Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Fika och bilfunderingar

Igår roade jag mig med att lämna lite egensydda mössor till ett välgörenhetsevent på morgonen. Jo, jag hjälper gärna andra med det jag kan, för det tycker jag att man kan göra om man har möjlighet. Det var en lokal grej i stan där några barn fick möjlighet att få ”en dag utöver det vanliga” så att säga. Kändes bra att lämna dit :)

Sen fördrev vi några timmar i stan innan vi tog oss till Anna med familj. Det var längesen nu, väldigt längesen! Två koppar kaffe och massa tjöt. De stora killarna var hemma, vilket jag visste inte skulle bli så poppis hos Annas ena grabb, men jag hoppas att de ses snart ändå :) Är ju lite sådär när man har en för liten bil – men vi letar ständigt efter ”den rätta bilen” så jag hoppas att den dyker upp snart. Hittat några intressanta, men vi får se vart det leder.

Någon som vet en shysst 9-sitsig bil till salu? Isåfall kan du ju alltid hojta till, det mesta är av intresse, bara det är en bra bil och att den inte står avställd typ 😉

1010413_4847659124664_4492482900244666049_n
En annan bild från helgen som gått, Isabella i farten på Stellas Lekland :) 

En reaktion på ”Fika och bilfunderingar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *