu har du chansen att förbättra komforten i barnvagnen, så att ditt barn sitter skönare och varmare! Dynan har uttag för fempunktsbälte och passar de flesta vagnarna idag. Skoskyddet längst ner förlänger livslängden på dynan ytterligare.
Material är bomull och fyllning av polyester. Rekommenderas handtvätt. Rek pris i butik: 379kr

Dagens sponsor: AddBaby
Dagens vinst: Barnvagnsdyna, vinstvärde 379kr

Vad du ska göra för att vinna:
♦ Besvara frågan: Varför behöver du denna barnvagnsdyna? 
♦ Gilla gärna AddBaby på facebook (bifoga isåfall gärna ditt namn på facebook i din kommentar)

 

Denna tävling pågår till kl 23.59 idag, dvs 18 december. Du har 24 timmar på dig att tävla och jag har som målsättning att presentera en vinnare imorgon!

Dela gärna tävlingen i valfritt socialt media – isåfall får du gärna bifoga en länk eller ett fb-namn om du delat offentligt! Bloggen Drömmen om 11 barn finns på facebook (observera att jag har ny fb-sida)

49 reaktioner på ”Julkalenderlucka 18 december

 1. Lilleman tycker inte vagnen är det roligaste. Inte det skönaste heller. Kanske skulle en dyna göra det både roligare och bekvämare?! Det tror jag iaf! Så håller tummar och tår att han kan få denna till sin vagn så skogspromenaderna kan bli roligare!

 2. Min lillasyster skulle behöva den till sin son. Som ensamstående mamma kan det vara svårt att få ihop ekonomin. Försöker hjälpa till med det jag kan.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Mvh
  Malin

 3. Den skulle komma väl till pass nu i kallare i tider då vi, jag o sonen, får stå å vänta på att storasyster kommer med skolbussen varje dag burr . Varm o go i rygg o rumpa håller nog humöret bättre uppe :)

  Gillar på Facebook , Caroline Lundin.

 4. Vad fin, vore perfekt till vår vagn då ingen dyna finna till. Skulle underlätta rengöring där leriga fötter varit. Slippa montera ner vagnen vid varje tvätt. varm och skön.

 5. Åh! Skulle vilja vinna denna så vår svarta vagn lyser upp lite :) samt att sonen får det varmare o skönare om rumpan =)

 6. Med en dyna som denna utav bästa kvalite, rullar vagnen fram likt en ostoppbar arme!
  Dagis, stallet, ICA och hela Stockholm över, en barnvagnsdyna som denna är precis vad vi behöver!
  För vi är en aktiv familj som ständigt har något på gång, och med denna geniala dyna är det lätt att va på språng!
  Ock sonen på två år om baken riktigt frusen, så denna sittdyna från AddBaby skulle göra susen.
  Dessutom har han diagnosen epilepsi, så vilen kramp i vagnen skulle näst intill vara riskfri!
  Han skulle då inte sitt lilla huvud mot sittbotten slå, därför hoppas jag innerligt att vi denna dyna kan få!

  Gillat på Facebook, Michelle Berlin! Tack för chansen!

 7. Gillar i namn Jonna Tiensuu

  Denna dyna skulle passa perfekt till sonens vagn, som är just black/red. Har letat som en galning efter en röd som är fin, men har inte hittat någon. Men denna skulle ju passa perfekt!!
  Sonen skulle dessutom bli glad av att då rött(hans favoritfärg) plus att få ha mönster på den!!

 8. Jag gillare på fb, Tina Carlström.
  Min son börjar visa tydligt att han inte trivs i sin liggdel. Så jag funderar nu på att byta till sittdel i stället. Jag har ingen sittdyna till min vagn och jag vill gärna ha en. Dels för att skydda vagnen och att det är enklare att tvätta sittdynan än att klä av vagnklädseln och tvätta.sen tycker jag att denna sittdyna är en härlig färgklick som livar upp vagnen. Riktigt snygg stjärnglans kommer vagnen få :)

 9. Med denna dyna skulle vi gärna vilja synas.
  Dotterns leende när hon såg bilden på den fina sittdynan säger allt: på den skulle hon gärna sitta stilla :-)
  Gillar med namnet Jessica Enlund

 10. Vår minsta har vuxit ur åkpåsen, och är något upprörd för detta.
  Hon skulle bli glad igen och tröstad av den fina dynan med ”fääärnoooor” på ♥
  Vi har en svart babyjogger till henne just nu, skulle ju vara hur snyggt som helst med rött och vitt i den.

  Gillar AddBaby sen förut på FB, Camilla Wihlborg.

 11. Vid långa trista stunder när man väntar på bussen kan man sjunga favoritsången ”Blinka lilla stjärna” för varenda stjärna på sittdynan :)

 12. För 6 veckor sedan fick vi en dotter, hon kom till oss som innan har 4 pojkar mellan 5 & 12 år. Så vi ”pimpar” just nu gärna upp vår blåa vagn:)

 13. Den hade varit perfekt för dem ljumma vintrarna här nere i Skåne. 😉 Också det faktumet att vi inte har någon dyna i sonens vagn, har helt enkelt snålat och tänkt att han ändå har ytterkläder på sig, men lite mjuk lyx är ju aldrig fel när det gäller en liten barnrumpa! 😉

 14. Jag behöver denna barnvagns dyna för att göra det mer bekvämt för dottern i vagnen när inte åkpåsen är i. Hon sover i vagnen året om och hade vart skönt att kunna göra det till en mysig sovplats resten av året. Jag gillar på facebook. Hanna Johansson :)

 15. Den fina dynan hade varit perfekt för min dotter att ha i vagnen dagar då hon har overall på sig och inte sitter i åkpåse. Efter mycket lek i slask och lera kan de vara skönt att inte behöve skrubba vagnen efteråt utan kan ägna tid tillsammans med barnen när vi kommer hem. Sen att den är snygg och att de blir lite mysigare i vagnen för henne är ett stort plus.

 16. Jag hoppas kunna köpa en ny vagn till minstingen i vår eftersom hon kommer ha vuxit ur sin första vagn, och då vore det toppen med en fin dyna så att hon har det varmt och mjukt om rumpan och ryggen :)

  Jag gillar på FB (Ingrid Polly) och har även delat inlägget med samma namn.

 17. Gillar i namn Linda Andersson.

  Jag vill ha dynan till min 6månaders tjej utav den enkla anledningen att vi inte har någon dyna till hennes vagn. vore en perfekt julklapp :)

 18. Lillen kommer snart få börja använda sin sittdel och jag tror att denna dyna skulle bli perfekt åt han då det inte är så kallt så åkpåsen behövs jämt. Denna dyna skulle göra vagnen komplett.

 19. Vi har en Emmaljunga sittvagn till sonen och nyligen köpte vi en sulky vi hade med till Gran Canaria. Jag flyttade Emmaljungans dyna till sulkyn så han skulle få det bekvämt. Funkade ok men denna lösning skulle vara optimal när vi är ute på resande fot som vi är ganska ofta.

 20. Den skulle sitta perfekt till Whiljas sittvagn som hon snart ska börja använda, vore roligt med något riktigt färg glatt til den.

 21. Jag är med och tävlar! Vilken fin sittdyna, skulle passa perfekt till lillans svarta gamla vagn! :) Perfekt julklapp! God jul!

 22. Min 1-åring blir runt körd i en svart vagn, det skulle verkligen pigga upp med en sån fin och julig dyna i vintermörkret.

 23. Vi har en svart vagn som när illeman byter till sittdelen behöver piffas till. Och rött som är storebrors favoritfärg skulle göra vagnen trevligare!

 24. Minsta sonen har ärvt stora sonens svarta sulky. Och denna använda stora sonen väldigt länge då han (av anledningar jag inte vill skriva här) inte orkade gå. Därför är den rätt sliten..har redan fått sy ihop tyget flera gånger då det spruckit.. :(
  Skulle vara jätte roligt att piffa upp sulky och göra den fin för lillebror med en ny snygg dyna!!

  (gillar ju såklart addbaby på facebook, anv namn Marie Orbilt på facebook)

 25. O vilken härlig och fin dyna. Jag har en dubbelvagn som är hel svart. Inget som vissar var tjejens plats är, men denna skulle vara perfekt. Plus att hon är kall av sig, så denna skulle vara perfekt.

 26. Så mycket smidigare att tvätta en dyna än att ta av hela klädseln på vagnen. Och den lilla är en riktigt liten kladdis. Att den är snygg är ju bara plus!

 27. jag behöver denna då vagnen är tråkig mörk, och stel och platt. ett billigare märke där de inte tänkt på komforten för sittdelen.

 28. Vi måste snart byta till sittdelen då tjejen växer så de knakar och jag har ingen dyna till vagnen.

  Gillar på Facebook Lisa Persson

 29. för att vi rätt nyligen köpt en ny vagn och för att inte förstöra sittsen på den vore det smart med en dyna och denna är ju även väldigt fin och passande då Lykke som sitter i vagn ibland är väldigt fascinerad av stjärnor.

  gillar på fb ( alexandra dahlberg )

 30. skulle vilja vinna den till min pojkväns brorsbarn. Hans föräldrar tycker om att gå ut och gå, och med denna hade lilleman inte behövt frysa!
  Gillar på facebook- Charlotte Persson

 31. Jag har en liten prins, idag han fyller två
  Han är min alldeles egen lilla stjärna
  Han behöver något mjukt att sitta på
  Så denna dyna vill vi vinna mer än gärna

  Gillat på FB (Caroline Westlin)

 32. Jag är gärna med. :)

  Åh, vilken fin sittdyna som hade passat perfekt i min lilla systersons
  röda och svarta vagn, de hade lyst upp så fint för han är ju
  mosters lilla stjärna, så jag hade gärna överraskat med denna
  till jul för de skulle vara så kul! :)

  Gillar AddBaby på Facebook och
  gillar redan din sida på Facebook: Malin Gustafsson

  Har tipsat på bloggen: http://frozenvanilla.blogg.se/2014/december/tavlar-om-en-barnvagnsdyna.html

  Hoppas så på tur.
  God jul! :)

 33. Mjukare och skönare plus varmare i vagnen, och framför allt lättare att göra rent dyna än vagn vid ev. spill av frukt m.m.

 34. Jag hade en liknande dyna i min vagn men någon snodde den :( typiskt nog lagom nu när sonen ska börja förskolan och kan tänkte mig att han blir kladdig och smutsig av all lek så vore perfekt att vinna en ny.
  Namn på fb: Loppis Lisa

 35. Åhh vilket passande pris. I somras köpte vi en ny vagn som vi ersatte den stora klumpigare vagnen med. I somras var den nya vagnen kanon då det var så varmt och det inte behövdes massa filtar och och sånt men nu under vintern ser den inte alls lika mysig och ombonad ut som den ska vara under vintern så om jag vann denna skulle Lucas sitta mycket mer bekvämare och ligga mycket skönare i vagnen. En perfekt och väldigt nödvändig julklapp :) mvh jennifer och Lucas

  Jag gillar addbaby på Facebook och heter jennifer sundqvist .

 36. Vi har nyligen köpt en ny vagn till sonen men sambon var för snål och ville inte köpa en barnvagnsdyna i samma veva. Nu har det kladdats med både välling och annat gott i vagnen och han fick höra ”vad var det jag sa” då.. 😉 En dyna är inte bara snygg utan den skyddar ju vagnen också så absolut vill jag vinna en barnvagnsdyna!:)

 37. tänkt vilken lycka att få denna dynan i min nya svarta fina vagn, både för utseendet och att sonen ska få det skönt men även för att lätt kunna tvätta den ist för en hel vagn, jag har ett kakmonster till som så en dyna vore en bra investering till oss;)

 38. Är med :)

  Denna fina gör vilken trist vagn som helst både roligare att se på och skönare att sitta i. Och så blir ”sparar” man på vagnen så att man inte smutsar ner eller sliter på tyget i onödan vilket ju är toppen framförallt när det är lite regnigt och lerigt ute.

  Hoppas på tur :)
  Kram Matilda

 39. Vilken underbar sittdyna som skulle sitta perfekt i vår svarta vagn som skulle behöva livas upp med en färgklick. Son älskar dessutom allt med stjärnor!

  Min Facebook-alias är Erika Jansson.
  Delar tävlingen på min Facebook-sida.

 40. Jag hade gett den till barnens kusin, på landet har vi en gammal vagn som duger att ha där men den har varit med om två barn innan på landet så börjar bli rätt gräslig. En fin dyna pimpar upp det hela en del. Han har även fått låten Blinka lilla stjäna i huvudet efter luciatåget så han älskar stjärnor. Gillar i mitt namn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons