Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Vinn angelsounds doppler

318076_156116531204529_2142693789_n

Nu en tävling för alla gravida eller som väntar på att bli gravida! En doppler från Angelsounds.no tävlas ut. Du kan själv välja om du vill ha en rosa eller en grön doppler, i modellen JPD-100S.

Angelsounds classic JPD-100S är marknadens mest populära doppler. På ett enkelt och smidigt sätt kan du lyssna på bebisens hjärtljud. Dopplern levereras med batteri och ett par högtalare. Den funkar tillsammans med bodylotion/gel/babyolja.
Du hör hjärtljudet från ca v 14-16, en del hör tidigare och en del senare.

Tävlingsregler:
♦ Gilla Angelsounds och Bloggen Drömmen om 11 barn på facebook
♦ Motivera kort varför du vill vinna en doppler, samt lämna gärna önskemål på färgval.

Vi blir såklart glada om ni vill länka till denna tävling via facebook/blogg/instagram. Men det är valfritt och absolut inget krav!

Tävlingen avslutas 13 december kl 23.59 och en vinnare presenteras här på bloggen den 14 december. Vinnaren kontaktas även personligen.

23 reaktioner på ”Vinn angelsounds doppler

 1. Gillar er båda på FB. (Cim von Wowern)
  Önskar vinna en rosa fast egentligen spelar det ingen roll alls. Färgen är inte det viktiga. :)

  Jag skulle vilja vinna en då det hade varit intressant att få testa nån gång! Inte en endaste gång med mina fyra barn har jag lyssnat på annat sätt än hos MVC. Så vem vet när en femte kommer, men tävlingen är ju NU… så det hade verkligen varit JÄTTEROLIGT att få vinna & ha hemma, redo! :)

 2. Är så nojig varje graviditet och tror alltid att något ska gå fel. En doppler kanske är just det jag behöver för att kunna vara lugn och njuta fullt ut av graviditeten. En grön hade suttit fint :)

 3. Åh ja!

  Direkt när jag såg att du testat denna så blev jag själv sugen <3
  Jag har haft så många vändor till kvinnoklinikens jourläkare och förlossningen just för blödningar, en bebis som inte gjort något ifrån sig på ett par dagar att jag blivit väldigt orolig.
  Om jag hade haft denna hemma så hade jag kunnat stilla min oro snabbare genom att bara få höra hennes hjärtljud <3

  .*Jag gillar sidan på facebook /Angelica Pettersson
  *Gillar s´din sida sedan länge 😀

  Ha nu en toppendag sötis!

  Kraaaaam

 4. Nu äger jag redan en, kanske inte en lika bra men jag har en, så jag vill vinna denna till en nära vän som också väntar smått under 2015 som har pratat så mycket om att hon vill ha en så hennes oro kan släppa lite och jag lovar det kan hon behöva! 😉

  Gillar båda sidorna på facebook – Caroline Andersson

 5. åh! Hoppas snart på att bli gravid med nr4 och önskar att jag kunde låta brorsorna vara med och lyssna på det framtida syskonet.
  Gillar och delar för fullt och hoppas på att vinna… Så den delade glädjen kan bli mycket större här hemma. :)

 6. Den skulle jag vilja vinna till min vän som väntar barn ☺skulle vara roligt att överaska med en liten gåva ☺ färg spelar ingen roll ☺

 7. Oh – jag vill vinna en rosa ♡

  Jag vill vinna för att jag helt enkelt inte vågar hämta hem min gamla från ett utlån. – Jag vill gärna ha dopplern nu för att höra hur tarmarna mullrar, låter sådär trovärdigt va? 😉

 8. Gillat både på fb (Camilla millah öman)
  Och jag skulle vilja vinna denna i grönt och överraska min älskade stora syster som efter många försök och jobbig tid äntligen väntar sitt andra barn och dom är så lyckliga, och även jag som ska bli moster igen. Vore så fint att få överraska dom med denna så dom kan lyssna på deras lilla mirakel nr 2..

  Kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

 9. Är gärna med.
  Gillar båda sidorna på facebook.
  Vore fint att få vinna en grön åt en tjej som inte vågar glädjas åt sin graviditet. ..
  hon har tid för kub-ultraljud och innan dess vågar hon inte hoppas.
  En doppler i present när hon varit på kub känns väl fint? :)

 10. Gillat både och på facebook.

  Mitt barn dog i magen under en ctg kurva på sjukhuset och min syster var med. Nu är hon gravid och orolig för något liknande skulle inträffa och jag skulle vilja ge henne en sådan doppler för att lugna ner henne. Vill gärna ha en rosa :).

 11. En grön vore perfekt!
  Vad vore härligare än att höra ett hjärtljud i magen?
  Nu fick jag nyss missfall så inte hos mig än, men vem.vet och så länge kan barnen få lyssna efter den efterlängtade kusinen i fasters mage :)
  Gillar som Caroline Carro barro

 12. Hej!
  Jag gillar båda sidorna och har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Skulle vilja vinna och ge denna till min väninnas dotter som väntar barn. Vet att hon skulle gilla den här. Tror inte ens hon vet att det finns nåt sånt här. Verkligen en härlig sak!
  Färg spelar ingen roll:)
  Ha en fin Lucia!
  Mvh Malin Svensk Björck

 13. Önskar en rosa och motiveringen blir att hoppet är det sista som överger mig… Vill så gärna ha ett barn till! Så blir det nog inte men då har jag en lillebror som nog snart får nytta av apparaten

 14. Åh vad roligt, den skulle jag vilja ge till ett par som kämpat länge för att bli föräldrar och nu äntligen finns där ett litet kryp i magen med hjälp av ivf. Jag skulle gärna vilja att de kunde lyssna på bebisen hjärtljud för att förstå att det faktiskt är på riktigt.

  Gillar på Fb och delar i blogg.

 15. Tack för mailet med tipset! Jag vill gärna vinna åt min vän som väntar barn och kommer till världen jan 2015! Det är första barnet för min vän och denna vinst hade varit perfekt. Färgen spelar mindre roll, så jag säger rosa. Gillar båda sidorna som Ana Kokol på face!

 16. Åh, detta hade varit en perfekt julklapp till min kompis som väntar sitt första barn nu. Hon hade verkligen blivit superglad! :) Vore så underbart att få ge henne chansen att lyssna på sin bebis när som helst, hemma i lugn och ro. Önskar vinna en rosa till henne!

  Gillar båda sidorna på facebook!

 17. Gillar sidorna på Facebook. -Caroline Lundin.

  Vill så gärna vinna denna till min underbara svägerska som haft det tufft med graviditeter med blödningar , magont , smärta och mycket mer . Skulle va fint om hon förengångskull bara kunde få någon liten ro i kroppen genom en lugn stund med dopplern . Det är hon så värd.

  Trevlig lucia & må gott ! :) // Caroline

 18. Har gillat båda på facebook och om jag vinner vill jag ha en grön. Tror att denna kan vara väldigt bra i min nuvarande graviditet för mina två andra barn att känna sig mer delaktiga i graviditeten och att förstå bättre att det ligger en bebis där inne som kommer att komma ut tids nog.

 19. Skulle gärna vilja vinna denna till min brorsdotter som är gravid och som kämpar på med ett illamående som inte är av denna värld, hon kan behöva lite uppmuntran i denna jobbig period, vilken färg spelar faktiskt ingen roll alls

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *