Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Julklappstips #3 : Bäddset

prick13

Isabella och Noah har fått nya bäddset, superfina är dom! Isabella fick såklart flamingos och Noah spindlar. Han älskar alla djur, men spindeln föll honom verkligen i smaken!
Lekfulla, härliga bäddset som levereras tillsammans med underlakan i färg – spindeln har ett matchande helblått underlakan, och flamingon ett rosa. Samma nyans som djuret på täcke/kudde. Baksidan av täcket går i samma mönster som kudden – dvs små flamingos eller spindlar över hela. Ombyte förnöjer – inte sant? Här kan ju du eller ditt barn vända på täcket för att få en annan variant 😉

Dessa ljuvliga bäddset finns i fem olika varianter om man ser till djurmönstrade. Sen finns även prickiga till vuxensäng – men det är ju lite en annan sak 😉 Du hittar dom alla hos Prick13.  Det finns även mössor och barnserviser att klicka runt bland – har du någon favorit?

Jag vill först och främst slå ett slag för de underbara bäddseten som jag verkligen gillar. Funderar skarpt på om Jonathan och Rasmus också ska få varsitt, kanske björn och apa? De har nämligen tittat lite på Noahs säng och pratat om den där spindeln som ligger där i. Så de skulle nog gilla att ha varsitt även dom! Julklapp kanske?
För det är just det – en perfekt julklapp! Till barnet självt, eller till de som har barn som du inte vet vad du ska köpa till? Föräldrar brukar faktiskt bli väldigt glada om de får något till sitt barn också, åtminstone jag! ♥

Du hittar dessutom flera julklappar om du tittar in hos Prick13, och kan nog avverka både två och tre julklappsinköp där!

3 reaktioner på ”Julklappstips #3 : Bäddset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *