Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Klätt granen!

DSC_0116

 

Efter en bra dag med panikshopping och sen ett hejdundrande julbord så kom vi till slut hem för att klä granen. Tro det eller ej! Barnen var lyriska – guldgranen skulle få röda kulor – och visst kunde mamman i huset tänka sig att överlåta jobbet till grabbarna! Under tiden fixade mamman själv med adventsstjärnor som skulle upp i fönstrena!

Granen är såklart inte den riktiga julgranen, utan att en billig julgransvariant jag hittade på Rusta i brist på annat 😉 Den fick följa med hem tillsammans med lite röda kulor – enkom för att roa barnen. Jag vet att de älskar sånt där, och jag själv har inget emot julstämning och pynt. Så en sådan fick det bli! Tillsammans med lite stjärnor, glitter och annat krafs. Sånt där man liksom bara måste ha.

Så kvällen spenderas med, just det, guldglittrig gran och röda kulor. Barnen var glada och jag likaså!

2 reaktioner på ”Klätt granen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *