Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Yvonne Ryding x 3

1796519_4907396378058_4553868786442233366_n

Dessa har fått flytta in i mitt badrum, tre produkter från Yvonne Ryding´s hudvårdsserie.

En vårdande ansiktskräm med Q10, en svalkande ögongel för att dölja mina trötthetstecken som gärna syns kring ögonen annars samt en mjukgörande kroppspeeling med olivsmör som jag fullkomligt älskar!
Jag kommer fortsätta att testa dessa produkter under ett par dagar innan jag ger ett fullt uttalande kring dom, så ni kan se fram emot att få läsa ett par rader inom kort 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *