Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Scandic Rubinen, Göteborg

10671270_4862478815147_2428730579806954615_n

Mitt på Avenyn i centrala Göteborg ligger Scandic Rubinen, där jag stannade en natt tillsammans med Carolina, bästa roomien som finns! Vi hade ett fint dubbelrum med sköna, ställbara sängar och en ljus, fräsch toalett.
Bästa läget enligt mig, som gärna ser mycket shopping runt hotellet, det här låg ju liksom mitt i smeten. Vilket i sin tur gör att jag trivs! Gångavstånd till det mesta, t.ex. Liseberg, Universeum, Ullevi osv.

Efter en natt med sjukt bra sömn i en skön säng vankades frukost. Den serverades i deras stora, mysiga matsal. Snacka om frukost! En av de bättre jag varit med om! Det fanns allt och lite till, även när det gäller laktos- och glutenfria alternativ. Bröd, yoghurt, fil, flingor och annat, sjutton sorters pålägg (på ett ungefär) och massor av frukt! Till min stora glädje även brieost!

Som boende på Scandic Rubinen har man även tillgång till deras gym och relaxavdelning med bastu. Synd för mig att jag inte hade med varken tränings- eller badkläder. MEN! Nog för att det var första gången jag besökte Rubinen, men långt ifrån sista!

Scandic Rubinen får tummen upp, och nästa besök är redan inplanerat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *