Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Julrock i Skövde

DSC_0447 DSC_0458 DSC_0463 DSC_0465

 

Idag var det dags för Julrock i Skövde, en välgörenhetskonsert där alla jobbar ideellt för att samla in pengar till Barncancerfonden Västra. Jag hade inte hört talas om denna tillställning tidigare, men när jag såg en liten notis om det så vart det bestämt att vi far dit för att se vad det är för något.

Mysig stämning var det, och bra musik.  Neverstore (skatepunk), The Gloria Story (70tals-rock), Forever Friday (sång och dansshow), Arkivet (blandade covers) samt Arkaden (pop) uppträdde alla för att arbeta med att tillsammans samla in några kronor extra till just barncancerfonden västra. På några ställen fanns det information om vart man skulle smsa för att skänka pengar. Otroligt fint gjort, och det är sådant jag gillar – när saker blir frivilliga och man som medmänniska får skänka för att man vill och inte för att man känner sig manad eller tvingad till det. Tummen upp!

Både Hertig Johans torg och resten av Skövde var upplyst och julpyntat, denna mamma älskar jul och julpynt så det är klart att jag gillade att gå på stan. Barnen hade ju overaller på sig så det var helt okej att vara ute en stund :)

Innan vi for vidare så vart det att vi handlade lite av charksnubben som fanns där med både ostar och korvar. Så isterband, ölkorvar och två rejäla ostkakor fick följa med oss hem. Ikväll blir det ostkaka, vispad grädde med finfin hjortronsylt. Det ni, det är grejjer det (och juligt!) ♥

tabor

2 thoughts on “Julrock i Skövde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *