Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Playmobil – polis och utryckningsfordon

10304882_4882053304497_1064830493529029280_n

Att se Rasmus och Noah leka tillsammans, ensamma, som på bilden ovan – det är ovanligt! Rasmus brukar oftast hänga med de äldre bröderna, men när Playmobilgrejjerna kommer fram – då flyger han ner på golvet.

Playmobil har släppt en serie med utryckningsfordon – och killarna här hemma älskar dessa! Koncentrationen är hög när de leker, och ja… sitter jag bredvid som nu, så känns det som jag stör!
Serien består av brandstation, brandbil, brandmästarens bil och en hel del gubbar. Fordonen har blinkade lampor och ljud, vilka ungar gillar inte det? 😉
Grabbarna har hela serien bortsett från stationen – och det leks flitigt med detta. Gubbarna får till och med sova i sängarna – och har så gjort under en tid.

Bättre bilder på leksakerna kommer också, det här är ju taget mitt i lek, med mobilen – så bilden är inte av bästa kvalitet direkt. Men då får du en inblick i vad vi sysslat med ikväll – playmobillek! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *