Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Jeans från Made To Play

10374527_4884259039639_1513763371860949972_n

 

Med mig hem från underBARA BARN följde ju ett par jeans från Made To Play.

Nu har Rasmus haft dessa en tid, och vi älskar dom. Han älskar dom, jag älskar dom – en winwin där alltså. De är både snygga och praktiska – och hållbara! 

Aktiva och lekfulla barn har ju ett återkommande ”problem” – slitage på kläder, byxor framför allt! Knän, benslut och baken på byxorna är det som slits först – och det är just detta som  Made To Play tagit fasta vid!
Man har valt ett denimtyg som är mjukt men ändå håller en väldigt bra och stilstark kvalitet. Både jeanstyget och förstärkningarna (sydda i Condura eller Bävernylon) uppfyller rådande miljökrav enligt Oeko-tex standard 100 – och innehåller inga gifter!

Hur mycket Rasmus än lekt och slitit på dessa byxor så syns inte en skråma på dom, de ser ut som nya trots att de snurrat i tvättmaskinen ett antal gånger nu. Det är impornerande, om man frågar mig! Han är nämligen experten själv på att nöta brallor!

Byxorna finns i flera snygga utföranden, med olika färger och former på förstärkningarna, du hittar garanterat något du faller för, på hemsidan! Dessutom finns det förstås annat än jeans också. Vad sägs om mjukisbyxor, mössor, tshirts och regnkläder?!

Just Rasmus jeans, Regular standard, hittar du HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *