Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Julkalendertävling 15 december

24367452-origpic-4fb412

Redan 15 december, vart tar dagarna vägen? Här hemma tar vi upp granen idag för att pynta den. Imorgon fyller Rasmus 5 år och sen är det full fart mot den 23:e då maken fyller – på självaste ”lilla julafton”. Jo, nu går dagarna fort…

Idag kör vi lite valfrihet i potten. Ett presentkort hos trollating.se, värt 250kr. Du kan alltså själv välja vad du vill ha från webshopen, bra va? 😉 Jag har många favoriter här, och är säker på att du snabbt finner egna favoriter du också!

Dagens sponsor: Trollating
Dagens vinst: Presentkort 250kr
Tävlingstid: 24 timmar, avslutas idag 23.59

Vad behöver du göra för att vinna:
♦ Nämn en favorit från hemsidan.
♦ Gilla gärna trollating på facebook (bifoga isf ditt facebooknamn!)

Länka gärna tävlingen från ett socialt media, instagram/facebook/blogg – du väljer själv!
Tävlingen avslutas vid midnatt, dvs 15 december kl 23.59, och jag har som målsättning att presentera en vinnare imorgon.
Gilla gärna Bloggen Drömmen om 11 barn på facebook (<– observera att jag har ny facebooksida!)

24535927-origpic-14621e24848579-origpic-8cafde

41 thoughts on “Julkalendertävling 15 december

 1. Ängla hund är min favorit. Så fin men så sorglig. Förlorade en av våra vovvar för 3 veckor sen.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Mvh
  Malin

 2. Blev störtkär i Jumpsiuiten ”En liten båt”. Otroligt söt och skulle passa så fint på vårt lille busfrö!

  Gillar självklart på facebook!

 3. Min absoluta favorit från hemsidan är Rosa snigel med slända, så himla gullig.

  Gillar på FB (Carola Wahlström)

 4. Behövde inte söka länge fören snigeln visade sig o jag fastande direkt! Men va tvungen o vandra vidare lite till o hittade då kakfatet med kakor… oj va mycket jag önskar mig!

 5. Åh, det fanns ju hur mycket fint som helst där. Men änglahundarna blev en av mina absoluta favoriter. Skulle gärna vilja ge en till dottern som har haft det tufft efter min och pappans separation och vi tvingades bo på skyddat boende på grund av hand hot och våld.

 6. Oj vad mycket fint det fanns på hemsidan som nu gillas på Facebook! Tröjan med stjärnor och fordon är min favorit till min lille prins som älskar både ”färna” och ”biiilen” :-)

 7. Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla! :) Då vi väntar en liten bebis till 12 april, hade detta presentkort varit så otroligt uppskattat! <3 :)

  Helt kär i alla Trollatings kläder! <3 Men en av mina största favoriter är denna otroligt söta jumpsuite! <3 😀

  http://www.trollating.se/barnklader/heldressar-set/jumpsuits/jumpsiuite-en-liten-bat-strl-6268.html

  Gillar Trollating och din nya sida på Facebook.

  Har även delat tävlingen där :) Heter Zandra Svantesson.

  Nu kan jag bara hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *