Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Julkalendertävling 5 december

20606066-origpic-d7e4c8

5 december idag och hög tid att tävla om något till barnen, inte sant? Idag sponsrar Lekexperten.se med ett set Mega Bloks. Smurf beach står på spel, perfekt som present eller julklapp, till barn över 4 år.
Mega Bloks låter barnen få utlopp för både fantasi och kreativitet. Med hög kvalitet och häftiga designer och seten öppnar de upp för en skapande lek och härliga barnskratt. Mega Bloks finns i otroligt många utföranden, och idag kör vi ett smurfset.

Sponsor idag:  Lekexperten.se
Dagens vinst: Mega Bloks Smurf beach, värde 345kr

Vad behöver du göra för att tävla om dagens vinst?
♦ Motivera kort varför du vill vinna, och berätta gärna vem som får setet.
♦ Du får gärna gilla Lekexperten.se och Bloggen Drömmen om 11 barn på facebook (observera att jag har ny fb-sida), men detta är inget krav!

 

Denna tävling pågår till kl 23.59 idag, dvs 5 december. Du har 24 timmar på dig att tävla och en vinnare presenteras imorgon. Uppges en mailadress kommer jag även kontakta vinnaren därigenom!

 

 

Dela gärna tävlingen i valfritt socialt media – isåfall får du gärna bifoga en länk eller ett fb-namn om du delat offentligt!

 

 

 

20606066-origpic-3fd14f

73 reaktioner på ”Julkalendertävling 5 december

  1. Åh vilken fin julklapp! Den skulle vara perfekt till min Fralla som älskar att bygga och som älskar smurfarna! <3 Jag skulle så gärna vilja vinna den till min tjej! Vi håller alla tumma!

  2. Skulle så gärna vilja vinna detta till albin som är tokig i allt med smurfarna. Skulle bli en bra julklapp. Har gillat sidorna och håller tummarna att vi vinner :-).

  3. Min lilla skrutta skulle bli så glad över att få detta. Hon älskar att bygga och smurfarna med gör ju det hela ännu bättre. Håller tummarna!

  4. denna var ju cool.
    roar både liten och stor.
    dottern skulle älska denna.
    pappa skulle smygleka lite med smurfarna även om han nu blivit stor 😉

  5. Det här skulle jag vilja ge till min guddotter ♡
    Det skulle hon gilla:)
    Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
    Ha en fin helg!
    Mvh Malin

  6. Då jag va tokig i smurfarna som barn vore det kul o vinna denna till Matilda! Så roligt när våra barndoms minnen kan väckas till liv genom våra egna!

  7. Jag är gärna med och tävlar! Skulle vilja vinna eftersom jag älskade smurfar när jag var yngre så vore kul att ge bort detta paket. Min lillebror skulle få det som en julklapp, tror det skulle bli väldigt uppskattat! 🙂
    Ha det bra!

  8. Hej, jag är gärna med och tävlar. Skulle ge det till 4-åriga dottern som inte har några egna smurfar men tycker det är så kul att leka med kusinens smurfar när hon hälsar på där. Hoppas på tur så att hon kan få egna smurfar att leka med

  9. gillar din sida på fb, nathalié eriksdotter teodorson.

    hade velat ge detta t dottern i julklapp! hon älskar att bygga med klossar och liknande, så detta vore roligt att ge henne. vet inte hur jag ska ha råd att köpa julklappar i år så detta vore väldigt välkommet så hon får något fint åtminstone =).

  10. Åh detta skulle jag vilja vinna till min son! Han älskar smurfarna och det skulle vara så kul att få se hans min när han öppnar denna julklapp!

  11. Dottern fyller 4 år i februari och hade fullkonligt älskat detta fina paket. Hon har med sej sin ”Smurfan” gose överallt, det är bara smurfarna som gäller för henne. Självklart håller jag tummarna för bästa presenten till hennes födelsedag 🙂

    Gillar båda sidorna på facebook – Lina Eckerström

    Ha en fin dag.

  12. Jag vill vinna detta till Seven som fyller 6 år nu den 28/12. Han kommer att få ett annat Smurflekgrejs i julklapp, så det vore kul att hålla samma tema på födelsedagen, för han älskar Smurfarna precis som jag gjorde som barn. 🙂

    Delar på FB (som du kan se strax) , gillar er båda på FB. (Cim von Wowern)

  13. Hej!
    Det här skulle jag vilja vinna till våra två yngsta, dom har mest fått ärva leksaker från sina äldre syskon. Ha en fin andra advent!

  14. Jag skulle vilja vinna detta hus åt sonen. Han är en riktigt byggare, och leker mycket med olika slags gubbar. Och smurfarna är en av favoriterna på tv. När han såg bilden utbrast han ”Jag vill ha smurfarnas hus”.

  15. Den här skulle jag vilja vinna till min mellandotter. Hon har precis upptäckt smurfarna och skulle verkligen älska att få denna i julklapp.

  16. Jag skulle vilja ge setet till min 6-åriga systerdotter. Hennes familj har inte det så gott ställt ekonomiskt, så det hade varit roligt att överraska henne! 🙂

  17. Åhhhhhh jag älskar smurfarna!
    Tänk vad roligt jag och min systerdotter skulle ha med detta då hon kommer o sover hos mig.

    Gillat o delat på facebook: Marie linda olsson

  18. Detta skulle jag vilja ge till min systerson. Han älskar smurfarna och han hade blivit överlycklig för detta!

  19. Min Vincent skall få denna i julklapp om jag vinner då han älskar smurfarna och bygga och leka. 🙂 Han har själv sätt denna i butik och pekat och sagt lyriskt att han vill ha en sådan. 🙂

  20. Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta set, varför? – Jo för att kunna ge bort det till mitt fina kusinbarn. Min kusin har det inte så bra ställt och jag vet att hans son skulle älska att få detta i julklapp. Ett plus i kanten är ju att han är lagom förtjust i smurfarna!

  21. Vår dotter har nyss upptäckt smurfarna så hon skulle få den här julklappen. Skulle vara skönt med lite variation och slippa all Hello kitty för ett tag också.

  22. Min son skulle få denna och jag vet att han skulle bli överlycklig. Han känner inte till Smurfarna än så det skulle vara extra spännande.

  23. Våra tjejer älskar smurfarna 🙂
    De har inte sett nån film men de gillar figurerna från en bok vi har.
    De skulle bli tokglada över detta i julklapp 🙂

  24. Hotellet här i stan anordnar julklappsinsamling till de barn i stan som lever i fattiga förhållanden. Denna hade jag velat vinna och lägga under den granen.

  25. Gillar på Facebook 🙂

    Till min egen lilla smurf såklart. Ja, vi kallar honom så – sonen 🙂
    Han skulle bli överlycklig!

  26. Är gärna med och tävlar. Dottern har en enda liten smurf som hon leker med hela tiden. Hon skulle älska att få lite mera smurfsaker. Vore en fin julklapp att lägga under granen

  27. Älskade smurfarna när jag själv var liten!

    Vi är lite smurfskadade här hemma, solcellslamporna på balkongen kallar vi för smurflamporna (för att de är så små) och när vi semestrar i Spanien beställer vi ofta smurfglass för det heter så skoj på Spanska – Pitufo! =)

    Hoppas jag vinner detta till min son, även om både jag och pappan kommer att vilja leka med det minst lika mycket.

    God Jul!

  28. Mellansonen som älskar smurfarna och att bygga fyller år i början av januari . Han skulle få denna fina present då. Det är som sagt svårt att komma på både julklappar och födelsedagspresenter till barnen som fyller så nära jul. Och dyrt!

  29. Åh dessa små blå figurer så söta är, i dem är dottern kär! Figurer, stranden och en massa lek så säg, kan göra göra dottern till en lycklig tjej. Självklart bjuder hon in brorsan sin till lek och så, och vi vuxna en betydligt lugnare stund kan få. 😉

    Gillar båda sidorna på FB (Carolina Åhsberg)

  30. Å detta hade jag gett till min guddotter tillika brorsdotter som snart är 20 månader. Hon tokälskar smurfar!
    Gillar på FB (Marie Ström)

  31. Åh, vilken perfekt julklapp och vad kul att det är med smurfarna! Min dotter skulle älska det här paketet och leka med det i timmar, och jag har en känsla utav att jag själv skulle sitta med på ett hörn och vilja vara med och leka. 😉 För jag älskar verkligen smurfarna!

    Gillar givetvis både din och deras sida på FB (Sanna Kaakinen):

    Kram Sanna

  32. Sonen gillar smurfarna älskar lego, känns som detta var mitt i prick. Har faktiskt aldrig sett detta tidigare? Jag har inte råd att köpa så många julklappar då jag fick advokatkostnaderna efter vårdnadstvisten nu lagom till jul och dom var lite högre än jag hade trott med tanke på att allt gick så pass snabbt. Jag delade upp hans födelsedagspresenter förra månaden så att det åtminstone skulle finnas något under granen, men det skulle såklart vara kul att kunna ge honom något mer än två små bilar och en dvd film 😉

  33. Casper går runt och trallar på Smurfarnas sång dagarna i ända och vill ha smurfar i julklapp, så när jag såg att du tävlade ut detta så vill jag chansa och hoppas att jag får ge han detta i julklapp <3

    'Gillar redan på facebook 🙂

    Kraaam

  34. Hej.

    Jag vill vara med och tävla. Gillar båda sidorna med namn Linnéa Möller och delar tävlingen på samma sida.
    Jag skulle vilja vinna detta till min brors nya flickväns dotter så att hon får känna sig välkommen in i familjen.

    Mvh Jessamy

  35. Men jag döööör. Jag har aldrig sett det här kitet, hur fint som helst och min lilla Penna skulle bli överlycklig över en så fin present. Hon är totalt heltokig i Smurfarna. Så nu håller vi alla tummar och tår för att det här ska ligga under granen i år.

  36. En ultimat julklapp i vår familj. Blivande treåringen gillar att bygga med megablocks. Blivande ettåring gillar att rasera megablockbyggen medan vi föräldrar gillar Smurfar (och att bygga med megablocks i hemlighet)

  37. Jag är gärna med och tävlar om denna supervinst! OM jag har turen med mig så blir det en julklapp till min bästa väns son som är 5 år. Han älskar lego och det här är ju som lego.. Så det här skulle han garanterat älska! Skulle vara så roligt att få ge en riktigt härlig, rolig och annorlunda julklapp till honom 🙂

    Gillar båda sidorna på FB (Sara Kramer)

    Har delat här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152833199986628

  38. Jag skulle ge det till mitt fadderbarn Charlie för att han är så go och glad och skulle bli lycklig för denna paket.

  39. Åh vilken rolig vinst!! Nostalgi! Vilken dröm att få ge detta till sonen i julklapp och leka med det ihop med honom. Dejavuuuu 🙂

    Så, min äldsta son skulle få det. Hoppas hoppas på tur 🙂

    Kram Matilda

  40. Min dotter har nyligen slutat med napp, jag har lovat henne att hon ska få en stor present och dehär vore ju perfekt eftersom hon gillar både smurfarna och lego.

  41. Vill gärna vinna detta åt min treåriga dotter, hon stoppade en ärta i näsan igår kväll och idag på vårt sjukhus i staden vi bor fick dom inte ut den så var tvungen att åka 8 mil till ett annat sjukhuset där hon fick sövas för att plocka ut den. Så hon sitter vaken nu efter att ha sovit länge efter narkosen, hon blev jätte glad när hon såg smurfarna på bilderna och vet att hon skulle bli så lycklig om hon fick detta set. Min lilla klantiga, underbara unge!

  42. WOOOWW1!! Vad kul att de finns de härliga smurfarna, det skulle jag ge lilla Matias till julklapp och han skulle bli så glad , han bor i Spanien i Madrid och denna jul får jag inte träffa honom så det svider ilsket i mormors hjärtat, men ett fint paket kommer han allt att få, och jag får titta på honom på skype när han öppnar dem 🙂
    Jag har självklart delat tävlingen offentligt på fb under mitt namn. och gillat fb sidorna under samma namn.
    sänder över massor av Adventskramar i cyber rymden 🙂

  43. Jag vill jättegärna vara med och tävla till min son Milo! <3 🙂

    En av hans lekkompisar har mega bloks, och VARJE gång vi är hos han, leker han med dem! Han verkligen älskar att bygga och hålla på, men då det tyvärr kostar en hel del, har vi inte haft råd att köpa det till honom. Att få ge honom ett set med SMURFARNA <3 i julklapp, hade betytt massa för oss! <3 Så kan inget annat än att hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 🙂

    Gillar både din nya Facebook-sida, samt lekexperten.
    Har även delat tävlingen på facebook. Heter Zandra Svantesson där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *