Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Julkalendertävling 1dec

VINNse-01
1 december, dags för dagens tävling i årets julkalender.

Sponsor idag: Caseapp.se
Dagens vinst: Presentkort värde 299kr

Vinner du dagens tävling kan du alltså välja fritt vad du vill ha för 299kr hos Caseapp.se, där du hittar skal och skins till både iphone, ipad, samsungtelefoner och ipods. Både färdiga designer och där du själv kan designa det du vill ha. Toppenbra julklapp!

Vad behöver du göra för att tävla om presentkortet?
♦ Gilla CaseApp på facebook.
♦ Följ @caseapp på instagram (om du har instagram)
♦ Lämna gärna en kort motivering till varför du vill vinna. 

Denna tävling pågår till kl 23.59 idag, dvs 1 december. Du har 24 timmar på dig att tävla och en vinnare presenteras imorgon förmiddag. Uppges en mailadress kommer jag även kontakta vinnaren därigenom!

BeachLife Skärmavbild 2014-11-11 kl. 10.13.28

40 reaktioner på ”Julkalendertävling 1dec

  1. Jag gillar Caseapp på både facebook och instagram (patricia laukkanen) och om jag blir den lyckliga vinnaren så ska jag se till att min älskade mamma får ett nytt, fantastiskt fint skal till sin sprillans nya telefon! då skulle hon bli glad, glad mamma = glad dotter!!

  2. Jag gillar på Fb och instagram.
    Jag vill vinna för att göra ett coolt skal till 9-åringens mobil, skalet han har nu är helt trasigt men han kämpar på med det utan att klaga. Kanske skulle det bli ett minecraft-tema på skalet 🙂

  3. Gillar på Facebook och följer på instagram.
    Har länge funderat på hur jag ska lyckas få min sambo att sluta lägga ifrån sig sin mobil på alla ”bra ställen”, givetvis på ljudlöst – ett snyggt skal i en cool design vore ju toppen, då lär den synas överallt! 😉

  4. Jag har gillat på både Facebook och instagram 🙂 jag skulle bli jätte glad om jag vann då ja hade gjort ett skal till min man på våran dotter som kan pryda hans telefon 😉

  5. Jag är klar :)!!

    Jag skulle vilja vinna för jag har alltid velat att ett skal med mina barn på, men jag tycker det är dör dyrt och har inte möjligheter just nu 🙁
    Håller verkligen tummarna för lite tur 🙂

  6. Hej! =) har gillat och följt på Facebook och instagram. Jag skulle vilja vinna detta presentkort så att jag skulle kunna beställa ett iPhone skal till min syster, med hennes söner på! =) då jag inte har så mycket pengar (student och får bara underhåll) så kommer jag inte kunna köpa något till henne i julklapp, utan bara till mina systersöner! Därför skulle detta vara perfekt att vinna då jag gärna skulle vilja ge henne denna personliga julklapp =)

  7. Gillar på FB.
    Aldrig hört talats om sidan förut men nu har jag kikat runt och ett nytt skal till min iPhone skulle vara perfekt!! Hoppas på tur ☺️

  8. Oooh ja! Gillar ( Dessie Borgström) och följer (@hjartebarnsmamman.se) såklart!
    Ett nytt skal till den här mamman behövs verkligen. Det jag har nu hänger det trådar ifrån (haha), är knäckt och sitter så illa att om jag ska fota så blir det lixom en blå hinna över alla bilder. Ganska drygt att ta av skalet när man ska fota det dära ögonblicket 😉

  9. Jag gillar på Facebook (Malin Eriksson) samt Instagram (xmalin).

    Jag skulle vilja vinna eftersom de senaste månaderna kantats av diverse graviditetskrämpor och jag har fått vara sjukskriven. Det är inte roligt att gå hemma så som en uppmuntran hade det varit jätteroligt att vinna detta.

  10. Ååååh, jag som igår satt och sa till maken att jag har ångest över att börja använda min nya fån, jag har ju inget skal till den! Och inte heller råd att köpa något, fattig student, CSN krånglar, snart jul, barnen ska ha sitt… Ja, du förstår… Så, om jag ska vinna någon tävling i december, då är det denna jag verkligen, VERKLIGEN skulle vilja vinna!

    Gillar på fejan (Carola Paro) och följer på insta (Barbamama78).

    Håller tummarna så att mitt dumma paper cut svider ännu lite mer än innan!

  11. Mitt finaste skal med sonen och hans favoritkatt har gått sönder, så jag vill hemskt gärna ha ett nytt.

    Gillar på fb och följer på ig.

  12. Jag gillar dem på Facebook (Madelene Johansson) och instagram (maddiss).
    Mitt mobilskal håller på faller sönder, men jag använder det fortfarande..Har inte haft som prio att köpa något nytt skal åt mig själv nu de senaste halvåret, då man sparat pengar och handla julklappar 🙂 Inte så lätt när man är student och inte får så mycket pengar i månaden.

    Kram

  13. Jag har fått skaffa en ny mobil och därför passar inte mitt gamla skal med bilden på min dotter så hade varit kul om man vann ett nytt

  14. Jag följer dem på insta och gillar på fb! 🙂

    Det skulle vara skönt att ha en present klar till jul redan nu, så man slipper stressa dagarna innan jul för att leta efter julklppar!

  15. ♦ Gillar CaseApp på facebook ( alexandra dahlberg )
    ♦ Följr caseapp på instagram ( axdal.se )
    ♦ nya fina skal kan aldrig vara fel. skulle jag vinna skulle jag testa att göra ett skin till min ipad. den skulle behöva lite uppfräshning. 🙂

  16. Gillat och följer på instagram (gjort länge :D) under Veronicasegel.

    Jag skulle vilja vinna då jag först och främst har en Iphone 5c och det går inte att köpa sånna skal typ någonstans?! Så himla irreterande 🙁 så detta vore verkligen en perfekt julklapp till mig själv så min telefon också kan få lite glim och glam ^^ Håller tummarna!

  17. Hej,

    Jag gillar på facebook och följer på instagram 🙂

    Jag vill så gärna vinna ett fint skal till mobilen, då jag tycker att de är så fina men känner att det alltid finns viktigare saker att lägga pengarna på. Hade blivit så glad om jag vann!

    Kramar, Amira

  18. Jag gillar och följer dom på insta redan. Jag skulle vilja ge bort ett snyggt mobilskal i julklapp, så vad passar inte bättre än att beställa på caseapp? Hade varit jätte kul om jag vann.

  19. Gillar på Facebook (Jessica Hultén)
    Följer på instagram (Kiikas84)

    Hoppas på och vinna ett skal då mitt är trasigt och hade velat ha en bild på min son/bilder på ett nytt fint skal! Unnar sig inte nåt speciellt ofta med en nybliven 1åribg i huset!

  20. Åh vilken drömvinst.

    Jag och sambon har varsin ipad som vi aldrig får låna. Barnen har tagit beslag på varsin och de tillfällena som vi får tag på dem så finns det inga batterier i dem. Men vem bryr sig, vi har ju våra telefoner. Dock så har barnen lyckats ha sönder både min ipad och fodralet till den så jag skulle verkligen behöva ett nytt skal till min padda så den håller ett tag till. Nu när jag är student så är ekonimin inget att leka med.

    Jag gillar redan både på fb och insta 🙂

    Kram SoffiZ

  21. 1. Gillat på fb (camilla millah öman)
    2. Följer på insta(millahoman)

    3. Jag skulle vilja vinna ett presentkort för vore perfekt såhär vid juletider. Tänkte beställa ett fint skal till min nya telefon men även köpa ett till min syster som int verkar få tummen ur röven och köpa sig ett haha..

    Hoppas på tur

  22. Jag är med!
    Gillar på FB (Carolina Åhsberg)
    Gillar på Instagram (@Carolina1979)

    Med denna vinst skulle jag min syster en överraskning ge, ho ho ho – plötsligt kan det ske! Då skulle hon få ett skal med favoritbarnen sina – ja, självklart – de jag pratar om är mina!

  23. gillar redan på fb. mari blom heter jag
    vem vill inte ha ett eget gjort skal till mobilen? personligt och egendesign. Jag skulle välja en bild på min son, som så fint skulle få pryda ett skal till min mobil. Då slipper man trycka på knappen varje gång man vill se han kan man kolla på skalet.

  24. Har gillat!! (Lina Maxedius)
    Jag skulle ge skalet till min pappa. Han behöver ha ett skal som skyddar hans nya mobil. Förra utan skal hamnade i backen, behöver jag säga mer?

  25. Jag vill jättegärna vinna detta! Har haft min nya telefon en månad nu (utan skal) och blir mer och mer nervös för varje dag. Så här länge klarar jag aldrig att hålla den fin… Har bara inte hittat rätt skal än! Men det gör jag helt säkert på caseapp! Grymt coola!

    Jag gillar på Facebook: Minna Dümmatzen
    Och följer på Instagram: kalasigtliv

  26. Min dotter är så där riktigt avis på mitt nya skal som jag nyligen skaffat därför tävlar jag om att vinna ett så hon kan designa ett till sig själv, det är ju så himla kul att se dem växa fram och ser riktigt proffsiga ut också! (gillat enligt ovan)

  27. Gillar & Följer.

    Jag har kraschat alla mina skal och har dessutom lyckats dra av plasten på min iPhone 4S.. Jag tror den skulle må rätt bra av ett nytt snyggt skal!

  28. Gillar på fb, Johanna Eriksson, och skulle jag vinna så skulle jag ge vinsten till min systerdotter som snart fyller 12. Hon skulle älska att få designa ett eget skal till sin kära mobil! 🙂

  29. Jag vill självklart testa lyckan även jag och gillar på facebook (Anna Malin R) samt följer på IG (Theotott).

    Motiveringen då?

    Vad ger man till svärmor som redan allting har,
    om inte en chans att se på barnbarnen, vart än hon mobilen tar?

  30. Har gillar på fb: Alisa Sivac, på instagram: PluttenA
    Jag skulle vilja vinna detta så jag kan beställa ett skal med min sons bild. Om ca 1 månad börjar jag jobba efter min mammaledighet, ser inte fram emot att vara borta från sonen så vore kul att ha hans bild tillgänglig så jag bara kan kolla när jag saknar honom 🙁

  31. Hejsan! Jag älskar att fotografera så det skulle vara fantastiskt med ett mobilskal med ett motiv som jag själv har tagit!

    Har gillar & följer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *