Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Pepparkaksbak och sista chansen att tävla

1981916_4909863039723_7298447782046637515_n

 

Nu, äntligen, dags för pepparkaksbak! Sätter en stor pepparkaksdeg ikväll och imorgon ska ungarna få trycka ut pepparkakor för glatta livet. Med pepparkaksformar från Formina blir baket så mycket roligare. Truckar, motorcyklar, traktorer, tåg, hockeyspelare, prinsessor och piratsvärd. Allt i en enda stor lekfull röra.

Pepparkakorna vi bakade sist är slut sen länge – så nu ska vi göra en ordentlig omgång, som åtminstone räcker över första advent och Noahs 3-årsdag (på lördag). Noah kommer själv stå i täten imorgon – han som älskar att baka.

Glöm nu inte att du kan tävla om 15 valfria formar hos Formina. Tävlingen avslutas vid midnatt och en vinnare kontaktas imorgon, allt för att du som vinnare ska få hem formarna så fort som möjligt! Tävlingen hittar du HÄR! (<– länk)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *