Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Noah 3 år

DSC_0028

 

Duktiga som vi är på att planera våra barn (tsss), så har vi idag firat ännu ett barns födelsedag. 29 november är Noahs födelsedag, och idag blev den lille herrn 3 år. Dagen till ära hade han önskat sig två tårtor… ”Jaha” tänkte mamman.
En smörgåstårta och en godistårta skulle det vara, då det inte blev som mamman i huset först tänkt (en beställd biltårta), men den lille herrn var himla nöjd med sin godistårta också.

Hade ju iofs kunnat fixa en marsipantårta själv också – men hade varken tid eller ork just nu. Hade för det första fått ordna både marsipan och tillbehör igår kväll – och sen skulle jag suttit och pillat med det där halva natten. Så nej, det fick bli såhär – och det blev ju bra ändå 😉
Han fick ju ljus i tårtan också, något han kanske inte hade fått i en marsipan- eller sugarpastetårta.

Besöket bestod av mormor, morfar, farmor, moster och hennes karl 😉 Det blir lite familjekalas över det hela, men vi trivs bra så. Annars bakar jag för flera – och sen kommer ändå bara de återkommande gästerna – varpå vi alltid står med överdrivet mycket fika över. Onödigt med andra ord. Folk runtomkring oss är nämligen ”väldigt duktiga” på att inte meddela återbud, vilket vi fått erfara många gånger nu.

Noah är nöjd med dagen, sällskapet och sina presenter – det är huvudsaken för mig ♥

New folder

2 reaktioner på ”Noah 3 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *