Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Halloween på Kolmården

IMG_8581.JPG

VILKEN DAG!!!

Vädret var kanske inte på vår sida – men vi fick en fantastisk dag på Kolmårdens djurpark! Hela dagen spenderades bland häxor, zombies, varulvar, spöken och vampyrer! Dessutom de djur som fanns i parken – så vi har tittat på järvar, asiatiska vildhundar, tigrar, vargar, björnar och annat kul. Och aporna förstås!

Vampyren frågade om jag kunde tänka mig att bli av med något barn – jag hade ju så många. Dessvärre var det inget av barnen som var särskilt sugna på att kastas över till henne och få spindlar till middag… konstigt!? 😉

Zombies och varulvar har kommit fram och petat barnen i magen – och Rasmus har väl tvekat ett par gånger på om det faktiskt varit på riktigt eller ej, underbart! Trovärdigt på ett kul sätt liksom! Jag älskade detta och har skrattat så tårarna sprutat! Upprepade gånger!

Sen ska vi väl inte tala om delfinshowen Life. Jag har nog aldrig sett nåt så mäktigt. Grinade…! Det var mycket känslor där, och till o med maken blev rörd. Det händer sällan.
Att se dessa intelligenta varelser samarbeta så med människan, att höra denna show till något så fantastiskt fint. Det går inte att beskriva – det måste upplevas!
Just nu ångrar jag djupt att jag inte gick Vidare med ett djurskötarjobb efter min utbildning… Men det är lätt att vara efterklok!

Gillar du eller dina barn halloween, zombies och annat skoj! ÅK TILL KOLMÅRDEN – du kommer inte ångra dig!

IMG_8559.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *