Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Julklappstips #4 – Lekexperten

DSC_0381

Idag tänker jag tipsa om leksaker, nämligen Mega Bloks som finns hos Lekexperten.se!

Alla våra grabbar vart som lyriska när de såg vad paketet innehöll, det där paketet som mamman i huset hämtade ut idag. ”ÅÅååååååhhhhh TRAKTOR” skrek Noah, så jag trodde taket skulle resa sig!
Det var en John Deere Bale Transport Unit som hittat hem till grabbarna, och jag visste väl egentligen att den skulle fånga deras intresse 😉

Det tog väl si sådär en halv minut innan förpackningen var bruten och Noah skulle bygga tillsammans med Jonathan. När de såg påsarna insåg de dock att de inte skulle klara av det helt själva.
Bygga kan dom ju, men kanske inte efter planering och ritningar 😉 Så de fick ropa på pappan i huset. Han satte sig gladeligen med det, medans mamman fångade några bilder istället. Som det brukar vara.

Det vart en grabbstund där vid köksbordet medans jag lagade dagens mat, och lagom tills maten var klar – så var byggandet klart… sen ville inte Noah äta längre. Han skulle åka traktor och lasta balar med sina små bönder. Det var tre gubbar med i denna förpackning – och de gubbarna håller han hårt i kan jag lova.

Det här blir helt klart dagens julklappstips. Roar barnen, roar föräldrar som gillar att bygga och skapa – och det ger en chans till matlagning utan att ha barn som klänger i byxorna på en 😉
Vi har inte fått ta isär det här bygget, utan det står ihopbyggt och färdigt att fortsätta lekas med så fort barnen vaknar imorgon. Mega Bloks vart en hit – och jag vet att vi kommer få köpa två-tre kit med det här till julklappssäcken!

lekexperten2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *