Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

SUPERTÄVLING: 2:a advent

2advent

Hoppla, andra advent idag, och givetvis slår vi på stort. En väldigt glad vinnare kommer vinna ett paket med produkter från flera sponsorer, och jag kan ju redan nu avslöja att detta paket är grymt!
Antingen ser du det som en hejdundrande julklapp till dig själv – eller så har du flera grymma julklappar till dig själv kirrade i ett kör – välj själv! ♥

Dagens sponsorer: Familjesmycken.seSOBEAThingsforKids.seFriskme.se & addnature.com
Dagens vinst: Produktpaket, värde 3892kr

Smycket My Love, sponsrat av Familjesmycken.se, värde 1095kr (får plats med upp till tio namn i hjärtat!)
Sobea Yoga Jacket Velour, sponsrat av SOBEA, värde 699kr (valfri storlek)
Röd elbil eller blå elbil, sponsrad av ThingsforKids.se, värde 699kr (välj färg själv)
D’Olive presentkit, sponsrat av Friskme.se, värde 199kr.
Base Camp Duffel, sponsrat av addnature.com, ord pris 1200kr (du väljer färg)

Vad behöver du göra för att vinna:
Lämna en motivering till varför just du ska vinna, motiveringen måste inte vara milslång, den måste inte heller rimma. Men jag vill gärna att du nämner minst två av de sponsrande företagen i din motivering.

Gilla gärna företagens facebooksidor. Det är inget krav, men vi blir ju glada om du vill klicka like. Länkar direkt till deras facebooksidor följer:
Familjesmycken
SOBEA
Thingsforkids
Friskme
Addnature

Sist men inte minst, vill man vinna ett paket för närmare 4000kr så kan åtminstone jag tycka att det kan vara värt att dela på iaf ett socialt media. Facebook, blogg, instagram – du väljer själv. Har du inget av det så är det okej, men om du länkar vill jag gärna att du nämner detta i din kommentar.

Denna tävling avslutas nästa söndag, dvs 14dec, kl 23.59. En vinnare presenteras på måndagen.

104 thoughts on “SUPERTÄVLING: 2:a advent

 1. Min son som är lite efter i motoriken hade verkligen behövt en blå elbil från thingsforkids.se, för att träna upp balansen och att behöva använda händerna.
  Halsbandet från My Love av Familjesmycken.se hade ja verkligen velat ge min blivande fru i Bröllopspresent :)
  Hon behöver verkligen rå om sig då hon tar hand om allt med barn hus djur gård aktiviter medans jag jobbar skift, att få ge henne Detta vore en dröm, jag är verkligen dålig på presenter, även om ja vill ge bra presenter så brukar dem inte bli så bra! Men med detta går det inte att misslyckas!
  Hon lär blogga i evigheter om det :))
  Mvh Markus

 2. Tre av dessa sakerna vet jag direkt som skulle bli inslagna till julklappar med en gång. Nämligen tröjan från Sobea, Olive-kitet från Friskme och den urfräna gåbilen från Thingsforkids.se.
  Tröjan från Sobea skulle storasyster få, hon har hjälpt mig så mycket nu under hösten när jag varit ensamstående och hon behöver en riktigt mysig tröja. Att hon sedan kan få bli len och dofta gott med Olive-kitet från Friskme hade hon blivit glad över också. Gåbilen skulle dottern få som är helt tokig i bilar, hade varit så roligt att få se hennes min när hon öppnar ett stort paket i jul och det är en röd gåbil!

  Har haft det jobbigt under hösten sen jag blev ensamstående, så julklapparna kommer bli lidande i år. Det viktigaste är såklart inte att man ska ge varandra julklappar, men jag vill gärna kunna ge något fint till dottern och inte bara sådant jag köpt på second hand.

 3. Motiveringar är inte min starka sida. Men smycket my love från familjesmycken.se skulle bli min julklapp. En röd elbil från thingsforkids.se skulle få pryda mina söners rum och presentkitet från friskme.se skulle min mor få i julklapp.

  Delat med namn Linnéa Möller

 4. Vilken fantastisk tävling!

  När det är jul är det alltid barnen som prioriteras, så när de och julmaten är inhandlade brukade de vuxna få nöja sig med en kram och varandras sällskap. Men det vackra smycket My love från familjesmycken.se skulle jag gärna vilja ha i min julklapp, så jag alltid kan ha barnen nära vart vi än må vara. En Base Camp Duffel från addnature.com är ju perfekt för oss när vi ska åka till mormor och morfar, eller andra övernattningar. För med oss själva och två småtjejer så behövs ju en del och då räcker inte lilla skötväskan till haha.. Väl där skulle de kunna passa på att åka på sin nya favoritleksak; en röd elbil från thingsforkids.se medans världens bästa mormor myser i velourjackan från sobea efter att ha pysslat om sig med D’Olive presentkitet från friskme.se . Ja, visst låter det som tjejerna i familjen skulle bli väldigt glada och välmående av denna vinst? :)

  Jag gillar alla sidorna (ingrid polly)
  Jag har delat tävlingen här http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2014/december/jag-ar-med-i-en-supertavling.html och på Facebook :)

 5. Fick igår ett tråkigt besked att en kompis kompis dotter helt plötsligt somnade in. Det gör ont i mitt hjärta. I familjen finns en syster kvar och thingforkids elbil skulle nog kunna lätta upp lite tid för henne. Ett fint smycke från familjesmycke skulle jag gärna vilja ge mamman i familjen för att kunna bära med sig båda sina barn alla dagar till tidens slut.

 6. Gillar alla på FB!

  Både Sobea och Familjesmycken är riktiga favoriter hemma hos oss, och denna gången skulle familjesmycket bli en gåva till min svägerska, som precis blivit mamma för första gången. Lilleman här i huset älskar alla typer av fordon och skulle bli överlycklig av en elbil, och jag själv skulle mysa loss i Sobeajackan medan jag pysslar om min hud och går omkring och lyxar hemma. Väskan skulle få följa med till gymmet; har alltid haft för otympliga och röriga väskor, med en sån här snygging skulle jag ta mig dit oftare! :)

 7. Oj vilket pris. Jag drömmer mig bort :)
  Skulle så gärna vilja ha ett fint smycke från familjesmycke med min sons namn på.
  Han själv skulle få glädjefnatt med en elbil från thingsforkids.
  Åh alla vinster är fantastiska. Skulle verkligen vilka skämma bort mig skälv och min familj med detta fina pris.
  Jag gillar alla på FB, Tina Carlström.
  Trevligt advent!

 8. Jag gillar alla på FB + att jag har delat det också. Du är ju på min vännerlista på FB så det bör du se om du kikar. :)

  Jag vill vinna för att jag inte skulle behålla allt själv utan jag skulle ge bort t.ex smycket från Familjesmycken till min mamma så att hon kan ha alla sina barn runt halsen. :) Sobea skulle jag dock behålla, har LÄNGE velat ha plagg därifrån. Många som säger att dom är så mjuka & sköna att använda! Nyfiken!

 9. Jösses vilken tävling!

  Vet inte hur jag ska formulera mig eller vart jag ska börja..
  Får gå rakt på sak helt enkelt!

  Vinner jag så skulle jag dela med mig av detta pris till mina syskon o deras underbara barn.

  MEN det underbara halsbandet MY LOVE från familjesmycken skulle jag behålla själv. Såg det som ett tecken då jag kallar min son för MY LOVE!

  Likaså skulle jag behålla den härliga dressen från SOBEA för mig själv. Den skulle va helt underbar att få mysa in sig i när jag mår dåligt. ( Har depresion och panikångest )

  Gillar o delar på facebook : Marie linda olsson

  Kram

 10. Åh helt fantastiskt kit,
  häftigt om det blev mitt!
  ”Socialt medel” är inget jag har
  det är väl jag & gamla far…
  Vore så roligt att få vinna,
  att glädje&lycka få finna!

  Tack för chans till fina saker,
  som kan glädja folk med olika smaker.
  Familjesmycken med sin charm,
  och SOBEA så en blir varm!
  Gillar friskeme:s vårdande kit,
  vet hur glad huden skulle blitt.
  Hoppas nu på ren tur,
  så en kan få bli i dur! :)

 11. Wow, vilket pris! Jag skulle vilja vinna eftersom jag har det lite knapert just nu, vilket är synd med tanke på att det snart är jul. Om jag vann detta skulle jag ha julklappar till en stor del av de jag ska köpa till, vilket skulle lösa en stor del av problemet.
  Presentkitet från Friskme.se skulle bli en helt perfekt julklapp till min mamma. Även familjesmycket skulle hon få, det är hon verkligen värd! Koftan från SOBEA skulle jag nog behålla själv eftersom jag inte har en riktigt mysig kofta, och det behövs verkligen nu i vinter!
  Ha det så bra!

 12. Gillar alla på Facebook och har delat detta inlägg på min sida.

  Barnen skulle bli överlyckliga om dom fått en blå elbil från Thingsforkids.
  Som så många andra har jag svårt att unna mig något utan det blir till barnen eller mannen man handlar. Så att få vinna D’olive presentkit från friskme.se hade blivit en hjälp på traven att ta hand om sig själv.
  Har ett smycke där barnens namn SKA stå, men fick det när Ellen låg i magen så det är en tom berlock på den. Tummarna sitter långt in 😉 Ett smycke från Familjesmycken.se hade passat mig perfekt!
  En mysig tröja de ruskiga kvällarna från sobea hade suttit fint för denna fryslurt 😉
  Blev sugen redan när du beställde en duffel från Addnature.com, dom är ju så fina!
  Hade blivit överlycklig om jag vunnit :-) Håller tummarna.

 13. Hjärtat från familjelyckan hade varit en perfekt julklapp till min fina mamma. Där kan jag gravera in mitt och mina nio syskons namn så bär hon alla sina 10 barn med sig.
  Yogajackan från sobea skulle bli en present till mig själv. Ser helt underbar ut.
  De andra klapparna skulle bli perfekta presenter till några som håller mig kär.

 14. Pga hastig sjukdom i familjen är inga julklappar inhandlade och lär inge bli i nuläget heller då energin läggs på annat. Hade varit så underbart att del detta med min familj

 15. Jag skulle faktiskt ge lite paket till mig själv. Blivit ensam igen. Så barnen letar efter klappar till mig. Sobea jackan ser härlig ut. Har ett par älskade yogabyxor från dem som är minst 8 år gamla. Smycket från familjesmycken är perfekt då mitt halsband blivit tappat. En snygg väska skulle vara pricken över iet för att glädja en i vardagen

 16. Jag vill vinna för att jag aldrig vunnit något i hela mitt liv.
  Hur kul kommer inte mina barn ha med elbilen från Thingsforkids.se?!
  Halsbandet är så fint! Just nu har jag en rund, grön boll runt halsen som tappat flera stenar.
  Jag har sagt att jag inte tänker ta av mig det förrän jag har ett nytt så smycket My Love från Familjesmycken.se skulle vara perfekt.
  Det matchar dessutom min ring jag fick av familjen när jag fyllde 30 år i år.
  Jag är väldigt frusen av mig så även den mysiga Sobea Yoga Jacket Velour från SOBEA skulle vara toppen.
  Man behöver ju pyssla om sig lite extra ibland. Men det har jag sällan ork till.
  Det har varit ett tufft år. På lucia är det 1 år sedan vi förlorade vår son Arve i magen.
  Men allt som hänt har gjort mig starkare.

  Jag delar på facebook. Även på min blogg men den är lösenordsskyddad.
  Och jag har gillat facebooksidorna.

  /Jessica

 17. Vilken klapp det där är!
  Julen handlar ju i stort sett alltid om barnen. Man ser till att dom får klappar och att det bakas och fixas. För det är ju ändå så att julen är störst för dom små.
  Men den här klappen hade ju passat hela lilla familjen.
  Smycket från My love hade jag lätt lagt beslag på och äntligen fått bära dom jag älskar runt halsen. Och det där present kitet fån D’Olive lät som gjort för en trött mamma minsann…
  Elbilen från ThingsforKids.se hade dessutom hållit barnen sysselsatta så att jag hade kunnat hoppa i dressen från SOBEA och krypa upp i soffan med en kopp kaffe och bara njuta, det låter som julefrid minsann.
  Nu håller jag alla tummar och tår jag har att vi här hemma har lite flyt och vinner!

 18. Vilken tävling !!
  Jag har aldrig ägt ett smycke från My love och det vore en ära att få ett i julklapp och en elbil från Thingsforkids vore grymt att ge lillkillen av Tomten. Vilken jul det vore !!

 19. Oj, vilken adventsvinst! Inte illa, jag skulle den definitivt jättemycket gilla!!

  Thingsforkids.se lilla blåa elbil, ja den skulle Douglas gilla och köra många mil!!!
  En väska från addnature.com behöver jag och jag har varit snäll,
  men måste ju gå och simma ofta, helst varje kväll.
  Olivolja från medelhavet i duschkrämen, vem vill inte ha det?? Hi hi, då är ju väskan , med en neccessär och en bikini, nästan komplett.
  Mage har jag, men är inte gravid, så SOBES Yoga jacket är toppen då den även kan bli lite vid.
  Smycket från familjesmycken.se skulle såklart mamma få, där alla barnbarnes namn skulle stå!

  Det är ingen hemlighet att jag gärna skulle vinna detta otroliga paket,
  ingen skulle bli gladare än jag, om det var oss du vill överraska idag! :) <3

  Delar på facebook, har inte instagram.
  Gillar alla sidor, förutom thingsforkids, för den länken funkar dessvärre ej,
  ivarjefall inte för mej.

  Önskar en 2a GLAD ADVENT till er och alla dina barn,
  och hoppas även ni hittar en massa kul under gran! <3

 20. Delar på fb :-)
  familjesmycken skulle ett hjärta mef Alla barnens namn
  få pryda <3 Thingsforkids fräcka elmotorcykel skulle få glädja något barn som ej får något paket iår :)

 21. En dröm skulle detta bli om jag råkade vinna…
  Detta år har varit ett mardrömsår för mig. Min mamma avled av vår ärftliga bröstcancer i april, min man bestämde att vi skulle skiljas i juni, min älskade papegoja dog i juni, min hund blev sjuk och avlivades i augusti.
  Jag vill inte riktigt bli den som ”det är sååå synd om” men det är svårt och jobbigt att resa sig gång på gång när livet blir en enda lång uppförsbacke.

  Jag behöver få en anledning till att bli riktigt glad! Att få fira och tjoa och hoppa upp och ner av glädje!
  Det skulle bli som små ”plåster” att få fylla i min dotters och mitt 1.a barnbarns namn i Smycket My Love och hänga runt min hals.
  En blå elbil, sponsrad av ThingsforKids.se, skulle få stå i lilla Joels rum å vänta på att han växer till sig!
  D’Olive presentkit, sponsrat av Friskme.se, skulle jag ge min dotter Johanna. Sen skulle hon få mormor som barnvakt och ta sig en helkväll i badrummet med bad, scrubb och egentid!

  Sist men inte minst tack till dej som ger mig chansen att få vinna detta ”presentpaket” <3 KÄRLEK!

  (jag delar på min Fb)

 22. Vilket höjdarpaket:)!
  Skulle såklart vilja vinna dessa fina vinster. Arför just vi skulle vinna? Tja vi är en halvgalen familj. Mamma 38, pappa 44. Son am 19, dotter v 16, dotter of 11, dotter d 10, son al, svärson t 20 och v och ts lilla söta dotter m 2månader. Tillsammans bor vi allihop ett fantastiskt hus i dalarna. När jag läste om vinsterna kändes det som det skulle passa så bra hos oss. Många fina olika julklappas ideer. En familj som är stor och även på tomten tror. Både barn och barnbarn i vårat hus bor. Klapparna skulle passa perfekt. Halsband från familjesmycken.se till mor så hon kan hålla reda på sin släkt.
  Olivkit från friskme.se till dottern som nybliven mamma är, med torrhet och eksem både här och där.
  En elbil från Thingsforkids.se till en liten kille som både morbror och lillebror hunnit bli redan, kanske håller även till systerdottern sedan. En syster har platsen mitt bland alla. En träningsvärk från addnature.com skulle på hennes lott isåfall falla. Jacka i velour från sober kommer passa alla oss damer i vårat gäng, för att få ha den ifred måste mamma gömma den under sin säng.

  Tack tack för att jag fick delta i tävlingen.

 23. Jag är gärna med och tävlar! Jag är gravid och tycker därför att jag behöver skämmas bort lite. Därför skulle det vara guld att t.ex. vinna Yoga Jacket Velour från Sobea så jag har något riktigt skönt att ta på mig efter att bebisen kommer samt D’Olive presentkit från Friskme.se då min hud behöver extra återfuktning och hjälp med återhämtning efter förlossningen.

 24. Vilket underbart packet. Gillat och delat på FB (Marie Ström)

  Jag skulle behöva en ny tjock tröja och vad passar bättre än en denna fina från SOBEA. Och minstingen i familjen hade blivit överlycklig över en bil från Thingsforkids.
  =)

 25. Jag är gärna med! Andre skulle älska elbilen från thingsforkids.se, allt som brummar älskar han! tröjan från sobea vore mysig att ha gravid som o gravid hahaha men man kan ju hoppas att man blir gravid iallafall en gång till i livet. <3 Halsbandet från familjesmycken.se vore fint att ha med barnens namn. <3

  De sista produkterna skulle få bli julklappar till andra. Troligen min mamma. <3

  Gillar företagen samt delar. :)

 26. Åh så fina vinster, familje smycket My Love, sponsrat av Familjesmycken.se är ju gudomligt och skulle passa så kring min hals med mina tre små guldklimpars namn i. Elbilen sponsrad av ThingsforKids.se, skulle passa min fordonstokiga tvååring som dessutom fyller år på nyårsafton och skulle bli perfekt present. Motivering ja mest kanske för att livet går i ett min man med eget företag och jobbar och sliter, jag som pluggar heltid samtidigt som jag har vår dotter hemma på 7 månader, en tvååring och en 8 åring som får övrig tid att gå rekordfort, vi kan behöva lite uppmuntran i en annars så strukturerad vardag ❤️

 27. Hoppas på att vinna så jag kan få unna familjjen lite lyx. En elbil åt sonen från thingsforkids.se och ett smycke till mig själv från familjesmycken.se vore ju rena rama drömmen. Även något till sambon kommer sitta fint. Precis vad vi behöver.

 28. Sonen skulle skrika av lycka om han i klappen fann en elmotorcykel från thingsforkids. Resen skulle jag med gott samvete behålla själv, för det tycker jag att jag förtjänar. Tröjan från sobea blir perfekt nu när magen börjar växa, presentkitet från friskme till att skämma bort mig själv dom dagar jag känner mig tjock och värdelös för dom dagarna kommer nog med, det fina halsbandet från familjesmycken då jag alltid önskat ett halsband med barnens namn. Väskan blir väl egentligen till hela familjen, den blir perfekt när vi ska ut och campa eller bara när vi reser till släkten som bor ganska långt bort. :)

  Delar på facebook eftersom ingenting fungerar i min blogg, jag får inte ens upp inlägg och minbebis svarar inte.. :(https://www.facebook.com/CarolineAndersson93

 29. Hej!
  Jag skulle delat denna vinst med min lillasyster som är ensamstående mamma.
  Smycket från Familjesmycken skulle jag behållit och satt min familjs namn på.

  Bilen från Thingsforkids.se skulle systersonen få. Han älskar bilar!!

  Jackan från Sobea skulle min syster få. Hon unnar aldrig sig själv nåt.

  Presentkitet D’Olive från Friskme.se skulle hon också fått.

  Base camp Duffeln från Addnature skulle jag också ge till min lillasyster. Den kan hon behöva när hon kommer hit och hälsar på med sonen. Då har hon nåt bra att packa i.

  Så den här vinsten skulle glädja tre personer och vi skulle få nåt som vi verkligen behöver och vill ha.
  Håller tummarna för att jag får överraska min lillasyster och hennes son ♡
  Jag gillar alla sidorna på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en fin andra advent!
  Mvh Malin

 30. Åh vilken underbar julgåva, jag skulle bli överlycklig vill jag lova!
  Thingsforkids skulle göra barnbarnet själaglad och Friskme hans mamma ett härligt dusch/bad!
  Glädjen skulle stå högt i taket för detta otroliga paket och med Familjesmyckens vackra namnhalsband vore glädjen som en växande brand!

 31. Smycket ifrån familjesmycken och väskan från addnature hade jag nog behållit själv, men bilen ifrån thingsforkids skulle jag ge till en vän och hans familj då de har mycket stress med två kroniskt sjuka barn så blir det varken mycket tid eller pengar över till julklappar, kitet ifrån friskme hade min mor fått unna sig och tröjan får min bästa vän mysa ner sig med i soffan nu under svåra tider när hon sörjer sin mammas bortgång.
  Gillar alla sidor på Fb, Malin Winterhag.

  1. Glömde säga att smycket och väskan blir min julklapp/födelsedagspresent till mig själv då jag fyller år den 14:e december :)

 32. Är absolut med!!

  Tipsar här: http://wihlborgskan.blogspot.se/2014/12/andra-advent-och-tavlingstips.html

  Min motivering:
  En färdigfylld julsäck? Perfekt!!
  Förväntar mig inga klappar, så vore riktigt roligt att få vinna till sig själv.
  Ok, bilen från ThingsforKids skulle kanske passa barnen bättre 😉
  Mest av allt önskar jag mig MyLove från Familjesmycken.se – bara namnet på smycket är ju pricksäkert ♥

  Hoppas att Annika vill vara tomte hos oss nu då!

  Trevlig andra advent!

 33. Gillar alla företag på FB, Anna Karlsson
  Delat här och länkat till alla, https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/07/andra-adventstavling-hos-drommen-om-11-barn-1412/

  Lillkillen är besatt av bilar
  Hoppas på att hans mamma filar
  på en bra motivering om att en bil på el
  vinna, ja det är inte fel

  Mamman vill vinna en sobea jacka
  Vinner jag det så blir det till att bocka och tacka

  Bästa tävlingen som jag vill vinna
  Bättre vinster går ej att finna

 34. OMG!! Vilket superpaket! :) Ja vem vill inte vara med i det här slaget??
  Ja jag gillar så mycket det bara går och har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Och den sköna hoodien skulle min dotter få i julklapp, och den härliga leksaken skulle lilla Matias få åka omkring på som en liten galning mellan golv och tak , väskan behåller jag själv, och de goa härliga olivprodukterna skulle min mamma få njuta av det skulle hon bli så go o glad av, och namn smycket skulle jag gravera in mina barn och barnbarns namn och gubben får hedersplatsen med sitt namn helt ensamt på ena sidan och sedan skulle jag bära det vackra hjärtat var dag.
  Jag har gillat alla sponsorernas fb sidor. :) <3 så nu drömmer och hoppas jag innerligt på lite flax så jag får hem det utomordentligt lyxiga paketet här strax!!! :) <3
  ADVENTSKRAMAR :)

 35. Ååh vilken underbar vinst, detta skulle kunna bli helt perfekta julklappar!
  Eftersom jag har varit sjuk en längre tid så behöver verkligen tomten hjälp att få bra julklappar till säcken.

  ♦Smycket skulle jag ge min fina kompis som har varit så fantastisk och funnits där för mig när jag varit sjuk.
  ♦Elbilen skulle vår minsting Xerxes jubla otroligt högt om tomten kom med, det vore en DRÖM <3
  ♦DÓlive presentkit skulle jag ge min mamma som behöver riktigt bra produkter till sin torra hud.
  ♦Väskan skulle jag ge min lillebror som jag vet behöver en bra väska nu när han ska till Afrika för att hjälparbeta.
  ♦Jackan skulle jag ge mig själv, då en sådan har stått på önskelistan sedan jag kände på dem för flera år sedan på UnderbaraBarn mässan.

  Delar på FB
  https://www.facebook.com/lisa.oberg.980/posts/406390002853053
  delar på Instragram (@lillategelhuset )

  Kram!
  Lisa

 36. Att tuffa runt på en el-MC från Thingsforkids tillsammans med morbror Peter och morfar BG som brummar på riktiga MC:s skulle vara tok-coolt tycker Albin!
  Mamman i hemmet skulle vilja bära namnet Albin (och kommande syskons namn om vi lyckas bli gravida igen) från Familjesmycken runt halsen <3

  Kram C

 37. Mina barnbarns namn skulle stå på smycket från familjesmycken Enfinpresent till mig själv Elmc frånThingsfor kids skulle yngsta barnbarnet få Sen skulle de bli mina julklappar till mina barn Delar på facebook som Ingela Jonasson

 38. Wow, vilket fantastiskt paket!

  SOBEAs superfina munkjacka av mjukaste velour,
  är ett plagg perfekt för mysglamour.
  Gjord av 80% ekologisk bomull,
  vilket innebär giftfritt mys och gull.

  My Love från Familjesmycken.se är enligt mitt tycke,
  ett personligt, underbart och riktigt vackert smycke.

  Håller alla tummar och tår :)

 39. Thingsforkids vet vad barn vill ha så även min dotter! O för en mamma som gärna vill bära med sig barnen var hon än är passar smycket från familjesmycken mig perfekt!
  Delar på Facebook.

 40. superpris kan man verkligen säga, håller tummarna så hårt och ropar heja!
  Ett julpaket som är perfekt för vår familj och våra kära, mycket till mig, lilla mor i familjen som gärna både tröja från sobea och hjärtat från familjesmycken bära <3
  Till våran minsta stjärna, Cajsa, en fin duffel från addnature önskar vi gärna, till storebror finns det också en häftig present! En blå elbil från ThingsforKids kommer definitivt att skapa lycka och Antons leende sprids. Till våra lite större stjärnor, Elsa och Clara, finns ett kit med krämer gjorda av oliv från Friskme som kommer göra dem mjuka och huden blir underbara
  Önskar alla en riktigt god jul

 41. Först och främst måste jag bara få skriva WOW! Den här vinsten som du lyckats knåpa ihop är grym Annika, och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag skulle vilja vinna den. För den innehåller verkligen allt och lite till och skulle passa utmärkt hemma hos mig och min lilla familj.

  Min fina mamma skulle glatt bli överraskad med det ljuvliga halsbandet ifrån Familjesmycken. Där skulle mitt och mina syskons namn graveras in och min mor skulle ha oss nära hjärtat sitt.

  Det fina presentkitet skulle hamna hemma hos min bästa vän. Hon behöver rå om sig själv lite och kommer i år inte få några klappar alls, utan bli lämnad ensam hemma när hennes pojkvän reser hem till Holland över jul. Ekonomin i deras familj sätter kämpar i hjulet och gör att hon inte har råd att följa med så en julklapp skulle hon nog uppskatta och bli riktigt glad över.

  Själv skulle jag njuta utav den otroligt snygga väskan ifrån addnature.com nu när träningen är mitt stora mål inför 2015.

  Gillar alla sidorna på FB (Sanna Kaakinen).

  Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 42. Wow! Vilken vinst detta skulle va,
  här så mycket som jag o mina nära vill ha!
  Att barnens namn runt halsen få ha,
  fantastiskt vore det om tomten ett paket från Familjesmycken under granen la!
  Väskan från Addnature skulle jag ha mina träningskläder i,
  för jag har ju tänkt att smal och riktigt snygg kunna bli!
  Elbilen från Thingsforkids.se nära vänner skulle få i gåva,
  att de skulle jubla av lycka – det kan jag lova!
  Som du märker är detta verkligen vinsten för oss,
  nu håller vi tummar och tår – alla vi når förstås!

  Jag gillar samtliga sidor på FB (Carolina Åhsberg)
  Tipsar om tävlingen på FB (Carolina Åhsberg)

 43. Har så klart gillat alla på Facebook vissa nya vissa gamla kärlekar.
  Delat på Facebook som Jessica Olofsson

  Vilken underbar jul tävling om jag ändå kunde rimma jag försöker men är kanske ute och simmar.
  För vinsten skulle uppfylla mängder med drömmar.
  Till mamma en tröja som värmer hennes kropp
  Från Sobea inger den också för miljön ett hopp.
  Till sonen liten och ung på fordon från thingsforkids han vore blivande motor kung
  Till svärmor den bästa så stressad
  från friske.se egentid med olivolja pressad
  Till mannen i mitt liv från addnature en väska att bära
  Så kanske -20kg blir fler och jag ger dig all ära.
  Så var det en lite fin sak kvar ett halsband med hjärta

 44. jag säger bara herregud vilken härlig vinst. Tänk vad lyx detta skulle bli att vinna detta en hel del saker till mig själv skulle det bli.
  Base Camp Duffel från Addnature vore perfekt till mig nu när jag åker på läger i mitt jobb som fritidsledare och Sobea Yoga Jacket Velour, från SOBEA kan jag bara se framför mig när jag har på mig den i soffan med en mugg varm choklad. och smycket från familjesmycken skulle jag ge som en gåva till min älskade syster som just nu bor på sjukhus med sin hjärtsjuke son.

  gillar alla sidorna på fb (alexandra dahlberg )

  delar på fb :)

 45. Sobea vore ett mjukt och skönt paket till jul och med motorcykel från thingsforkids kan vi ha vi lite kul 😉

  Hoppas vinna delar på
  FB :)

 46. Gillat & delat på fb, Dessie Borgström

  Vore helt underbart att vinna detta paket. Att få ge bort en klapp så grym från thingsforkids till någon av småkusinerna och sen bara gotta mig med resten själv… åhh vad underbart det skulle vara! Mamma-mys på hög nivå haha 😀 Men jag behöver det 😉

 47. Åh. Först faller blicken på hjärtat och jag ser bara det. Sedan flyger ögonen till elbilen från
  Thingsforkids.se som lillasyster aaaldrig skulle sett som tvåa. Och presentkitet från Friskme.se som jag på inga villkor skulle ge bort – jag börjar tröttna på att dofta bubbelgum efter badet! Och Sobea:n som ser ut som en mysdröm efter en dag i hällregn. Och duffeln… Och åter till hjärtat som jag såg allra först. Det som det helt enkelt står mitt namn på. Eller inte. Det står mina barns namn. Och i somras blev hjärtat kvar på en bad-ö i skärgården. Det där Storebror också fanns med. Han som inte finns i vardagen men alltid hängde som ett minne runt min hals. Tills hjärtat försvann. Därför ser jag hjärtat från Familjesmycken.se först som sist. Det saknas liksom något mot mitt hjärta.

  (delat och gillat)

 48. Har delat på min fb (Helena Bergman) och håller alla tummar jag har. För det är verkligen en toppenvinst och skulle hjälpa mig inför julen. Tänk bara att få ge min yngsta son en blå elbil från Thingsforkids.se, den lyckan skulle vara obeskrivlig. Eller att få unna mig själv en skön och mysig velourjacka från Sobea och att överraska dottern med vackert smycke från Familjesmycken, hon är värd det bästa. En snygg bag från Addnature till min vän som saknar en till alla hennes träningspass och presentkitet från Friskme till min svärmor. Så ja, ett superhärligt pris du tävlar ut, jag hoppas :-)

 49. Wow vilken supervinst och vilket jobb!
  Alltså den där motorcykeln från tingsforkids.se is to die for och min son skulle juh bli överlycklig!!
  Smycket my love från familjesmycken.se och Sobea Yoga Jacket Velour från SOBEA skulle jag ge till mig själv i julklapp. Blir inte så mycket av den varan när man har småbarn som det fokuseras på :)

  Jag håller nu alla tummar och tår!! *nervös*

 50. Familjesmycket med mina barns namn på och en gåbil till stora killen på 1,5år från thingsforkids hade varit fantastiskt erbjudande för någon som mig som är ensamstående.

 51. Hej!

  Först och främst så TACK! Tack för möjligheten att vinna så fina produkter och tack för att du hjälper mig att få upp ögonen för en massa nya företag som man aldrig hade hört talas om annars. det finns så många att det är svårt att sortera, får man då tips, så blir det mycket lättare.

  Jag hade nog varit väldigt självisk med alla saker, förutom motorcykeln från Things for kids. Den hade först min son Lion fått, för att sedan tas över av lillasyster Lea. De lär nog bråka om den också eftersom det bara skiljer 13 månader men det är ju bara kärlek i det. :) Familjesmycken’s My Love hade jag haft väldigt nära mitt eget hjärta. Inte bara mina barns namn, utan även min sambo, fästman (friade i måndags på vår 7-årsdag), min avlidna farmor och farfar, då de stod mig otroligt nära och jag önskar så att de hade fått träffa sitt barnbarns barn.

  Jag har delat sidan och tävlingen på facebook.
  https://www.facebook.com/caroline.esbjornsson

 52. Oj, vilket helt underbart paket.
  Vem vill inte vinna det..?
  Ett vackert halsband från Familjesmycken.se skulle vara perfekt.
  Två små fina namn på mitt hade räckt.
  Det skulle tomten ge till denna mamman nu på stört,
  för att jag önskar ett sådant har han nog hört..
  En mysig velourtröja från Sobea önskas till mormor som jämt fryser.
  Tanken på att kunna ge henne den gör att jag ryser!
  Drömmen för mina små killar skulle såklart vara en häftig elbil.
  Thingsforkids.se gör att de i lägenheten kan ta sig flera mil.
  Kan se dem skratta och köra på för fullt,
  tills mamman kanske får sätta stopp för detta tumult..
  Det finns även något som passar svärmor väldigt bra.
  Ett lyxigt presentkit från Friskme.se vill hon garanterat ha.
  Sist men inte minst skulle klappen till sambon vara klar,
  om jag vinner väskan från Addnature.com som är helt underbar.

  Gillat alla sponsorerna på fejjan och har även delat tävlingen där: https://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

  Hoppas på megatur..! :)
  Kram Matilda

 53. Hallelujah! De här var alldeles fööööör bra.
  Jackan från SOBEA är ju kanonsnygg och elbilen från ThingsforKids.se hade pojkarna mina älskat. Det andra grejerna hade jag gett till mina bästa vänner. <3

 54. Vilken vinst =)
  Saker både till mig men även ett par julklappar! Håller tummarna för att jag vinner.
  Vore kul att få prova produkter från Friskme.
  Sedan har jag länge velat ha smycke från familjesmycken!

  Delar på fb – Veronica Bredland Bråten

  Gillar deras sidor på fb också =)

 55. Vilka fantastiska priser!
  Jag unnar sällan mig själv även fast jag får chansen men ibland måste man unna sig själv.. Jag har precis som ni, mycket födelsedagar vid juletid. Ena sonen fyller 1 på juldagen och andra sonen fyller 3 i början av januari. Själv fyller jag också i början av januari.
  Det är mycket utgifter i dessa tider så varför inte få något gott tillbaka :)

  Smycket från Familjesmycken.se hade jag absolut valt att ge mig själv i födelsedagspresent. Där hade jag haft plats med grabbarnas namn.
  Och så var det ju så snyggt!
  Yoga Jacket från Sobea hade också blivit en perfekt födelsedagspresent till mig själv.
  Elbilen från Thingsforkids.se, Ja den elbilen hade blivit födelsedagspresent till en av pojkarna men om jag känner dessa rätt så spelar det nog ingen roll vilken som skulle få den. Alla tre hade älskat den och använt den lika mycket!
  Base Camp Duffel, från addnature.com var så snygg att den hade ingen annan fått använda förutom jag själv!
  Presentkitet från friskme.se hade jag gett min mamma bara för att hon är bäst!

 56. Jag gillar varenda sida på facebook såklart, några sen innan och några alldeles nyss. Jag brukar inte vara med i dessa maffiga tävlingar, då vinstchansen känns liten, för det är väl klart att varenda kotte vill vinna dessa fina priser? Ja, jag testar chansen nu iallafall för detta är priser jag inte kan stå emot! En elbil från Thingsforkids till de små, ett fint present-kit till min fina svärmor som tror att hon inget i julklapp ska få, Friskme.se är en sida jag tidigare inte känt till, tack för tipset det var fint! En duffel till maken så han slipper ha ungens ryggsäck till jobbet hade ju varit bra och en myströja och smycke från Familjesmycken till mig, bara mig! För visst ska väl jag ha något jag med? Jag önskar och hoppas att jag detta kan vinna, även att jag bara ibland kan rimma.. jag vet att de flesta vinner på rim, men min motivering kanske kan bli ett undantag? 😉 Hoppas på att turen är med mig och att du/ni kan se att dessa vinster passar mig och min familj som ett smäck! :)

 57. Huuur underbart vore det inte att få bli den lycklig att vinna denna tävling med riktigt mastiga priser ! Helt fantastisk julklappssäck!

  Elbil till sönerna – de älskar allt med bilar o vad vore då bättre än en bil du kan sitta på o köra själv??
  Och smycke till mig då jag får bära mina barnsnamn med mig jämt

 58. Vilken helt underbar vinst!!! Om jag hadde turen att vinna var det flera som skulle få glädje av den, en fin bil till min dotter från ThingsforKids.se. Tröjan från Sobea skulle jag ge till min moster I julklapp précis I hennes stil, och smycket från Familjesmycken.se, skulle bli en underbar julklapp till mig själv,jag har länge onskat mig ett smycke med mina barns namn på! D’Olive presentkit, från Friskme.se skulle jag ge till min underbara kusin, och sist men inte minst skulle min son få väskan från addnature.com. Tänk vad mycket glädje det skulle sprida inte bara till mig själv men flera andra I min närhet! Ibland är det altsa bara så mycket roligare att ge än att få! Jag studerar och har normalt inte råd med så fina julklappar så det skulle vara extra roligt! Hoppas verkligen på tur! Jag gillar samtliga Fb sidor och har delat här: https://www.facebook.com/jenn.barbados/posts/817739664952615

 59. Detta var verkligen ett paket för mig! Duffeln från addnature.com passar perfekt då vi rätt ofta åker till mina föräldrar som bor 30 mil bort. Vi får oftast packa det som inte ryms i ryggsäcken i en ikeapåse så! Haha!
  D’olive presentkitet från friskme.se skulle jag också bli jätteglad över att få vinna! Det är alltid lyxigt att få skämma bort sig lite själv då man duschar. (Och får lite egentid från barna! Haha)
  Den blåa elbilen från thingsforkids.se är väl den ända jag kan tänka mig att skänka bort. Men då till min som Elias! Äntligen kan han få en EGEN leksak som han inte behövt ärvt av syrran sin. :)
  Munkjackan från sobea.se kan ja mysa i hela dagarna då det skönaste som finns är att gå omkring i mjukiskläder då man är mammaledig!
  Och smycket my love från familjesmycken.se skulle hänga runt min hals och symbolisera min familj. <3 jag hoppas verkligen jag vinner detta paket! Att få tillfälle att få skämma bort mig själv lite är inte fyskam då man är ganska dålig på det annars när man går hemma och är mammaledig! Jag hoppas det är min tur nu!
  Har även delat på Facebook.

 60. Det finns en del barn nu i släkten i flera åldrar och lika så i pojkvännens familj. Jag själv är väldigt pysslig och spenderar gärna tid med barnen istället för att bara sitta kring matbordet och prata som vissa gör när de får chansen. Men vill inte vara den goa personen som kommer med fina presenter, som barnen kommer ihåg när de växte upp att det var alltid roligt när tant Maria kom haha! Tänk att få överraska den lilla med en Röd elbil från thingsforkids! Eller att få se små tindrande ögon när man kan ta med dem och tälta, vad passar då inte bättre än denna snygga duffelbag från addnature. Jag själv har lite ofta torr hud så tror att D’Olive presentkit från friskme kan göra mig gott så jag kan spendera ännu mer tid ute, även nu i vinter, utan att få massa sprickor i huden :)

  Superhärlig tävling som jag kan tänka mig att många vill vinna :) Önskar dig en härlig jul!
  Kram, Maria

 61. Det är ju nästan så jag skäms om jag skulle vinna allt det här. Då delar jag med mig.

  Smycket My Love från Familjesmycken.se – måste jag helt enkelt behålla själv och skriva in min dotters namn <3
  Sobea Yoga Jacket Velour – den får min mamma, hon har så dragigt hemma och fryser för det mesta.
  Elbilen från ThingsforKids.se – den här ger jag till en liten kille som får komma hem till jul efter en sista tuff operation och cellgiftsbehandling. Han har haft en hjärntumör och behöver all uppmuntran i världen för att återhämta sig nu.
  D’Olive presentkit från Friskme.se – får så klart min dotter i julklapp, passar hennes torra och känsliga hud.
  Base Camp Duffel från addnature.com – även denna går till dottern.

  Som sjukskriven och ensamstående hade det varit underbart att kunna få ge så fina julklappar i år!

  Gillar alla Fb-sidor och delat på blogg http://www.nattstad.se/majavirrpanna/check-this-out-stor-tavling-hos-16516761
  Slänger ut en delning på instagram om en stund 😉

 62. Smycket My Love från Familjesmycken.se går till min kära väninna.
  Blå elbil från ThingsforKids.se kommer göra brorsdottern överlycklig i 3-årspresent.
  Base Camp Duffel från addnature.com behåller jag själv då min mage växer (av mer än bara julmat).

 63. wow vilken tävling.
  håller tummarna att man vinner då det finns många saker som passar .
  tänk att få vinna ett smycke till sig själv från familjesmycke med ALLA barnens namn på och som får plats på ett smycke.
  att få vinna något till de små barnen hade varit kul något som de alla kan leka med tillsammans .

  själv klart har jag gillat företagens sidor .
  har även delat på facebook (linda manshfi klasson heter jag där )
  önska jag viste hur man delade i sin blogg oxå.men fattar mig inte på hur man gör.

 64. Många glada miner på julafton det är,
  När tomten kommer med sin stora säck.
  Fina kläder och leksaker finns där,
  Längtan som funnits är alldeles väck.
  Thingsforkids är populärt med bil som drivs av el,
  Barnen kommer smälla av av detta överflöd.
  Och Sobeas munkjacka känns ej fel,
  Mjukhet och värme den oss bjöd.
  Ett litet silvrigt hjärta vill jag bära nära mig,
  från Familjesmycken där barnens namn ska stå.
  Och Friskmes kit och Addnatures duffel säg,
  Gör att julkänslan länge kommer bestå!
  En god jul önskas alla er,
  Hoppas snön ligger vit och fin.
  Och att alla nära och kära och fler,
  Kommer hem med en varm glad min!

  Gillar alla sidor, samt delar tävlingen på fb, Maria Mattson.

  Mvh Naria

 65. Den här tävlingen är för bra för att glömma. Det är vinster som skulle underlätta massor för mig som student nu innan jul. Jag har alltid suktat efter kläder från Sobea. På alla event som dem har varit på så har jag stått och klämt och känt och drömt om dem. Synd att pengar sätter stopp.
  Smycket från familjesmycken skulle min mamma få. Jag skulle fixa gravyr på alla hennes tre barnbarn så att hon alltid kan ha dem närmast hjärtat.

  Tänk även om jag skulle få den helt underbara träningsväskan. Nu har jag bestämt att köra stenhårt igen. Träning och bra mat så kanske jag äntligen kan få den kroppen som jag drömmer om, den som var så nära för några månader sen, men som jag sabbade :/

  Jag delar tävlingen på facebook- Sofia Eriksson och självklart gillar jag alla företag. (Jag har gillat de flesta av dem länge)

 66. Mammas klapp blir en tröja från Sobea. Den är bra till yoga, mammaliv och i kalla landet Svea. Familjesmycken med namn på hjärtat är underbara . Då kan alltid barnen nära vara.

 67. Den här supervinsten från Drömmen om 11
  skulle få marken att skälva
  Ror jag hem denna tävlingsskutan
  blir det bara dottern som blir utan
  … och kanske även jycken…
  Men på hjärtat från Familjesmycken
  – där ska deras namn självklart stå!
  Och sonen blir lycklig som få
  över ThingsforKids alldeles egna coola båge
  och jag njuter verkligen med råge
  av Friskmes ljuvliga kit med doft av oliv
  Till jobbet får maken ett annat driv
  för med häftiga duffeln från Addnature i handen
  så drar han säkert på smilbanden
  Allt medan jag i SOBEAs velourjacka myser vidare
  och tackar Drömmen om 11 – vår glädjespridare!

  Jag gillar alla Facebook-sidorna.
  Jag har delat ditt FB-inlägg och bloggat om den fantastiska tävlingen här:
  http://jennyjon.bloggplatsen.se/2014/12/11/10952690-andra-adventstavling-vinn-en-supergoodiebag/

 68. Vilken tävling!

  Den underbara velourjackan från SOBEA ser ut som något jag skulle bo i hela vintern. Vi har det rätt kallt här hemma när det är kallt ute. Den ser väldigt varm och skön ut. Och snygg!
  Och väskan från addnature – Äntligen en snygg stor bag att packa i när vi ska iväg en helg. Den fula svarta slitna bagen jag envisas med att använda nu får jag inte plats med allt och få ha en mindre väska bredvid.
  Och sist men inte minst skulle jag bli världens bästa faster om jag kom med en julklapp med en elbil från Thingsforkids i.

  Gillar såklart allt på facebook och jag delade tävlingen med mina vänner!

 69. Bara Sobea Yoga Jacket Velour, sponsrat av SOBEA och
  D’Olive presentkit, sponsrat av Friskme.se vet jag är saker min hustru älskar och verkligen vill ha och kommer att använda. Att låta mig vinna är att låta henne få några extra julklappar, som hon så väl förtjänar <3

  Smycket och elbilen vet jag gått om människor i släkten som skulle bli jätteglad för att få i julklappar från mig <3

 70. Först och främst vill jag säga att du Annika är den ända bloggare jag läser. Jag tycker din dröm om 11 barn är helt fantastisk. Själv har jag en karl med liknande dröm och ska precis gå igenom en Gastric Bypass.

  Väskan ifrån Addnature.Com är verkligen skitsnygg och perfekt för mig som dels behöver en väska till förlossningen och dessutom börjar dansa till hösten.

  Halsbandet från Familjesmycken.se är verkligen en önskan för mig. Har länge velat ha ett smycke därifrån men har inte haft pengarna. Har tävlat massvis med gånger. Till slut köpte jag en billig version av ett liknande smycke. Men det gick sönder nästan direkt. Skulle gärna vilja ha en äkta vara.

  Bilen skulle gå till min vackra dotter som tyvärr inte bor hos mig. Och jag skulle vilja visa henne att mamma saknar henne och inte har glömt henne genom denna fina gåva.

  Har gillat alla på fb (Jessica Swinkels) och delar på min blogg.

  Ha det bäst Annika. Kram Jessica

  Ps: din lilla flicka e så himla söt :)

 71. Jag har länge längtat efter ett halsband med mina älskades namn i, och ett sånt från familjesmycken skulle sitta underbart runt min hals.
  Och min son är en riktig motornörd så en leksak från thingsforkids skulle han blir överlycklig av :-)

 72. Hej och tack för påminnelsen via mail! Jag får dessa mellan varven, från bloggerskor som påminner om tävlingar, tipsar och så vidare, men idag var första gången som jag blev glad över mailet. Det var någon positiv klang i det hela. Tack så jättemycket <3

  Självklart är jag med och gillar och tipsar vidare på fb under Anna Malin R såklart, det gäller också alla sponsorer, motiveringen då?

  I vår lägenhet råder för stunden faktiskt lugn och frid,
  Regnet vräker ner utanför –som alltid i Småland i juletid!
  Själv försöker jag komma på varför vi förtjänar klappen här,
  Har bestämt mig för att faktiskt bara säga som det är!

  Julen handlar om att slappna av och högst upp på min önskelapp,
  står ett riktigt "mysplagg" -Sobea Yoga Jacket Velour -en drömklapp!
  Jag ser framför mig hur jag i den kan gå runt och mysa,
  av barnens förväntningar och att i vår kyliga lägenhet slippa frysa!

  Kanske tar jag ett bad & njuter av D’Olive presentkit när det vankas kväll
  från Friskme.se, med olivolja som bas som mot huden min är snäll!
  Efter alla lugna stunder är jag åter redo för verkligheten och småbarnsbestyr,
  skulle gladeligen packa vår Base Camp Duffel och ge oss ut för badäventyr!

  Det andra skulle bli klappar, en elbil i blått, från Thingsforkids, till vår lilyliten,
  vi har en gammal i förrådet, som är såväl ur funktion, som trasig och sliten!
  Hon försöker tappert få den att starta var gång vi är där och gräver,
  att vi ska fixa den på stört, är något som denna fyraåring verkligen kräver!

  Det underbara halsbandet har jag en variant av själv, med barnens namn på,
  det är en älskad favorit, som jag för fyra jular sedan hade glädjen att få!
  Jag reser en del i arbetet & familjesmycken får mig att känna att de ändå är nära,
  jag vill ge samma känsla till min svägerska, givetvis med namnet på deras kära!

  Nä… jag kan inte hävda att vi behöver denna klapp mer än några andra,
  Men den skulle definitivt sätta guldkant på vår lediga tid med varandra
  och att unna sig lite lyx ibland, ja det vore så otroligt efterlängtat och kul!
  Därför håller jag nu tummarna hårt och önskar alla en god jul!

 73. Men hallå va saker i denna säcken!!!!! Vilka sponsorer!

  Ja tycker att jag ska vinna för att jag är bäst på att vara mig!! Skämt omsido. Jag tycker jag är förtjänt av den för jag har gjort en ”kropps-hälso resa”. Har genom en GBP gått ner mkt i vikt, bara det en utmaning. O nu har jag precis gjort en stor bukplastik för att få bort ett överhäng. Så nog är jag förtjänt av extra stor julklapps säck i år..
  Smycket skulle jag ha runt halsen, mina nu fyra barnbarns namn skulle vara inristade där. Elbilen skulle grabbarna få. De är som många killar biltokiga

 74. Vilken supertävling, gör ett försök att vinna.
  Gillar alla facebooksidor och har även delat tävlingen på facebook, Liselotte andersson.
  Detta skulle bli en perfekt julklappssäck där mycket skulle gå till min dotter och hennes son, som just nu har det väldigt tufft. Elbilen från Things for kids skulle göra biltokiga Hugo helt salig och den mysiga jackan från Sobea skulle vara fantastiskt skön för min dotter. Present kitet från Friskme skulle jag ge till en granne som är drygt 80 år, men noga med att sköta om sig och som brukar vara ensam över julen, hon blir så glad för väldigt lite. Det var lite vad jag skall göra med sakerna, hoppas nu verkligen på tur, Liselotte
  liselotte.202andersson@telia.com

 75. Sobea Yoga Jacket Velour i XL storlek och en blå elbil av ThingsforKids.se till min gudson hade gjort oss såå lyckliga! Delar på face och hoppas på tur! Tack för tipset via mail som jag fick idag och tack för en trevlig blogg!

 76. I det här vinstpaketet finns verkligen något för alla! Det fina smycket från familjesmycken hade jag gett till min mamma med alla barnbarnens namn på det hade hon älskat. Velourjackan från Sobea hade ajg utan snack slagit in till mig själv. Elbilen skulle ges till fastern vilda treåring som älskar bilar, presentkitet från olive hade varit en perfekt julklapp till svärmor som alltid är svår att köpa till. Väskan från addnature hade min man fått, han har alltid en konstig förmåga att packa i plastpåsar när vi ska någonstans så en väska är typ det han behöver mest just nu utan att förstå det sälv :)

 77. En sån här kanontävling vill man inte missa! Det här vill jag verkligen vinna. Mina chanser är inte så stora som tonåring att vinna men man kan alltid testa. Tänk vad roligt att få ge något i julklapp till min familj. Jag är en trogen läsare och följer din blogg.

  *Smycket skulle jag ge till min underbara mormor som ställt upp för mig.
  *Elbilen skulle jag ge till min lillebror som älskar bilar.
  *DÓlive presentkit skulle jag ge till min mamma som behöver bra produkter till sin torra hud

 78. Oj, texten försvann! Här kommer resten av texten.( den ska hänga ihop)
  *Väskan skulle jag ge till min unga faster som reser ofta.
  *Jackan skulle jag ge till mig själv för att den har stått på önskelisten och jag som är frusen av mig, skulle den passa perfekt bra och skulle softa i den. Står högt i min önskelista. // Sara

 79. Åh, vilken drömjulklapp de hade varit. :)
  Skulle vilja ge halsbandet till min syster som är nybliven mamma i julklapp,
  elbilen hade varit en fin och uppskattad present till min systerson,
  tröjan, väskan och skönhetskittet hade jag velat unna mej själv då de
  är en tuff tid nu och en hel del motgångar och dessa fina och användbara
  grejer hade verkligen lyst upp i mörkret nu. :)

  Gillar alla företag på FB: Malin Gustafsson

  Har tipsat på bloggen: http://frozenvanilla.blogg.se/2014/december/tavlar-om-andra-advents-paket.html

  Hoppas så på tur.
  God jul! :)

 80. Med så många tävlande kommer inte jag vinna
  Jag ser alla klapparna försvinna :(
  Men jag måste ge det en chans ändå
  Emanuehl på elbil från Thingsforkids sitta uppå
  Nöjda barn och glad mamma
  om jag detta paket får anamma
  Mysig velour från SOBEA`s jacka
  ner i duffeln från Addnature jag packa
  Nathalie skulle denna vilja hava
  Halsbandet från familjesmycken på mig inte skulle skava
  Med barnens namn graverade på
  och lyxkit från DÓlive jag skulle må.
  Nu hoppas jag hårt på vinst
  En bra bit på klappar vi fixat minst.
  Nu håller vi tummar och tår
  Att vi detta stora paket får.

  Har bloggat här:http://www.trollmorsan.com/2014/12/tank-om-man-klappar-kunde-vinna.html
  Och delar på min facebook.
  Har gillat alla företagen på facebook.
  Nu hoppas jag och håller tummar för mig!

 81. Wow, det här måste vara årets Största, Bästa och Generösa Brak tävling!
  Vilken otrolig chans att få vara med och fighta för dessa fantastiska produkter, alla samlade i en och samma guldsäck! :)
  * Det Fina smycket My Love från Familjesmycken.se önskar jag mitt HJÄRTA, min underbara Mamma. Hon är min stolthet och förebild.<3
  *Den mysiga och lediga Sobea Yoga Jacket Velour från SOBEA, vill jag ge till mig själv. Sedan missfallet i oktobermånad,har jag gått upp i vikt och känner mig väldigt nere just nu. Denna magiska plagg, skulle utan tvekan trolla bort mina skavanker.
  *Den coola elbilen från ThingsforKids.se, passar mina bilgalna pojkar, som älskar alla slags fordon. Ingen skulle bli mer överraskad och gladare än gossarna, om de fick den som en gemensam julklapp.
  *Perfekta klappen, D'Olive presentkit från Friskme.se, är som gjord för min gulliga moster. Vore inte dumt och unna lillmoster hennes torra hud, bli len och fin.
  *Sist men inte minst önskar jag denna grymt snygga Base Camp Duffel väska från addnature.com, min älskade Make. Han bara älskar naturen! Passar honom utmärkt bra, när han jagar, fiskar och campar. Där skulle hans pick o pack få plats och flytta in.
  Har såklart gillat alla sidor på facebook och delat denna tävling med mina vänner! // Céline Hoppas på tur! God Jul :)

 82. Elbilen Things for kids skulle min son Adian blivit överlycklig av, han fyllde nyligen år och fick tyvärr ingen form av bil så denna tror jag hade passat honom. Min första morsdag present var från Familjesmycken som min man köpte åt mig, jag har varje dag haft den på mig sedan dess men blev tyvärr bestulen av den då jag tog av mig den på badlandet för drygt en månad sen, blev så otroligt besviken och ledsen så vore kul att vinna en ny

 83. Från Thingsforkids, hittar man alltid något till något av de fem barnen! Och vad kan glädja mammahjärtat mer än att ha ett smycke med hela familjen, från famikjesmycken!!
  Mvh/ Mia söderström

 84. Åh, detta skulle sitta helt perfekt,
  julkappar till halva min släkt.
  En duffelbag från addnature.com till min kära man,
  och en jacka från SOBEA gör att lilla faster yoga lära kan
  En elbil från thingsforkids.se så min lilla älskling slipper gå,
  och min svärmor från friskme.se ett presentkit ska få
  Familjesmycken med ett hjärta bidrar,
  så att min outfit till slut blir klar.

  Har gillat alla sidor på facebook och har även delat tävlingen där! :)

 85. Vilken tävling! Skulle bli fina julklappar till dom jag tycker om: Smycket från Familjesmycken skulle min rara mamma få med namn på barnbarnen, den mysiga jackan från SOBEA skulle jag ge till min kusin som har det lite tufft så får hon i alla fall mysa lite, och elbilen från Thingsforkids har jag en liten tjej som skulle älska, det härliga presentkitet från Friskme skulle jag ge till min moster för sådant gillar hon! Och sist men inte minst skulle sonen bli överlycklig över en bag från Addnature som han kan ha sina basketgrejor i! Gillar på FB och hoppas på tur :)

 86. Jag vill otroligt gärna vinna. Det som lockar mig allra mest är nog Familjesmycken som när jag kikar in har otroliga smycken. Jag skulle vilja ha mina älsklingars namn på halsbandet, Lovelin, Tony och Legolas! Så vackra verkligen!
  Sen skulle min bilbrud bli så glad över en röd elbil från Thingsforkids!
  Alla presenter i luckan skulle jag vilja ha. För egen del och för att ge bort. För det är det som julen för mig handlar om. Att ge! Jag hoppas så då att få ge bort saker som ger mina nära och kära en extra gåva!
  Delar på min blogg http://saraelinrebecca.blogg.se/2014/december/14-december.html#comment
  Hoppas på att få ge!

 87. Svårt det här med att nämna två av sponsrerna.

  Men hos familjesmycken.se finns det jag vill ge min bästa väninna i julklapp. Sen har vi då mina söner, vad de skall få har ja ingen aning om än, men kanske finns lösningen på det hos ThingsforKids.se. Väskan skall jag i allafall ha själv, men jänta får såklart låna vid behov.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *