Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Höstlyx 2014

Igår kväll anordnades Höstlyx 2014 på Le Pain Francais i Göteborg. Josa Event stod bakom eventet och enligt mig var allt kanonbra ordnat, Sandra och Johanna lyckades verkligen!!

Mingel, fotografering, god mat och massa trevliga bloggare och vänner. UNDERBART!! Jag delade bord med Carolina, Lillemor, Jessica och Thina, ett gäng trevliga bloggmammor och det var inte många minuters tystnad under kvällen! 😉

Vinstregn och goodiebags vart det också såklart 😉 mer om dessa när jag landat lite – men barnen får båda ett L annat kan jag ju säga 😉

Tusen tack till arrangörerna, sponsorerna och le pain Francais för en supertrevlig kväll!

IMG_8394.JPG

4 reaktioner på ”Höstlyx 2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *