Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Loppi Blogbag – Ettåringen

10444392_4933360667149_5579224984786035017_n

För en tid sedan fick jag hem en så fin blogbag från underbara Loppi – igen. Jag älskar deras blogbags! Alltid bra grejjer, och alltid grejjer som passar utmärkt till något eller några utav barnen!

Denna gången blev Noah överlycklig när han hittade bilen från Citroën C4 Picasso. En modern kombibil som vi faktiskt inte ens har sett – men i miniatyr var den ju riktigt frän! Noah kör fortfarande omkring med den där…

Gröten och rismumsen från Semper var ju inte något Isabella tackade nej till kan jag lova. Tjoff sa det, så var de slut, dagen därpå! Det gick fort… men hon är glupsk när det kommer till godsaker den damen ♥ det slutade med att mamman i huset har fått köpa rismums både en och två gånger efter det här. Ett perfekt litet mellanmål!

ACO Minicare har kommit att bli en favorit sen tidigare, så att få hem den feta krämen för torr hud var ju något som även mamman i huset fått glädje av. Den har sin plats på toaletten och används dagligen nu – bland annat till mammans armbågar som den här årstiden lyser med sina skrovliga partier… Sen ska den även vara bra för atopisk hud och eksem, men det är (som skönt är) något som ingen här hemma lider av.

Barnkitet från Folksam är också en favorit sen tidigare, faktiskt så fick vi nytta av det häromdagen. Åtminstone brännskadegelen! Noah hade bränt sig lite lätt på fingret, så mamman sprang efter Folksamkitet, tröstade honom med lite gele och ett plåster – och vips så var det onda borta (hoppsan då?) 😉 Men ibland kan det vara bra att ha om det verkligen är illa också – så ett kit ligger numera i bilen, ett kit på toaletten och ett kit i handväskan. Superbra! Innehåller både den gelen, brännskadeplåster, skavsårsplåster, vattenavvisande plåster, torkare och solkräm.

Tidningen från BAMSE då – fick vi nån glädje av den? OM vi fick 😉 Rasmus la beslag på den direkt, och den har jag inte fått se röken av. Jo jag har sett några glimtar av den faktiskt, men titta i den är strängt förbjudet. ”DEN ÄR MIN” heter det då, så vill jag läsa en Bamsetidning får jag väl nöja mig med att gå och köpa en själv då.. han är snäll den killen 😉

Åsså har vi den där pipmuggen från Avent då. Med en nybliven ettåring i huset kan ni ju själva lista ut om alla barnen dricker ur vanliga glas eller ej. Nej just det – en pipmugg behövs i alla lägen, oavsett vart vi är. Så vi brukar alltid ha en reserv med oss, åtminstone när vi kommer ihåg. Och nya modeller är alltid tacksamt att prova! Just denna hade en mjuk pip, mjuka handtag och var helt spillfri. Inte en droppe som kom utanför – det gillas!

Tusen tack till Loppi för denna blogbag – ni gjorde det igen (vilket inte alls förvånar!)
Vill du  också ha chansen att få prova deras blogbags? Var beredd att anmäla dig på deras facebooksida!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *