Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Julklappstips och rabattkod

Desktop6

Nu i julklappstider så hoppar jag runt på internet som en toka, och så råkade jag hitta hoppiloo.se, en webbutik som jag inte sett tidigare. Vilken fullträff! Jag hittade massor av fint!

Kanonbra priser på allt (superfina hårklämmor från 29kr t.ex), och dessutom FRAKTFRITT! Det senare vet jag att ni är många med mig som uppskattar, just att slippa tänka på att frakten tillkommer. Det finns heller inget ”minsta ordervärde”!
Det bästa av allt är att jag nu fått möjlighet att låta er få ytterligare rabatt, så med koden ”11barn” får du 5% extra i rabatt på de redan låga priserna.

I webshopen finns just nu lite nyheter i kategorin accessoarer, kika in de nya diademen, flugorna och slipsarna. Superfina! Jag älskar verkligen flugorna och funderar på om mina småpojkar kanske ska få varsin till jul ♥

Seså, kila in till hoppiloo.se, hitta dina favoriter och använd koden ”11barn”. Gäller fram till 16 november, och på hela sortimentet!

 

Hoppiloo finns både på facebook och instagram, är du intresserad av kommande nyheter så följ för att hålla dig uppdaterad ♥

2 reaktioner på ”Julklappstips och rabattkod

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *