Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Barnklossar.se

DSC_0293

 

Dessa underbara skapelser pryder hyllan över Isabellas säng här i sovrummet. Jag älskar dessa. Klossarna vet jag inte riktigt hur jag vill ha ännu – funderar på att komplettera med nå symboler för att få det som bäst. Men söta blev dom – med klockrena färger för att de ska kännas helrätt!

Och tavlan, den underbara tavlan. Isabellas egen tavla – Mirandanallen som efter hennes ettårstårta får spegla henne lite, och en text på. Texten är en bit av den sång jag sjöng på dopet, ”livet i min famn”. Det var lite av ”once in i lifetime”, jag är inte den som står och sjunger framför folk sådär i vanliga fall – och jag tror inte att jag kommer göra det på nästa dop! Så det var ju värt att printa ner någonstans för att minnas – så det fick bli på hennes tavla.

Klossarna och tavlan kommer från webshopen barnklossar.se. Klossar finns med både bokstäver, siffror, djur och symbolar – så du hittar ju garanterat något som passar dig. Tavlorna skapar hon efter dina önskemål. Jag lämnade mina önskemål, och vart mer än nöjd!

Barnklossar.se är även något du kommer få se en glimt av i julkalendern här i bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *