Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

The Incredible Face Mask

10730953_4902718661118_3891735100593654839_n

 

Tredje gången jag testar The incredible face mask från MayBeauty, och jag är lika nöjd som de tidigare gångerna. Hyn i ansiktet är len som en babyrumpa, seriöst!

Att använda denna är superenkelt. Du applicerar masken i hela ansiktet (men undviker ögonbryn), låter den torka i ca 45 minuter – sen tar du av den! Du kan liksom dra av den från ansiktet!

Ansiktsmasken består i huvudsak av naturlig djuphavslera, och är dermatologiskt testad! Du får inga hudreaktioner på masken i sig, men visst kan det bli en lättare rodnad när du drar av den (och det känns ju lite också) – men det beror på de orenheter som faktiskt följer med masken!
Vad gör den då? – jo den tar bort död hud, tar bort olja i fet hud, tar bort pormasker och motverkar akne. Mot att du offrar 45 minuter av din tid – helt klart värt det!

Jag är helt klart supernöjd med The Incredible Face Mask (och jag har testat ett flertal olika utan att märka någon vidare effekt!) – och kommer fortsätta att använda denna!

 

intro-mask

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *