Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Annons

Hemligheter

rice

Dessa underbara melaminmuggar (RICE) har nått mitt hem – direkt från hemligheter.net. Härliga, mysiga mönster – och muggarna finns i massor av andra mönster också.

De här muggarna passade mig utmärkt, då färgerna är glada och lättar upp lite. Så kvällens te till smörgåsen fick drickas ut den blå muggen. Om jag missbrukar gurkan efter min galloperation (med tanke på smörgåsen) – svar ja. Dessutom brukar jag äta lite extra gurka vid sidan av 😉 En craving jag har – även som ickegravid. Ett liv utan gallblåsa = missbruk av gurka –> åtminstone i mitt fall.

Nåväl – det var inte min konsumtion av gurka vi skulle prata om nu. Det var RICEmuggarna från hemligheter.net! Superfina, verkligen! Och en grej till – håll lite utkik, för hemligheter.net är nämligen med och sponsrar årets julkalender. Inte med RICEmuggar, utan med nåt helt annat. Men ni lär ju inte bli besvikna ♥ ♥ ♥ DSC_0189

2 reaktioner på ”Hemligheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons