Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Loppi Blogbag – Gravid och Baby

10247324_4882055384549_8504499328694575634_n

 

När vi var iväg på vår Halloweentripp fick jag en söt liten smsavi om att jag hade paket att hämta, det var min Loppi Blogbag! De är minsann alltid lika bra! Tänk att de till och med prickade rätt på haklappens färg nu – en rosa! Jag som använder mest rosa till Isabella! 😉

• Folksams barnkit är kanon, jag har haft ett likadant förut, som är förbrukat för längesen. Det är liksom lite ”bra-att-ha-med-i-väskan” med plåster av olika slag, lite solskyddskräm och gel. Super!
• ACOS MiniCare-produkter är anpassade för bebisens ömtåliga hud. Moussen är för både hud och hår, vilket jag tycker är supersmidigt när man badar Isabella (för visst kommer moussen vara slut långt innan bebisens ankomst *s*). Oljan kan användas vid babymassage, vilket Isabella älskar efter badstunderna. Har inte provat ACO:s förut :)
• En kalasfin rabatt på Inotyolsalva – så givetvis är den på väg hem. Inotyol är typ det enda som verkligen funkar om man frågar mig! Zinksalva kan funka tillfälligt, men känns inte lika skonsamt som Inotyol!
• En söt haklapp från Bambino, i vårt fall rosa som passar utmärkt till en tjej som mamman allt som oftast ”tvingar” på rosa 😉 Tösen i fråga vägrar hårda haklappar, så bambinos frottehaklappar är redan en favorit här. Mycket uppskattat!
• Vanish – vem älskar inte Vanish? Mirakelmedlet, enligt mig, som alla barnfamiljer borde testa! Vi har räddat många plagg med Vanish, och vad folk än säger om detta så kommer jag aldrig sluta använda det. Ibland går det som enda tvättmedel i maskinen, ibland som ett ”tillskott” – det beror på hur hårt smutsade kläderna är. Men med våra ungar så kan jag lova att kläderna sällan är lättsmutsade! 😉 Vanish är både miljömärkt, parfymfritt och testat av Astma- och Allergiförbundet. Bra! :)
• LOPPI-påsen  BABYLOVE (som skickades ut i efterhand) finns att beställa på lekmer.se och är tillverkad i 100% återvinningsbart material. Beställer du den får du ett innehåll värt över 800kr -sedärja!
• LOPPImagasin, ett fullproppat tidningsmagasin med tävlingar, artiklar, pyssel, recept m.m. Massor av ”matnyttigt” och mycket läsvärt för en ”sån som mig”! ♥

Jag säger då det, Loppi gör det – igen, igen och igen. I love it!
Tack återigen! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *