Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Julklappstips #2

DSC_0245

 

Dagens julklappstips är till dig som spånar på julklapp till… ja någon som äger en iphone, samsung eller ipad. Hos CaseApp.se kan du få dina skal och skin personliga. Antingen använder du en av de snygga designerna som finns på sidan – eller så laddar du upp ett eget foto och designar själv.

Jag passade på att göra ett skal till en samsung s3. Detta med en jycke som motiv, inte vilken jycke som helst heller. Utan lilla yrhönan själv; Qiwi. Eller vivvi som Noah säger.

Eftersom jag har lite beslutsångest och inte vet om jag ska beställa ny telefon eller inte – så kändes det så onödigt att beställa ett iphoneskal som sen kanske inte passar. Så jag tog tillfället i akt och skapade en liten present till min kära mamma istället, jag tror garanterat att detta kommer passa kalasfint på hennes telefon! Givetvis kommer ni få se en livebild på skalet ”in action” då vi vart där på söndag!

Inför jul och alla julklappsinköp ska ni såklart få en rabattkod också. 11BARN20 ger er 20% rabatt fram till och med 20 december, så passa på att designa ditt skal eller skin hos CaseApp.se nu!

DSC_0247

 

En reaktion på ”Julklappstips #2

  1. Hej!
    Tack för att du är med och tävlar i lucka 4. Lycka till!
    Din kommentar som rör tävlingsfrågan kommer publiceras när tävlingen är avslutad så att ingen kan fuska till sig rätt svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *