Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

TÄVLING: Vinn den underbara snuttefilten!

4c500
Bild från SojkaDesign!

Ann-Sofie är en vän som inte bara gick och funderade på något – hon tog verkligen tag i det också. Idag driver hon bland annat Sojka Design – och dessa snuttefiltar är något alldeles extra!
De är tillverkade i 100% polyester, mäter 50*60 cm och är riktigt mjuk och go. Jag fick klämma och känna på en snutte på senaste eventet jag var på – och jag föll direkt! ♥ Snutten är märkt med CE och EN71, så den är testad och godkänd enligt både svenska och europeiska säkerhetskrav – det gillas! Giftfritt, kemikaliefritt – såklart!
Dessutom – för varje såld Snutte Sojka går 10 kr till organisationen Lyft ett barn ut ur mörkret. 

 

Nu har du chansen att vinna denna underbara snuttefilt, självklart väljer du själv om du vill ha en rosa eller blågrön!

– Gilla Sojka Design på facebook
– Dela detta inlägg på din blogg eller facebooksida (offentligt, så att jag kan se det)

– Skriv en kommentar till detta inlägg, där du bifogar ditt facebooknamn, samt en länk dit där jag hittar din länk.
Jag vill även att du motiverar vem som ska få denna snutte.

Tävlingen avslutas 19 november 23.59 och vinnaren presenteras kort därefter.

22 reaktioner på ”TÄVLING: Vinn den underbara snuttefilten!

 1. Har nyss blivit mormor för andra gången inom ett år. Den kärlek jag känner för dessa två små killar, går inte att med ord beskriva. Dom finns i mina tankar dygnet runt. Så denna underbara snutte, ska Helge, som nu är sex veckor få. Viggo, som är ett år, har redan en mysig snutte.
  Jag har delat på fb som irene eliasson
  https://www.facebook.com/irene.eliasson

 2. Åh! Jag skulle vilja vinna en rosa snutte till min älskade lilla brorsdotter Ida som jag fick äran att bli faster till på MIN födelsedag :) jag gillar redan Sojka på fb och delar inlägget på min sida (Sofia Eriksson)
  Nu håller jag tummarna hårt!

 3. Delat på min FB-sida men vet inte hur man visar det?

  Skulle ge snutten till en liten bebis som är beräknad att komma nu i november. Lovar att mamman i familjen skulle bli superglad, hon vill bara ha hemmasydda saker och begagnat så den här lilla snutten skulle göra susen.

 4. Hejsan,
  jag skulle ge den till min lilla kille i magen som kommer att komma ut nu i januari.

  Försöker dela länken till min fb där jag delat men det funkar inte. Den ligger första på min press.

 5. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna denna fina snutte till min dotterns första kusin som är beräknad till mars. Det är alltså dotterns faster som ska få sitt första barn, och eftersom hon är relativt ung hon också (två år yngre än mig) så vill jag som i princip är den enda jämngamla med henne som har barn själv introducera henne för alla fina märken och produkter de finns där ute till våra barn.

  Gillar givetvis Sojka Design på FB (Sanna Kaakinen).

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 6. Gillar och delar :-)
  Om jag skulle vinna en snutte skulle jag utan tvekan ge den till min barndomsvän som fick en flicka för 1 vecka sedan efter många års kämpande :-)

  På FB Anna Sundgren

 7. Har delat tävlingen på Facebook samt gillat Sojka Design på facebook. Heter Rebecka Persson. Är gärna med och tävlar om denna till min son som blir 1år om ca en månad. Hade passat perfekt till födelsedagspresent.
  Håller tummar och tår! :)

 8. Skulle så gärna vilja vinna snutten till min underbara väns kommande bebis så ja hoppas verkligen på tur denna gång!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *