Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Julklappstips #5

cordy-roy-cat-collection cordy-roy-croc-collection

 

Idag vill jag tipsa om en underbar liten juklapp till de yngre, en julklapp som inte kostar så mycket – men som gillas av de små! Mjukdjur från Jellycat är uppskattde små filurer, och även Isabella kommer få minst ett av dessa gosedjur till jul. Noah fick vara med och valet gjordes snabbt; krokodilen!
Jag själv skriker efter katten – en rosa katt liksom. Vem vill inte ha en rosa katt? Så det lutar åt att Isabella kommer få båda dessa underbaringar i julklapp i år.
Jellycat är kända för att tillverka gosedjur som tilltalar både stor och liten. Och det gör de verkligen! Jag skulle lätt vilja ha alla djuren ur serien Cordy Roy (som katten och krokodilen ovan tillhör).

Hos litenleker.se hittar du massor av fina gosedjur som lämpar sig kanonfint till bebisar och små barn. Gosedjur är ju kända för att faktiskt ge både trygghet och värme, vilket Isabella precis har börjat inse. Tidigare har hon inte alls varit intresserad av dessa – men nu så. Hon älskar gosedjur (allra helst om de liknar djur). De finns dessutom i flera olika prisklasser och hos litenleker.se hittar du flera av dom under 100-lappen!

Seså, det var dagens julklappstips det, har du gett mjukdjur till en liten nån gång? Uppskattades det?

 

En reaktion på ”Julklappstips #5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *