Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Loppi blogbag Änglamark

äängla

I förrgår fick vi hem den senaste Loppi Blogbag – Änglamark! Detta var en blogbag med endast Coops änglamarkprodukter, där Isabella (och Noah, bara för att han gillar det) fick testa olika sorters mellanmål från just Änglamark.

2 st Klämmisar och 1 st Knölis t.ex. – den sistnämnda har jag aldrig hört talas om. Kan bero på att det är en nyhet också 😉 Den snöt Noah direkt, men god verkade den vara – innehöll äpple, morot, palsternacka och sötpotatis. Isabella lade beslag på klämmisarna – den enda direkt och den andra får hon imorgon då vi ska ut och flänga.
Alla klämpåsarna från Änglamark är ekologiska och helt utan tillsatt socker.

Sen fikc vi även en påse ekologiska majskrokar och ett trepack fruktdryck. Tetradryck går alltid ut när man är iväg (och hemma också för den delen) och majskrokarna… ja de har vi inte testat än. Förrän nu. Påsen tog slut, direkt!? Isabella verkade gilla dom…

Vill du också få chansen att få hem en gratis Loppi blogbag då och då? Kika in på Loppi Event (facebook) och anmäl dig lagom till nästa omgång 😉

Desktop17

One thought on “Loppi blogbag Änglamark

  1. Hej!
    Kul att du är med i lucka 13! Din kommentar med svaret på frågan publiceras när tävlingen är avslutad så att ingen använder sig av ditt svar, utan själv får leta upp det. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *