Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Julstäda miljösmart!

ecover

Den här julen tänker vi lite mer på miljön än vad vi gjort tidigare jular!
Städningen körs med produkter från Ecover nu, iallafall när det gäller universalrengöring och diskmedel! Det är många idag som efterfrågar produkter som är snälla mot både människa och miljö – och det kommer fler och fler produkter på marknaden som faktiskt uppfyller dessa krav som vi människor har.
Idag tänker jag slå ett slag för just Ecover – för jag gillar’t!

Med Ecovers produkter kan man städa med gott samvete – du vet då att du inte använder några kemikalier som t.ex. fosfater och forfonater. Det finns både som tvätt-, disk- och rengöringsmedel, och diskmedlet finns både som flytande och maskintabletter! Så visst finns det valfrihet också.

I samband med att Ecover firade 35 år lanserade man också de nya flaskorna – flaskor gjorda av Plantoplastic – en blanding av växtbaserad och återvunnen plast.

Det här är första gången jag använder produkter från just Ecover och jag måste säga att jag är glatt förvånad. Det luktar gott och fräscht, faktiskt lite bättre än med YES och liknande – skummar inte överdrivet, lätt att skölja bort och lämnar inte flammiga fläckar. Alltså – jag gillar det här ordentligt och lär fortsätta att använda det framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *