Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Första klippningen? Lagom till jul…

isabella

 

Alla barnen ska klippas lagom till jul – eller nästan alla hade jag tänkt. Vet inte varför men jag hade egentligen inte tänkt att Isabella skulle klippa håret. Inte än.

Varför känner jag så? Hon är ju ändå 1 år. Och som synes så har håret vuxit lite (nej, jag klipper aldrig barnen under första året!). Ibland har hon rosett eller liknande i håret, men annars hänger det ju ner i ansiktet.
Hon verkar inte störd av det direkt, men hon kanske är van? Vilket inte heller är så bra – såklart.

Så nej, det får nog bannemig bli alla barnen till frisören ändå.

När klippte ni era små för första gången?? 

One thought on “Första klippningen? Lagom till jul…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *