Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Vinn 15 pepparkaksformar från Formina!

546010_360069487400445_941633036_n546010_360069487400445_941633036_n546010_360069487400445_941633036_n

Mina barn har verkligen kommit in i en period där de älskar att vara med i köket, allra helst när det ska bakas. Noah är den som står på första pakett, ”Baka Kaka Mamma!!” – så nu längtar vi till årets första pepparkaksbak, som troligtvis blir redan nästa vecka 😉
Underbara pepparkaksformar från Formina ska förgylla våra bakstunder, såklart. Hur roligt är det inte med formar som delfiner, hajar, prinsar och prinsessor? Och lite fordon på det – detta kommer bli kalasfint! Jonathan har varit med och valt ut några formar, däribland en härlig groda som han vill göra kakor med.

Givetvis är det kul om någon av mina läsare också får förgylla bakningen där hemma med lite formar, så vad sägs om en tävling med 15 valfria pepparkaksformar som vinst? Det kör vi på!!

Det enda obligatoriska tävlingsvillkoret är:
– Besök Forminas hemsida , klicka dig in på ”pepparkakshus”  och bestäm vilken pepparkakshusmall du gillar bäst av de fina hus som finns där. Finns det någon du saknar kanske, berätta gärna!

För en extra liten bonus i kanten kan du gilla Formina på facebook, och dela detta inlägg på facebook eller blogg. Bifoga isåfall gärna ditt facebooknamn eller bloggadress.

Tävlingen avslutas 25 november 23.59 och vinnaren presenteras kort därefter så du formarna kommer fram så fort som möjligt ♥

11 12 13 14

57 reaktioner på ”Vinn 15 pepparkaksformar från Formina!

 1. Vilken härlig tävling, bakformar kan man aldrig ha för många!

  Min favorit är den traditionella pepparkakshuset, tycker det är jätte fint och går att variera i det oändliga med dekorationerna man använder till.

  Jag har gillat formina sidan på facebook och har redan en 15 formar lång önskelista redo, som jag hoppas på att vinna 😀

 2. gillar pepparkakshuset i vinkel, påminner om en bondgård och hade varit perfekt att bygga med dottern och ha en massa djur till som kan bo där! Har gillat och delat :) Sandra Arveborn

 3. Jag tycker bäst om den vanliga lilla stugan. Det känna extra juligt med just den. Kanske för att det alltid varit den som jag gjort med min mamma när jag var liten. Det finns många fina minnen till pepparkaksbaket som jag gärna vill hålla vid liv och föra vidare till mina barn. Jag frågade barnen vilken de gillar mest och de gillar muminhusets pepparkakshus.

  Jag har gillat och följer se sida på Facebook.

 4. Älskar alla traditionella pepparkaks hus, det jag kan sakna är mallar för motiv på husen.
  Kanske mallar på småhus vore något också så man kan bygga upp en liten by.
  Gillat formina på Facebook och delat detta inlägg, hittar mig lättast på face genom min mail då jag heter samma som väldigt väldigt många fler

 5. Jag gillar traditionella saker. Så min röst föll på det ”vanliga” huset.
  Gillar o delar med Jennie svahn på Facebook.

 6. Hej!
  Åh, pepparkakshus! Vilken nostalgi! Jag gillar sekelskifts-villan bäst och jag skulle gärna se en mall för ett tåg framöver. Ett lok som drar öppna vagnar som man kan lägga mycket gott i. 😉
  Jag gillar Formina och delar detta på facebook i namnet Camilla Sandmark.

 7. Borgen! Ett vanligt hus är enkelt att göra själv, men behöver både inspiration och lite måtthjälp för att få till nåt annorlunda och kul. 😉

 8. Jag gillar det ”vanliga” huset. Och tänk vad smart det är med sådana mallar. Kan man placera fönster och dörren/dörrar där man själv vill.

  Jag gillar Formina på facebook. Och även delat detta på samma sida där jag heter Mari Blom.

 9. jag älskar den traditonella stugan, den är jul ♡ hade gärna sett ett set med liite mer krusiduller på tak och farstu kanske?
  gillar på Facebook och hoppas på nya fina pepparkaksformar att baka med ♡

 10. Här hemma gillade vi borgen mest och vi tycker att pepparkaksbaket är en stor familjefest.
  Tänka om vi nu kunde ha sån tur att vinna 15 pepparkaksformar kanske i form av vilda djur.
  Att få välja bland bokstäver och figurer skulle vara så roligt för mina små filurer.
  Sedan kunde vi tillsammans baka, kavla trycka, grädda och smaka :)

 11. Jag gillade sekelkiftsvillan bäst eftersom den påminner om vårat stora hus. Skulle ju vara skoj att göra en miniatyr av egna huset i pepparkaksformat. =) Ett fähus (som också finns på gården) skulle också vara häftigt att göra och sen få ställa dit både djur och fordon som finns på bondgården. Allt då gjort med Forminas fina formar! =)
  Hoppas på vinst!

 12. Älskar Formina, har beställt många gånger därifrån och lika nöjd varje gång!
  Min mamma är lite galen och göra varje år en modell av vårt hus. Hon gör sitt hus i pepparkaka alltså. Och när vi var små gjorde hon även ett tåg med varsin tågvagn till oss barn. Starka minnen som jag bär med mig.
  Nu har jag inte samma förmåga som hon så en färdig mall hade ju inte varit fel.
  Borgen hade ju barnen älskat! Kan man ju fylla den med massa gott med.
  Ska jag önska en ny mall så hade jag önskat ett klassiskt hus på landet. Du vet ett sånt rött med vita knutar-stil!
  Åh hoppas hoppas på vinst, hade varit SÅ kul!
  Har delat inlägget på Facebook och gillar Formina på facebook och nu sätter jag mig och håller tummarna så hårt jag bara kan!

 13. Jag vill bygga pepparkakshuset i vinkel! Det påminner om vårt hus och det vore kul att göra en kopia. Jag har gillat och delat på min sida! /Åsa

 14. Jag gillar Krubban bäst!

  Jag har gillat och delat på Facebook (Neda Sadat)
  15 pepparkaksformar är en perfekt vinst för mig som student. Då kan jag bjuda hem mina högskolevänner för pepparkaksbak! MUMS ♡ Hoppas på tur!

 15. Jag gillar verkligen den klassiska lilla stugan som känns perfekt nu till julen och alla små prydnadstomtar som kan ställas omkring den. Glasyrmönster är något jag själv skulle uppskatta, men om det är en helt ny mall för pepparkakshus skulle jag nog vilja se något kyrkliknande, eller något med ett torn som står upp :)

  Kram
  / Maria

 16. Min favorit är utan tvekan; http://formina.se/userfiles/files/Mall-till-pepparkakshus-borg.pdf en riktigt cool borg som mina syskonbarn skulle älska att bygga ihop med mig under julmyset vi ska ha framöver när jag och min pojkvän har flyttat in i vår nya lägenhet under december, jag skulle dessutom försöka få tag i lite ljus som man kan ha i borgen så den blir upplyst i vintermörkret!

  Jag skulle gärna vilja ha ett höghus med små fönster i som man kunde sätta i små ledlampor, det skulle vara coolt!

  Jag gillar på Facebook som; Dezirée Andersson Canth

 17. Alltså vem hade inte älskat ”Piratskeppet” ?? Iallafall hela vår familj, nästa så jag måste beställa ett :)

  Gillar på facebook – Lina Eckerström

  Ha en fin dag !

 18. Jag gillar och delar på fb, Erika Drewke.
  Min favorit är pepparkakskrubban som kan extraknäcka som julkrubba!
  Jag hade älskat en form för en teepee eller ett vindskydd! Det hade passat toppen in i livet här och drömmarna!
  Håller tummarna för lite tur, jag har blivit av med majoriteten av mina gamla formar så har bara en sköldpadda och ett hjärta kvar. Blir en enformig bakning av de 😛

 19. En liten snögubbe skulle vara roligt att ha. Jag gillar mest juliga formar och trodde att jag hade de flesta, men en snögubbe har jag inte så det skulle verkligen passa bra.

 20. Det traditionella pepparkakshuset gillade jag ju såklart, men pepparkakskrubban blev min favorit! Jättefin, och helt perfekt att kunna producera fram pepparkaksdjur att hålla vakt. 😉

 21. Min favorit är det klassiska pepparkakshuset! :)
  Skulle vara så kul att få vinna nya formar där man kan välja sånt som man vanligtvis inte hittar i butiker!

 22. åhh jag tycker det är svårt att välja, men jag tror att det blir borgen som är en favorit.
  Jag skulle tycka att det var kul om det fanns mallar till ett höghus.

  Har gillat dem på fb ( alexandra Dahlberg)

 23. Sekelskiftsvillan är min favorit! Det hade varit kul med mallar till några kända byggnadsverk som t.ex. Globen eller Turning Torso.

 24. Jag är gärna med och fastnade för pepparkakshus i vinkel, medan dottern här hemma garanterat ville ha pepparkaksborgen. Skulle ha varit kul att ha kända byggnader som Globen, Eiffeltornet, en Egyptisk pyramid och liknade.

  Gillar givetvis Formina på FB (Sanna Kaakinen), och har även delat tävlingen där.

  Kram Sanna

 25. Men åååh! Så himla fina formar! Gillar verkligen den enklare pepparkaksbogen! Läcker!
  Har delat offentligt på fb och gillat sidan, Dessie Borgström

  Ungarna skulle juuubla över pepparkaksbaket om dom fick göra dinosar & pirater detta året 😀

  kraam

 26. Jag är gärna med.
  Lite nya och roliga pepparkaksformar hade varit toppen till jul. :)

  Min favorit är pepparkaksborgen, så läcker! De hade varit kul och dekorera den
  med massa kristyr och färgglada nonstops! :)

  Big Ben, Eiffeltornet, rymdraket eller en öde ö hade varit coola som pepparkaksmallar.

  Gillar Formina på Fb som Malin Gustafsson

  Har delat tävlingen på Fb
  https://www.facebook.com/malin.gustafsson.7169

  Hoppas på tur.

 27. Jag lät Oliver få kika och självklart så blev hans val Borgen, den är ju helt i hans smak! Vi älskar också att baka här hemma och hoppas på många nya pepparkaksfigurer till julfikat. 😉 Gillar Formina på FB sedan länge (Carolina Åhsberg) Hoppas på tur!

 28. Åhå, en perfekt tävling för oss som inte har några pepparkaksformar alls här hemma! Eller, vi har, men vet inte var. Lillan har gömt dem och vi hittar inte igen dem. Pepparkaksbaket är i farzonen!

  Men jag har gillat på fb (Camilla Johansson) och en enkel pepparkaksborg skulle sonen tycka var fantastiskt kul att få bygga. Den skulle vi dekorera med bla legogubbar :)

 29. Frpgade sonen och där blev de piratskeppet mitt svar är sekelskifts villan:)
  Skulle varit kul med ett cirkustält:) gillar formina på fb:)

 30. Åhå, en perfekt tävling för oss som inte har några pepparkaksformar alls här hemma! Eller, vi har, men vet inte var. Lillan har gömt dem och vi hittar inte igen dem. Pepparkaksbaket är i farzonen!

  Men jag har gillat på fb (Camilla Johansson) och en enkel pepparkaksborg skulle sonen tycka var fantastiskt kul att få bygga. Den skulle vi dekorera med bla legogubbar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *