Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Annons

Nytt hemma

10624961_4921697935588_1651339356345232345_n

Imorse var det att kasta i sig lite frukost och sen bege sig in mot stan. Barnbidrag betyder ju att man handlar, är det inte så hos alla så säg 😉

Nåväl – efter det hämtade vi fyra MALM-byråer som jag köpt via en köp- och säljsida på facebook. Tur att jag har en mamma med ögonen med sig – hon tipsade direkt hon såg dom, och tjohej så var dom mina. Underbart! Fyra. Svarta. Passar perfekt.

Så nu byter vi ut tidigare byråer här hemma och ersätter med ikeas malmserie. Jag gillar den. Stilren och enkel. Jag liksom. Love! Svart eller vitt ska det vara!

Noah verkade dock tro att det var en viloplats för honom – och inte en byrå… undrar vart han fått detta ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons