Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Hotel Statt, Katrineholm

IMG_8601.JPG
(lånad bild från hemsidan)

Natten spenderades på Hotel Statt, stadshotellet i Katrineholm. Checkade in hos supertrevlig personal på hotellet efter besöket på Kolmården igår och fick en lugn kväll (om man bortser från sjövilda barn!). Måste säga att Hotel Statt var ett bra val. Ett mysigt, lagom stort hotell mitt i Katrineholm. Sällskapsrum som var mysigt inredda och en lite lyxig känsla i vardagen, precis vad man kan behöva!

IMG_8599.JPG

Natten flöt på och vi alla vaknade utvilade och redo för frukost. Vem tackar nej till en hotellfrukost? Inte våra barn iallafall, och inte vi vuxna heller för den delen! Här fanns det mycket att välja på, yoghurt, fil, ägg, bacon, flera sorters pålägg och grönsaker, juicer… ja precis som man vill ha det när man sover på hotell 😉

IMG_8602.JPG

Det var ingen som lämnade matsalen hungrig kan jag lova. Barnen var nöjda och belåtna och vi vuxna likaså! Plättar och jordgubbsyoghurt var ju en perfekt start på dagen enligt Isabella som vaknat på sin allra bästa sida, härligt! Smörgåsen som hon alltid äter på morgonen annars, den vart tokdissad när hon såg plättarna!

IMG_8603.JPG

Nu är vi redo för en dag med nya äventyr, och tackar Hotel Statt för en kalasfin natt med trevlig personal, väldigt god frukost och fina rum!givetvis ska ni få se en bild på rummet också, så kanske ni förstår hur gott vi vuxna sovit? Barnen hade flera sängar att välja på och Isabella fick en extrasäng även hon – underbart!

IMG_8580.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *