Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Vinnaren av pepparkaksformar

Vilken respons det blev på pepparkaksformstävlingen där du kunde vinna 15 olika formar från underbara Formina! Märktes att ni är baksugna nu – och att ni vill ha lekfulla pepparkakor! ♥ (jag förstår er!)

Vinnaren var inne och kikade på de olika mallarna (som ju var ett av tävlingskraven), och där vart favoriten borgen – som faktiskt ganska många lade sin röst på. En välskapt och fin borg för att bryta mönstret lite gällande pepparkakshusen, och något jag själv funderar på att bygga med barnen i år!

borg

 

Jag gissar att en viss Carolina och hennes barn kommer få många glada skratt inom en snar framtid – då 15 formar får beställas efter deras egna önskemål! Grattis!
Det trillar in ett mail i din inkorg under dagen :)

2 thoughts on “Vinnaren av pepparkaksformar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *