Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Datanörd som ettåring?

isabellaojonathan

 

Här får barnen välja själva om de vill spela dator en stund eller om de vill se på TV på förmiddagen. Allra helst de där förmiddagarna som är som idag, då jag inte blir människa förrän jag fått i mig både alvedon och kaffe – och då snackar jag ett par koppar kaffe, inte bara ett par droppar.
Idag valde både Jonathan och Rasmus det förstnämnda, medans Noah roade sig med TV och lekande med bilar.

Isabella, som gärna hänger med brorsorna och inte med mamma – hon hängde gladeligen på in på pojkrummet! Hon är 1 år. Står med en mobil i högsta hugg och tjuvkikar när ena brorsan spelar datorspel? Nåja… det var ju inte timmar det handlade om, så jag tänker inte neka henne heller. Eller skulle ni ha tagit henne därifrån med ens?

Är lite nyfiken på hur andra ställer sig till sånt här, även fast jag är fast beslutsam i vad jag själv tycker. Dator är inte skadligt alls, såvida ungarna inte sitter från morgon till kväll och vägrar göra annat. Nu sitter inte Isabella, 1 år, vid datorn – men hon kikar gärna lite när brorsorna gör så.
Hur tänker du? 

Idag står det julrock på schemat, får se vad det är för påhitt. Och senare ska äldsta grabben på disco medans vi andra fredagsmyser här hemma ♥

 

(och nej, tapeten är inte fläckig som i fläckig, den bakom datorn… det är nerrivna såna där klistermärken ni vet – det ska tapetseras om nu när rummet ska bli ett småbarnsrum istället! 🙂 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *