Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Shesocial: Nivea!

1455839_4882009823410_3507118619513586033_n

Nu duggar det tätt mellan VIP-utskicken kanske du tänker, men jag var ganska sen med att visa upp det tidigare 😉 Nu har jag hämtat ut det senaste – från Reddville / Shesocial i samarbete med Nivea!

Nivea är ju sedan tidigare lite av en favorit hos mig, och nu fick jag, utöver de gratis tampongerna som skickas till alla som anmält sig, hela sensitiveserien hemskickad!
Niveas sensitiveprodukter minskar rodnad, stramhet och torrhet. De är helt utan parfym, parabener och färgämnen. Det känns alltså som ett bra val! ♥

Jag ska ärligt erkänna att jag varit ett monster mot min hud den senaste tiden, så det här kom ju extra lägligt nu inför en kall och (mot huden) elak vintertid. Känns som huden kan behöva lite extra vård nu…
Alla produkterna innehåller dexpanthenol och druvkärnolja som både vårdar och skyddar. Dagkrämen innehåller solfaktor och nattkrämen är framtagen för att återuppbygga.
Micellar Water är en 3-i-1 produkt som rengör på djupet, tar bort ögonmakeupen och tonar huden – detta utan att torka ut! (har senaste tiden använt tvål och vatten – och vad gör tvålen? Jo – torkar ut! – jag sa ju att jag var ett monster!)
Rengöringsmjölken rengör skonsant och effektivt, och är nog den produkt jag trots allt kommer använda allra mest! ♥

 

Vill du ha gratis tamponger hemskickade? Klicka HÄR!
Du har inga krav alls på dig, och allt är helt gratis! Besvarar du några korta frågor om kampanjen så kvalificerar du dig för nästa utskick också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *