Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Underbara barn – sista chansen

IMG_7616.JPG

Hej hopp – idag är sista chansen för ET att rösta årets Underbara Barn på mässan i Älvsjö. Idag, söndag, kan ni fynda ORDENTLIGT!! Det har flera av utställarna bekräftat!

Jag var där i fredags. Först på VIP-frukost, sen på mässan. Åkte ensam och hade en lugn dag (men förbannat trött som åkte hemifrån 03.45). Men vad trevligt det var!!

Utställarna hade massa fina saker med sig, de var pratglada och uppåt. Det spred liksom glädje i hela mässhallen! Färgglada barnkläder varvades med tokfynd av alla de slag. Barnvitaminer, hygien, säkerhet och inredning. Ja man kunde inte få nog!

När jag åkte därifrån var bilen halvfull! (Vad hände?). Att jag skulle stanna en snabbis på Ikea hade jag tydligen inte tänkt på 😉
I vilket fall som helst så har jag hittat en DRÖMVAGN! En Orbit baby med rosa sufflett, med dubbla ståbrädor och Isofix-funktion för framtida bilköp 😉 åhh… jag önskar mig verkligen denna vagn – när ha. Visade mig alla funktionerna så dog jag en smula – tänk om jag kunnat slänga ib vagnen i bilen där och då!?

IMG_7484.JPG

En reaktion på ”Underbara barn – sista chansen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *