Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Det vankas julbord

Utomhus OvervaningNu laddar vi här hemma!

Söndag 30 november, dags för årets första julbord. Denna gång både med make och barn. Spännande och gott såklart! Finns det något godare än julmat? Julstämning, härliga smakupplevelser och gott att dricka – detta ska avnjutas på en mysig herrgård. I eftermiddag entrar vi Götala Herrgård för att få njuta av julen i 1800-talsmiljö!
Traditionella recept där man valt ut det allra bästa för att kunna erbjuda god mat av bra kvalitet och shyssta råvaror – det är fler än jag här hemma som trippar runt på tå för att dra oss iväg 😉

En reaktion på ”Det vankas julbord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *