Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Mingla med Paradise Hotel

1460273_4862472935000_2617434772457724473_n

 

Tänk att man faktiskt kan träffa kändisar sådär mitt på stan. Eller mitt i Nordstan!?

Nu ska jag inte säga att jag egentligen vet vilka Eric och Kian är, för jag hade ingen aning förrän efteråt typ. Haha… men när man fick veta vilka det var så var det klart att jag var tvungen att fotas med dom. Jag har en lillasyster som följer Paradise Hotel – så att stå mittemellan dessa killar medan Eric håller armen om en – det gjorde gott när man skickade bilden i direktmeddelande till lillasyster 😉 Lite måste man få retas ibland 😉

Nu kanske det blir lättare att få henne att hänga med mig på en Göteborgstripp snart! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *